Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Πετάω σε δύο μέρες από Αθήνα για Κρακοβία με τη ryan air κι ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω από τον έλεγχο με θερμός μπουκάλι 500ml άδειο; Επίσης, υπάρχει οδηγία για υγρά να περιέχονται σε κλειστό σακουλάκι, το οποίος που μπορεί να το βρει κάποιος;

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σακουλάκι σου δίνουν στο security control point. για υγρό φακών επαφής πχ κάτω από 100mL. Το πιθανότερο είναι να μη σου πουν τίποτα βέβαια καν για σακουλάκι. 

υγ. άραγε τι πατέντα έχεις σκεφτεί για να γεμίσεις το θερμός... μετά το control point? !! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

σακουλάκι σου δίνουν στο security control point. για υγρό φακών επαφής πχ κάτω από 100mL. Το πιθανότερο είναι να μη σου πουν τίποτα βέβαια καν για σακουλάκι. 

υγ. άραγε τι πατέντα έχεις σκεφτεί για να γεμίσεις το θερμός... μετά το control point? !! :)

Στα περισσότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια έχει ΑΜΕΣΩΣ μετά τον έλεγχο ψύκτη για να γεμίσεις δωρεάν το νερό σου ;) (οι ξένοι δουλεύουν φουλ θερμός)

κ στο Βενιζέλος έχει 2 ή 3 μετά τον έλεγχο αλλά είναι ψιλόκρυμμένα για να πουλάνε μπουκαλάκια 😐

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
24 minutes ago, andreasgt21 said:

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Πετάω σε δύο μέρες από Αθήνα για Κρακοβία με τη ryan air κι ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω από τον έλεγχο με θερμός μπουκάλι 500ml άδειο; Επίσης, υπάρχει οδηγία για υγρά να περιέχονται σε κλειστό σακουλάκι, το οποίος που μπορεί να το βρει κάποιος;

περναει κανονικα.εχω περασει αρκετες φορες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Στα περισσότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια έχει ΑΜΕΣΩΣ μετά τον έλεγχο ψύκτη για να γεμίσεις δωρεάν το νερό σου ;) (οι ξένοι δουλεύουν φουλ θερμός)

κ στο Βενιζέλος έχει 2 ή 3 μετά τον έλεγχο αλλά είναι ψιλόκρυμμένα για να πουλάνε μπουκαλάκια 😐

μια χαρά λοιπόν! έχουμε approximate locations για αναχωρήσεις intra Sengen στο Βενιζέλος? νομίζω στις πύλες Β11-14 κάποτε είχα δει έναν. 

Επεξ/σία από rodosf1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

μια χαρά λοιπόν! έχουμε approximate locations για αναχωρήσεις intra Sengen στο Βενιζέλος? νομίζω στις πύλες Β11-14 κάποτε είχα δει έναν. 

Επάνω έχει σίγουρα στις χαμηλές Β νομίζω προς 3-4. Κάτω αν δεν απατώμαι έχω δει από τη μερια που φεύγει συνήθως η sky express για άγονη γραμμή (δε θυμαμαι νουμερο)-πριν την έξοδο για παραλαβη αποσκευών 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω δεν εμπιστευομαι κοινόχρηστους ψύκτες.Θα αγόραζα εμφιαλωμένο που πρέπει να έχουν ολα τα μαγαζιά σε τιμή διατίμησης και θα το άδειαζα στον θερμός.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Titos301 είπε

το νερο απο ψυκτες δεν το εμπιστευομαι προσωπικα

28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγω δεν εμπιστευομαι κοινόχρηστους ψύκτες.Θα αγόραζα εμφιαλωμένο που πρέπει να έχουν ολα τα μαγαζιά σε τιμή διατίμησης και θα το άδειαζα στον θερμός.

σωστό, είναι και η (κακή) συντήρηση του ψύκτη θέμα σοβαρό. καλύτερα νερό από μπουκαλάκι 

Δημοσ.

Εμενα η ξεκολ....αρα στον ελεγχο μου πέταξε καινουργιο σφραγισμενο old spice 100ml. Ελεος της λεω, πρεπει να ξυριστω στις διακοπες. Τίποτα αυτή. Κριμα τα λεφτα της ελεγα αλλα ......

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Υπάρχει και άλλη μια πατέντα. Να έχεις μωρό μαζί. Περνάω τουλαχιστον 2 λίτρα ανά πτήση 😂😂😂

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε

Εμενα η ξεκολ....αρα στον ελεγχο μου πέταξε καινουργιο σφραγισμενο old spice 100ml. Ελεος της λεω, πρεπει να ξυριστω στις διακοπες. Τίποτα αυτή. Κριμα τα λεφτα της ελεγα αλλα ......

100μλ γιατί δεν πέρασε;Το είχες στην βαλίτσα ή στο σακουλακι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...