Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Cosmote μου έχει βάλει αυτόν εδώ τον router, αυτόν που μοιάζει με το γράμμα L

Πριν λίγες μέρες παρέδωσε το πνεύμα και μου τον άλλαξαν, βέβαια έμεινα μια μέρα χωρίς δίκτυο πράγμα που με βλάπτει γιατί δουλεύω απομακρυσμένα.

Ο τεχνικός μου είπε πως συχνά τα μοντέλα αυτά χαλάνε. Το θέμα είναι πως όταν δουλεύει, είναι πολύ ζεστός, καίει, και αυτό πιθανότατα είναι που οδηγεί στην τελική αστοχία.

Σκέφτομαι λοιπόν να βάλω θερμοαγώγιμη αλοιφή σε μια περιοχή 5χ5εκ που φαίνεται να είναι η πηγή της θερμότητας, και να του βάλω από πάνω μια παθητική ψύκτρα για καλύτερη απαγωγή θερμότητας, κρατώντας τη στη θέση της με δέσιμο με λάστιχο. Θα προτιμούσα μια ψύκτρα με ανεμιστήρα αλλά δεν ξέρω αν θα βρω άκρη με την τροφοδοσία και τα καλωδιάκια, αν δεν κάνω λάθος αυτά παίρνουν τρεις παροχές και ένα μικρό τροφοδοτικό θα μου έγινε δύο.

Έχει κάνει κανείς τέτοιο πράγμα ποτέ;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gdevelek είπε

Πριν λίγες μέρες παρέδωσε το πνεύμα και μου τον άλλαξαν, βέβαια έμεινα μια μέρα χωρίς δίκτυο πράγμα που με βλάπτει γιατί δουλεύω απομακρυσμένα.

Ο τεχνικός μου είπε πως συχνά τα μοντέλα αυτά χαλάνε. Το θέμα είναι πως όταν δουλεύει, είναι πολύ ζεστός, καίει, και αυτό πιθανότατα είναι που οδηγεί στην τελική αστοχία.

Σκέφτομαι λοιπόν να βάλω θερμοαγώγιμη αλοιφή σε μια περιοχή 5χ5εκ που φαίνεται να είναι η πηγή της θερμότητας, και να του βάλω από πάνω μια παθητική ψύκτρα για καλύτερη απαγωγή θερμότητας, κρατώντας τη στη θέση της με δέσιμο με λάστιχο. Θα προτιμούσα μια ψύκτρα με ανεμιστήρα αλλά δεν ξέρω αν θα βρω άκρη με την τροφοδοσία και τα καλωδιάκια, αν δεν κάνω λάθος αυτά παίρνουν τρεις παροχές και ένα μικρό τροφοδοτικό θα μου έγινε δύο.

Αν το ανοιξεις θα σε βαλουν να το πληρωσεις κιολας , ζητα να στο αλλαξουν με οποιοδηποτε αλλο της προκοπης υπαρχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, triplex1 είπε

Αν το ανοιξεις θα σε βαλουν να το πληρωσεις κιολας , ζητα να στο αλλαξουν με οποιοδηποτε αλλο της προκοπης υπαρχει

Δεν έγραψα για άνοιγμα της συσκευής αλλά για τοποθέτηση ψύκτρας ΠΑΝΩ στη συσκευή, στο σημείο που είναι το πιο ζεστό.

3 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Θα μπορούσες να βάλεις ένα fan με usb τροφοδοσία και να τον δέσεις με zip ties, τώρα αν αξίζει...

Και να το κουμπώσω το USB πάνω σε τι; Θα έπρεπε να έχω κάποιο μηχάνημα ανοικτό 24*365, κοντά στον router.

44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εχει τρυπηθεί μπρος πίσω και δούλευε μονιμα ενα ανεμιστηράκι, αθάνατο ουτε πρόβλημα ουτε τιποτα.

Βέβαια σε ολα τα ρουτερ που είχα κατα καιρούς είναι το πρώτο που κάνω 

Screenshot_2022-09-04-18-24-24-03_7194b3f5412bb444ad6d49859dec017f.jpg.33c1e21f23602a4be01d8f66217e7684.jpg

https://www.bequiet.com/en

Ρεύμα πώς δίνεις στο ανεμιστηράκι;

Επεξ/σία από gdevelek
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gdevelek είπε

γιατί δουλεύω απομακρυσμένα.

Ζητάς από την εργασία σου εξοπλισμό που θα σε βοηθήσει να δουλέψεις απρόσκοπα.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gdevelek είπε

Δεν έγραψα για άνοιγμα της συσκευής αλλά για τοποθέτηση ψύκτρας ΠΑΝΩ στη συσκευή, στο σημείο που είναι το πιο ζεστό.

Ασχολεισαι με κατι το οποιο τους πληρωνεις και δεν επιχειρεις να στο αλλαξουν , εσυ ξερεις

Δημοσ.
6 hours ago, gdevelek said:

δυο απλες λυσεις.α.ριχνεις αερα με ενα φαν πανω απο οπου εχει γρυλλιες εξαερισμου. θα βοηθησει.β.το πετας και παιρνεις ενα fritz που παιζει σε cosmote.

Δημοσ.
On 04/09/2022 at 22:32, NikosKallithea said:

Απο το ιδιο το τροφοδοτικό του 12ν ειναι

αρκει να μην τραβαε πολυ και δεν φτανουν τα amps του τροφοδοτικου και μετα εχει θεματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...