SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Παραδοξως ποτε δεν εχω ασχοληθει με σακουλακια, και ποτε δεν ειχα θεμα στους ελεγχους. Εχω περασει με αρωματα 100αρια πχ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Αφρο ξυρισματος και σαμπουαν κανονικο μεγεθος δεν με αφησαν Το λαπτοπ με αναγκασαν να το ανοιξω για να δουν οτι ειναι... πραγματι λαπτοπ. Αθηνα Ηρακλειο πριν απο αρκετα χρονια .
dazed Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αφρο ξυρισματος και σαμπουαν κανονικο μεγεθος δεν με αφησαν Το λαπτοπ με αναγκασαν να το ανοιξω για να δουν οτι ειναι... πραγματι λαπτοπ. Αθηνα Ηρακλειο πριν απο αρκετα χρονια . Και πολυ καλα εκαναν. Πρεπει ολα τα υγρα, τζελ και αφροι να ειναι σε συσκευασιες των 100ml max. Σχετικα με το λαπτοπ, οπως και με τις φωτογραφικές μηχανες (dsrl και mirroless συνηθως) στο Βενιζελος ζητανε να τις σκαναρουν εκτός τσαντας, ενω στα περισσότερα αεροδρόμια του εξωτερικού δεν εχουν τετοιο θεμα. Οταν ρωτησα μου είπαν ότι ειναι θεμα εξοπλισμου
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αφρο ξυρισματος και σαμπουαν κανονικο μεγεθος δεν με αφησαν Το λαπτοπ με αναγκασαν να το ανοιξω για να δουν οτι ειναι... πραγματι λαπτοπ. Αθηνα Ηρακλειο πριν απο αρκετα χρονια . Εμενα μου ανοιγαν τους φακους και τις καμερες για να δουν οτι μεσα εχουν οντως φακους και οχι κοκαινη. 1
csontheline Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αφρο ξυρισματος και σαμπουαν κανονικο μεγεθος δεν με αφησαν Το λαπτοπ με αναγκασαν να το ανοιξω για να δουν οτι ειναι... πραγματι λαπτοπ. Αθηνα Ηρακλειο πριν απο αρκετα χρονια . Στο Βενιζέλος, στα προσόντα για την πρόσληψη, ζητάνε κάποιο ειδικό κριτήριο @@σπασίματος; Γιατί και εμένα στην Αθήνα με βάλανε -σχεδόν- να ανοίξω τις βίδες από το λαπτόπι.
SabotazNic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εμενα μου ανοιγαν τους φακους και τις καμερες για να δουν οτι μεσα εχουν οντως φακους και οχι κοκαινη. Οσες φορες ετυχε να περασω με λαπτοπ/ταμπλετ/καμερα (προφανως σε ξεχωριστο πλαστικο) παντα μου ελεγαν εμενα να τα ανοιξω για να τα τσεκαρουν. Προσωπικα δεν θα τους αφηνα να τα αγγιξουν οι ιδιοι. 14 λεπτά πριν, csontheline είπε Στο Βενιζέλος, στα προσόντα για την πρόσληψη, ζητάνε κάποιο ειδικό κριτήριο @@σπασίματος; Γιατί και εμένα στην Αθήνα με βάλανε -σχεδόν- να ανοίξω τις βίδες από το λαπτόπι. Επειδη σπουδαζα και επαιρνα συχνα το δρομολογιο Αθηνα-Θεσσαλονικη και πισω, παντα απλα anoiga καπακι λαπτοπ, ή στο ταμπλετ να ανοιγω την θηκη (τυπου book) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει να δουν ότι το κινητό ή το λαπτοπ είναι λειτουργικό. Παρόλα αυτά πάντα είναι φορτισμένα και σε sleep mode το laptop για τον έλεγχο.Μια φορά έχω περάσει απο πιο ενδελεχή έλεγχο όταν είχα ένα βαζάκι vicks μαζί μου.Το έλεγξαν για ναρκωτικά με το πανάκι . Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Ukforthemoment
SabotazNic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει να δουν ότι το κινητό ή το λαπτοπ είναι λειτουργικό. Δεν ξερω αν το αφησα να εννοηθει λαθος, αλλα μιλαω για καπακια λαπτοπ, θηκες ταμπλετ κτλ κτλ
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω αν το αφησα να εννοηθει λαθος, αλλα μιλαω για καπακια λαπτοπ, θηκες ταμπλετ κτλ κτλ μονο στο κινητό έχω θήκη.Λαπτοπ και κινητό ,μαζί με το τσαντάκι που έχω τα έγγραφα και το powerbank περνάνε σε ξεχωριστή λεκάνη απο το backpack.
MadPax Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχές Αυγούστου σε ταξίδι στη Ρώμη έβγαλα το τάμπλετ με ανοιχτή τη θήκη, το κινητό, τη φωτογραφική μηχανή, τη θήκη με τα καλώδια και τους φορτιστές, και το ρολόι. Τα σαμπουάν, σαπούνια λοιπά καλλυντικά και φάρμακα ήταν σε μικρά μπουκαλάκια σε διαφανή θήκη, δεν ασχολήθηκαν καν με αυτά, μόνο τις ινσουλίνες ζήτησαν να δουν. Στο Φιουμιτσίνο στον έλεγχο δεν ασχολήθηκαν καν με τα ηλεκτρονικά, μου είπαν να τα αφήσω στο σακίδιο, μόνο το ρολόι μου ζήτησαν να βγάλω, ούτε και εκεί ασχολήθηκαν με τα φάρμακα, άρα μάλλον είναι θέμα εξοπλισμού.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 On 08/09/2022 at 07:51, Γιάννης Platano said: Αφρο ξυρισματος και σαμπουαν κανονικο μεγεθος δεν με αφησαν Το λαπτοπ με αναγκασαν να το ανοιξω για να δουν οτι ειναι... πραγματι λαπτοπ. Αθηνα Ηρακλειο πριν απο αρκετα χρονια . αφου και τα 2 ειναι πανω απο 100.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, poulinos είπε αφου και τα 2 ειναι πανω απο 100. Τι σημασία έχουν τα ml;
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 minutes ago, Γιάννης Platano said: Τι σημασία έχουν τα ml; αγαπητε γιαννη τον κανονισμο οτι απαγορευονται υγρα να μεταφερονται πανω απο 100 ml δεν τον ξερεις? οτιδηποτε υγρο σε συσκευασια πανω απο 100 ml δεν ανεβαινει στο αεροπλανο.μπορεις να το βαλεις μονο σε check in βαλιτσα που θα παει κατω . ακομα και αν εχεις συσκευασια των 200ml και ειναι γεματο το μισο παλι θα σου πουν πεταξε το.γιατι νομιζεις βγηκαν τα travel sizes?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, poulinos είπε αγαπητε γιαννη τον κανονισμο οτι απαγορευονται υγρα να μεταφερονται πανω απο 100 ml δεν τον ξερεις? οτιδηποτε υγρο σε συσκευασια πανω απο 100 ml δεν ανεβαινει στο αεροπλανο.μπορεις να το βαλεις μονο σε check in βαλιτσα που θα παει κατω . ακομα και αν εχεις συσκευασια των 200ml και ειναι γεματο το μισο παλι θα σου πουν πεταξε το.γιατι νομιζεις βγηκαν τα travel sizes? Nαι το ξερω αλλα δεν καταλαβαινω την διαφορα των 100 απο τα 200 ml ?
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Nαι το ξερω αλλα δεν καταλαβαινω την διαφορα των 100 απο τα 200 ml ? γιατι ειχε θεσπιστει το οριο των 100ml εννοεις. https://www.scoopwhoop.com/Why-Are-We-Allowed-To-Carry-Only-100ml-Liquids-On-A-Flight/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα