andreasgt21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ, Πετάω σε δύο μέρες από Αθήνα για Κρακοβία με τη ryan air κι ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω από τον έλεγχο με θερμός μπουκάλι 500ml άδειο; Επίσης, υπάρχει οδηγία για υγρά να περιέχονται σε κλειστό σακουλάκι, το οποίος που μπορεί να το βρει κάποιος;
john_shadow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1. Ναι θα περάσει εφόσον είναι άδειο. 2. https://help.ryanair.com/hc/el/articles/360017683457-Επιτρεπόμενα-υγρά
rodosf1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 σακουλάκι σου δίνουν στο security control point. για υγρό φακών επαφής πχ κάτω από 100mL. Το πιθανότερο είναι να μη σου πουν τίποτα βέβαια καν για σακουλάκι. υγ. άραγε τι πατέντα έχεις σκεφτεί για να γεμίσεις το θερμός... μετά το control point? !!
paylidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε σακουλάκι σου δίνουν στο security control point. για υγρό φακών επαφής πχ κάτω από 100mL. Το πιθανότερο είναι να μη σου πουν τίποτα βέβαια καν για σακουλάκι. υγ. άραγε τι πατέντα έχεις σκεφτεί για να γεμίσεις το θερμός... μετά το control point? !! Στα περισσότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια έχει ΑΜΕΣΩΣ μετά τον έλεγχο ψύκτη για να γεμίσεις δωρεάν το νερό σου (οι ξένοι δουλεύουν φουλ θερμός) κ στο Βενιζέλος έχει 2 ή 3 μετά τον έλεγχο αλλά είναι ψιλόκρυμμένα για να πουλάνε μπουκαλάκια 😐 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 4 3
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 24 minutes ago, andreasgt21 said: Καλησπέρα στο φόρουμ, Πετάω σε δύο μέρες από Αθήνα για Κρακοβία με τη ryan air κι ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω από τον έλεγχο με θερμός μπουκάλι 500ml άδειο; Επίσης, υπάρχει οδηγία για υγρά να περιέχονται σε κλειστό σακουλάκι, το οποίος που μπορεί να το βρει κάποιος; περναει κανονικα.εχω περασει αρκετες φορες 1
rodosf1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Στα περισσότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια έχει ΑΜΕΣΩΣ μετά τον έλεγχο ψύκτη για να γεμίσεις δωρεάν το νερό σου (οι ξένοι δουλεύουν φουλ θερμός) κ στο Βενιζέλος έχει 2 ή 3 μετά τον έλεγχο αλλά είναι ψιλόκρυμμένα για να πουλάνε μπουκαλάκια 😐 μια χαρά λοιπόν! έχουμε approximate locations για αναχωρήσεις intra Sengen στο Βενιζέλος? νομίζω στις πύλες Β11-14 κάποτε είχα δει έναν. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από rodosf1
paylidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, rodosf1 είπε μια χαρά λοιπόν! έχουμε approximate locations για αναχωρήσεις intra Sengen στο Βενιζέλος? νομίζω στις πύλες Β11-14 κάποτε είχα δει έναν. Επάνω έχει σίγουρα στις χαμηλές Β νομίζω προς 3-4. Κάτω αν δεν απατώμαι έχω δει από τη μερια που φεύγει συνήθως η sky express για άγονη γραμμή (δε θυμαμαι νουμερο)-πριν την έξοδο για παραλαβη αποσκευών 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω δεν εμπιστευομαι κοινόχρηστους ψύκτες.Θα αγόραζα εμφιαλωμένο που πρέπει να έχουν ολα τα μαγαζιά σε τιμή διατίμησης και θα το άδειαζα στον θερμός. 3
Titos301 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 το νερο απο ψυκτες δεν το εμπιστευομαι προσωπικα 1
rodosf1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Titos301 είπε το νερο απο ψυκτες δεν το εμπιστευομαι προσωπικα 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω δεν εμπιστευομαι κοινόχρηστους ψύκτες.Θα αγόραζα εμφιαλωμένο που πρέπει να έχουν ολα τα μαγαζιά σε τιμή διατίμησης και θα το άδειαζα στον θερμός. σωστό, είναι και η (κακή) συντήρηση του ψύκτη θέμα σοβαρό. καλύτερα νερό από μπουκαλάκι
Fotis_Greece Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Εμενα η ξεκολ....αρα στον ελεγχο μου πέταξε καινουργιο σφραγισμενο old spice 100ml. Ελεος της λεω, πρεπει να ξυριστω στις διακοπες. Τίποτα αυτή. Κριμα τα λεφτα της ελεγα αλλα ......
james01gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε σακουλάκι σου δίνουν στο security control point. για υγρό φακών επαφής πχ κάτω από 100mL. Το πιθανότερο είναι να μη σου πουν τίποτα βέβαια καν για σακουλάκι. υγ. άραγε τι πατέντα έχεις σκεφτεί για να γεμίσεις το θερμός... μετά το control point? !! Υπάρχει και άλλη μια πατέντα. Να έχεις μωρό μαζί. Περνάω τουλαχιστον 2 λίτρα ανά πτήση 😂😂😂 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Εμενα η ξεκολ....αρα στον ελεγχο μου πέταξε καινουργιο σφραγισμενο old spice 100ml. Ελεος της λεω, πρεπει να ξυριστω στις διακοπες. Τίποτα αυτή. Κριμα τα λεφτα της ελεγα αλλα ...... 100μλ γιατί δεν πέρασε;Το είχες στην βαλίτσα ή στο σακουλακι;
Fotis_Greece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Στο τσαντακι μου το ειχα, οχι σε βαλιτσα. Κανονικα επρεπε να περναει (νομιζω)
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Στο τσαντακι μου το ειχα, οχι σε βαλιτσα. Κανονικα επρεπε να περναει (νομιζω) To είχες στο σακουλάκι με τα υγρά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα