Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω έναν λογαριασμό εδώ και χρόνια στην Εθνική αλλά με απογοητεύει, μεταξύ άλλων, το ebanking και η εξυπηρέτηση πελατών. Βασικά ο μόνος λόγος που τον άνοιξα τότε είναι επειδή όταν ακόμα δεν είχαν κλείσει όλα τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο η περιοχή στην οποία εμένα τότε είχε μόνο αυτή την τράπεζα κοντά. Τέλος πάντων, θα ήθελα να ανοίξω έναν απλό τρεχούμενο χωρίς χρέωση για την τήρηση λογαριασμού και κυρίως χωρίς χρέωση για τη χρήση του web banking. Έχω διαβάσει από πολλούς ότι η eurobank τα προσφέρει αυτά και θεωρείται γενικότερα η καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα. Ισχύει; Και αν όχι ποια τράπεζα προτείνετε; Edit: Βλέπω ότι υπάρχει χρέωση για το winbank στην Πειραιώς οπότε είμαστε αυτομάτως -1 υποψήφια Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από Losraio
Nauths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Και ΕΤΕ καλή είναι για όσα θες να κάνεις. Σιγά τη διαφορά. 1
lyda94 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Για μένα η εθνική είναι η καλύτερη! Έχει το καλύτερο e-banking από όλες και όσες φορές είχα θέμα, η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά βοηθητική. Εν πάση περιπτώσει, μείνε μακρυά από άλφα! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Nauths είπε Και ΕΤΕ καλή είναι για όσα θες να κάνεις. Σιγά τη διαφορά. Εμ δεν είναι. Τόσο η εφαρμογή όσο και το web είναι απίστευτα αργά με διάφορα bugs και δεν έχουν τις δυνατότητες που έχει πχ της Πειραιώς. 8 λεπτά πριν, lyda94 είπε Για μένα η εθνική είναι η καλύτερη! Έχει το καλύτερο e-banking από όλες και όσες φορές είχα θέμα, η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά βοηθητική. Εν πάση περιπτώσει, μείνε μακρυά από άλφα! Το ότι η alpha είναι προς αποφυγήν το γνώριζα και εγώ, ήλπιζα ότι θα είχε αλλάξει κάτι
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Εδώ και χρόνια οι κύριοι λογαριασμοί μας είναι στην Αττικής. Έχουμε και Eurobank αλλά σε αυτούς δεν μπόρεσα ποτέ μου να χωνέψω και να εξοικειωθώ με τον σχεδιασμό που έχουν στο ebanking τους που μπαίνω μια στο τόσο. Στην alpha έχουμε και εκεί μόνο μια θυρίδα δεν ασχολουμε πέραν να πηγαίνω να πληρώνω τα λεφτά στο γκισέ. Για τις άλλες τράπεζες δεν έχω άποψη.
panostza Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Losraio είπε Εμ δεν είναι. Τόσο η εφαρμογή όσο και το web είναι απίστευτα αργά με διάφορα bugs και δεν έχουν τις δυνατότητες που έχει πχ της Πειραιώς. Δεν έχω κάτι να σου πω για ποια τράπεζα να προτιμήσεις, αυτό το θεωρώ και λιγάκι υποκειμενική προσωπική επιλογή. Αν μπορείς πες μου ποιες δυνατότητες έχει η Πειραιώς ή άλλη που δεν έχει η ΕΤΕ στο internet banking??
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, panostza είπε Δεν έχω κάτι να σου πω για ποια τράπεζα να προτιμήσεις, αυτό το θεωρώ και λιγάκι υποκειμενική προσωπική επιλογή. Αν μπορείς πες μου ποιες δυνατότητες έχει η Πειραιώς ή άλλη που δεν έχει η ΕΤΕ στο internet banking?? Μεταξύ άλλων το κλείσιμο λογαριασμού και κάτι άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Α και το live chat
Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Eurobank προτείνω κι εγώ. Δε ξέρω για χρεώσεις ή όχι, αλλά έχω αντιμετωπίσει τα λιγότερα προβλήματα απ'τις 4 "μεγάλες". 1
GrKata Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σιγουρα οχι Alpha, Πειραιως εχω και ειναι μεχ αλλα εχει τις περισσοτερες συγχρονες δυνατοτητες που περιμενεις απο μια τραπεζα το 2022. Eurobank που επισης εχω ισως η καλυτερη, αλλα οχι με τεραστια αποσταση απο τις υπολοιπες. Επιπεδου "στους τυφλους επικρατει ο μονοφθαλμος" ισως. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από GrKata
george1807 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί όλοι λέτε σίγουρα όχι άλφα; Για εμένα μακράν η χειρότερη είναι η εθνική. Είναι μια δεκαετία πίσω. Δεν μπορώ καν να μεταφέρω τα χρήματα μου μέσω top up στη Revolut. 1 1
lyda94 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, george1807 είπε Γιατί όλοι λέτε σίγουρα όχι άλφα; Για εμένα μακράν η χειρότερη είναι η εθνική. Είναι μια δεκαετία πίσω. Δεν μπορώ καν να μεταφέρω τα χρήματα μου μέσω top up στη Revolut. Έχεις σχέσεις με άλφα? Οι υπάλληλοι με το ζόρι προσπαθούν να σου πουλήσουν την αμερικαν, σε εξυπηρετούν αν θέλουν, έχουν τη χειρότερη τηλ εξυπηρέτηση, δεν βοηθούν πουθενά και σε κάνουν μπαλάκι ακόμα και για το πιο απλό θέμα! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από lyda94 1 1
Fiter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, george1807 είπε Για εμένα μακράν η χειρότερη είναι η εθνική. Είναι μια δεκαετία πίσω. Δεν μπορώ καν να μεταφέρω τα χρήματα μου μέσω top up στη Revolut. Αυτό αντιμετωπίζει και η μητέρα μου, έχει εθνική ως κύριο λογαριασμό και το τελευταίο καιρό για να φορτίσει τη revolut πρέπει να μεταφέρει πρώτα από τη Εθνική σε λογαριασμό της Πειραίως τα χρήματα και μετά φορτίζει τη revolut από τη Πειραιώς. Μου είχε πει όταν προσπαθούσε 5 φορές μέσα σε μια μέρα να φορτίσει τη revolut μέσω Εθνίκης, η τράπεζα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και της ''εξήγησαν'' ότι υπάρχει ένα σύστημα που απορρίπτει τις μεταφορές σε ξένη τράπεζα αν κάνει συχνά συναλλαγές και της πρότειναν να χρησιμοποιούν τη prepaid της Εθνικής στο οποίο έχει χρέωση 3 ευρώ για κάθε φόρτιση.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Fiter είπε Αυτό αντιμετωπίζει και η μητέρα μου, έχει εθνική ως κύριο λογαριασμό και το τελευταίο καιρό για να φορτίσει τη revolut πρέπει να μεταφέρει πρώτα από τη Εθνική σε λογαριασμό της Πειραίως τα χρήματα και μετά φορτίζει τη revolut από τη Πειραιώς. Μου είχε πει όταν προσπαθούσε 5 φορές μέσα σε μια μέρα να φορτίσει τη revolut μέσω Εθνίκης, η τράπεζα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και της ''εξήγησαν'' ότι υπάρχει ένα σύστημα που απορρίπτει τις μεταφορές σε ξένη τράπεζα αν κάνει συχνά συναλλαγές και της πρότειναν να χρησιμοποιούν τη prepaid της Εθνικής στο οποίο έχει χρέωση 3 ευρώ για κάθε φόρτιση. Ευτυχώς που μου θυμισες να αναφέρω το πόσο αισχρό είναι το ότι χρεώνουν για την φόρτιση της προπληρωμενης κάρτας, ακόμα και αν είναι εικονική
jimmy213 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Πέρα από την εξυπηρέτηση που λένε πιο πάνω για την Alpha (που δεν την χρειάστηκα ποτέ, ούτε προσπάθησαν να μου πουλήσουν κάτι), θεωρώ ότι αξίζει παραπάνω από Πειραιώς πχ (έχω και Eurobank, αλλά ελάχιστα χρησιμοποιημένη) κυρίως στο κομμάτι τεχνολογίας/ασφάλειας. Αν δεν κάνω λάθος, είναι κι απ' τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) που υποστηρίζει διάφορα ψηφιακά πορτοφόλια, ενώ οι άλλες τα ζώα μου αργά.
george1807 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lyda94 είπε Έχεις σχέσεις με άλφα? Οι υπάλληλοι με το ζόρι προσπαθούν να σου πουλήσουν την αμερικαν, σε εξυπηρετούν αν θέλουν, έχουν τη χειρότερη τηλ εξυπηρέτηση, δεν βοηθούν πουθενά και σε κάνουν μπαλάκι ακόμα και για το πιο απλό θέμα! Έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω χρειαστεί και βοήθεια και με εξυπηρέτησαν. Σε αντίθεση με την εθνική και eurobank που παίζουν μπαλάκι από κατάστημα σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση. AMEX δεν υπάρχει εδώ και 5 χρόνια περίπου στην Ελλάδα. Επίσης η alpha είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τις άλλες τεχνολογικά. Πρώτη σε garmin pay, otp, Apple wallet κλπ Επισης πολύ καλό το σύστημα που ακόμα και για να μπεις στο web banking θέλει verification από κινητό. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από george1807 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα