Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, poulinos είπε γιατι ειχε θεσπιστει το οριο των 100ml εννοεις. https://www.scoopwhoop.com/Why-Are-We-Allowed-To-Carry-Only-100ml-Liquids-On-A-Flight/ Μαλιστα...Αν και δεν νομιζω να εχει πρακτικη σημασια αυτος ο διαχωρισμος ..Αν καποιοι θελουν να κανουν κακο θα βρουν τον τροπο . Εξ αλλου και αυτος ο νομος εχει εξαιρεσεις . Ο περιορισμός εισήχθη για τον ίδιο τον λόγο ότι είναι ένα δύσκολο έργο να ελέγχετε τα υγρά και να προσδιορίζετε εάν είναι απειλή ή όχι. Ωστόσο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εξαιρέσεων σε αυτό το όριο, οι οποίες περιλαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα, υγρά υποστήριξης της ζωής και διατήρησης της ζωής, βρεφική φόρμουλα και ούτω καθεξής.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 minutes ago, Γιάννης Platano said: Μαλιστα...Αν και δεν νομιζω να εχει πρακτικη σημασια αυτος ο διαχωρισμος ..Αν καποιοι θελουν να κανουν κακο θα βρουν τον τροπο . Εξ αλλου και αυτος ο νομος εχει εξαιρεσεις . Ο περιορισμός εισήχθη για τον ίδιο τον λόγο ότι είναι ένα δύσκολο έργο να ελέγχετε τα υγρά και να προσδιορίζετε εάν είναι απειλή ή όχι. Ωστόσο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εξαιρέσεων σε αυτό το όριο, οι οποίες περιλαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα, υγρά υποστήριξης της ζωής και διατήρησης της ζωής, βρεφική φόρμουλα και ούτω καθεξής. ναι για baby food σε βαζουν λενε να το δοκιμασεις.θεωρητικα επισης λενε οτι πλεον υπαρχει η τεχνολογια για να ξερουν τι ειναι αυτο και τι δεν ειναι. τωρα αν θα γινει ποτε lift αυτο το ban ή θα μεινει ετσι γιατι καποιους τους βολευει ή δεν θελουν να το αλλαξουν ,δεν το ξερω. 1
Speculoos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Το baby food αν δεν υπάρχει μωρό μαζί σου τότε έχει τους ίδιους περιορισμούς με όποιαδήποτε άλλο υγρό.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, Speculoos said: Το baby food αν δεν υπάρχει μωρό μαζί σου τότε έχει τους ίδιους περιορισμούς με όποιαδήποτε άλλο υγρό. λογικο αλλιως παιζει να εβλεπες και αρωμα εκειμεσα
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Ενα χαλασμενο ή ξεφορτιστο laptop που δεν ανοιγει περναει ή οχι ?????????
Speculoos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, poulinos είπε λογικο αλλιως παιζει να εβλεπες και αρωμα εκειμεσα Πάντως ουδέποτε έχω δει να σε βάλουν να δοκιμάσεις το φαγητό/γάλα/φόρμουλα του μωρού. Και όσο να ναι τα έχω περπατήσει τα αεροδρόμια και μόνος και με τα παιδιά ουκ ολίγες φορές. 2
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ενα χαλασμενο ή ξεφορτιστο laptop που δεν ανοιγει περναει ή οχι ????????? ΔΕΝ σε αναγκαζουν να το βαλεις σε λειτουργια. Ανοιγμα καπακι και αφαιρεση απο την θηκη (ταμπλετ πχ)
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 11 minutes ago, Speculoos said: Πάντως ουδέποτε έχω δει να σε βάλουν να δοκιμάσεις το φαγητό/γάλα/φόρμουλα του μωρού. Και όσο να ναι τα έχω περπατήσει τα αεροδρόμια και μόνος και με τα παιδιά ουκ ολίγες φορές. για αυτο ειπα ΛΕΝΕ επειδη πραγματι δεν ξερω αν το κανουν ή οχι.Δεν εχω παιδια οποτε εσυ το ξερεις καλυτερα που το εχεις ζησει. μπορει να εχει δοθει καμια τετοια οδηγια απο την αλλη ομως τι θα πεις στον αλλον?και ειδικα οταν υπαρχει ουρα απο πισω. αλλο τοσο αν βλεπεις και μωρο παιδι μαζι. οπως εχω δει να μην τσεκαρουν ταυτοτητα και στο boarding. σε καποια τις τσεκαρουν πιο πριν και μετα ειναι απλα περνα. 11 minutes ago, Γιάννης Platano said: Ενα χαλασμενο ή ξεφορτιστο laptop που δεν ανοιγει περναει ή οχι ????????? δεν με εχουν βαλει ποτε οσο θυμαμαι να το ξεκινησω. ή αντε να εχει γινει μια φορα.παντα απλα το βλεπουν εξωτερικα και αντε να ανοιξουν καπακι. μια φορα το κοιταγαν καλα καλα που ειχα ενα που ηταν διαλυμενο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ σε αναγκαζουν να το βαλεις σε λειτουργια. Ανοιγμα καπακι και αφαιρεση απο την θηκη (ταμπλετ πχ) Πριν αρκετα χρονια βεβaια για Ηρακλειο με ειχαν βαλει να ανοιξω το laptop να mπει στα τοτε windows.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Πριν αρκετα χρονια βεβaια για Ηρακλειο με ειχαν βαλει να ανοιξω το laptop να mπει στα τοτε windows. Μαλλον θα πετυχες στην εξαιρεση.μπορει πχ το λαπτοπ να μου χαλασε.τι σημαινει αυτο οτι μεταφερω ναρκωτικα?ειναι τελειως χαζο δηλαδη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, poulinos είπε Μαλλον θα πετυχες στην εξαιρεση.μπορει πχ το λαπτοπ να μου χαλασε.τι σημαινει αυτο οτι μεταφερω ναρκωτικα?ειναι τελειως χαζο δηλαδη. μάλλον εξαρτάται απο την χώρα https://www.gov.uk/hand-luggage-restrictions/electronic-devices-and-electrical-items
Tigio13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Πέρσι γυρνώντας από Ηράκλειο με έβαλαν και άδειασα όλη τη τσάντα. Βγάζω λαπτοπ, ανοίγω καπάκι, check... Βγάζω ταμπλετ, ανοίγω θήκη, check... Πάω να τα βάλω μέσα και μου λέει ο τύπος έχεις και κάτι άλλο εκεί. Βγάζω xbox και controller και αφού προσπερνάει την κονσόλα μου λέει ωραίο controller (elite 2), το βγάζει και η sony αυτό? Γιατί έχω playstation 😂😂😂. Αφού πιάσαμε λίγο την κουβέντα έβαλα όλη την προίκα μέσα και έφυγα.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 hours ago, Ukforthemoment said: μάλλον εξαρτάται απο την χώρα https://www.gov.uk/hand-luggage-restrictions/electronic-devices-and-electrical-items Make sure your devices are charged Make sure your electronic devices are charged before you travel. If your device does not switch on when requested, you will not be allowed to take it onto the aircraft. ειναι και παλι τελειως χαζο.δηλαδη αν εγω πηρα ενα χαλασμενο λαπτοπ για να το φτιαξω τι σημαινει? δηλαδη με ποια λογικη το λαπτοπ πρεπει να ξεκιναει? για θεμα να εχεις κρυψει κατι στο σασι ειναι χαζο αφου αν δεν το παρω hand luggage θα περασει κανονικα. ή μηπως εχει θεμα αν δεν ξεκιναει και σκασει η μπαταρια που παλι δεν στεκει αφου σε check in luggage θα περασει.μου φαινεται εχουν θεσπιστει 5-10 κανονες που εχουν ξεμεινει εδω και χρονια και δεν ανανεωνονται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, poulinos είπε Μαλλον θα πετυχες στην εξαιρεση.μπορει πχ το λαπτοπ να μου χαλασε.τι σημαινει αυτο οτι μεταφερω ναρκωτικα?ειναι τελειως χαζο δηλαδη. Πιθανον...Δεν κουβαλω συνηθως laptop με αεροπλανο ...Ειχα παει Ρεθυμνο για γαμο ξαδρεφου και εψαχνα για αφρο και σαμπουαν μολις εφτασα. 6 ώρες πριν, Tigio13 είπε Πέρσι γυρνώντας από Ηράκλειο με έβαλαν και άδειασα όλη τη τσάντα. Βγάζω λαπτοπ, ανοίγω καπάκι, check... Βγάζω ταμπλετ, ανοίγω θήκη, check... Πάω να τα βάλω μέσα και μου λέει ο τύπος έχεις και κάτι άλλο εκεί. Βγάζω xbox και controller και αφού προσπερνάει την κονσόλα μου λέει ωραίο controller (elite 2), το βγάζει και η sony αυτό? Γιατί έχω playstation 😂😂😂. Αφού πιάσαμε λίγο την κουβέντα έβαλα όλη την προίκα μέσα και έφυγα. Εντελως χαζο....Μπορουσε καποιος να εχει οτιδηποτε μεσα στο laptop κλπ ...
tzotzo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Πολυ αμφισβήτηση βλεπω στο εν λόγω θέμα. Μην το βλεπετε απο την σκοπιά του νομιμου επιβατη, που ενδεχομένως να ειμαστε ολοι οσοι γραφουμε εδω. Οι παράνομοι μπορουν να φανταστουν απειρους τροπους να ξεγελάσουν το συστημα. Προσωπικα, και το λέω ταξιδευοντας καθε εβδομαδα αεροπορικως, μακαρι να εκαναν και περισσοτερους ελεγχους. Εχω παρατηρησει απειρους αμπαλους επιβατες που φτανουν στη σειρα για τον ελεγχο ασφαλειας και πετανε αετο. Δεν βλεπουν καν τι κανουν οι μπροστινοι τους, με αποτελεσμα να καθυστερει απιστευτα η διαδικασια 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα