Spyrous00 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα, εχουμε παρατηρησει σε καποια, για να μην πω κ πολλα βιντεο στο YT, ορισμενους χρηστες να βαζουν αυτο το υδατογραφημα απο ονομα η username που εχουν στο καναλι τους, γιατι το κανουν αυτο; Δεν το καταλαβαινω, ας μου εξηγησει καποιος Γιατι να βλεπουμε υδατογραφηματα με ονοματα η usernames χρηστων στο YT; Γιατι, ετσι δεν χαλανε ενα βιντεο, οσον αφορα την εικονα ε; Δεν ειναι κουλο αυτο που κανουν;
gorge18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Περα απο το μικρο κατω δεξια συνήθως που μπαινει απο μονο του οποιοδήποτε αλλο εχει να κανει ξεκαθαρα με θεματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δλδ το κατεβαζεις εσυ και το ανεβαζεις μετα σαν να ειναι δικο σου και το παιζεις εξυπνος. Εκτος αν σε χαλαει που δεν μπορεις να το παιξεις και εσυ εξυπνος με ξενο βιντεο. 😮 Αλλιως δεν βρισκω τον λογο της αναρτησης σου. Βγηκες απο τα ρουχα σου ξαφνικα και ειπες. Ρε δε φτιαχνω ενα λογαριασμο στο ινσομνια να ρωτησω επιτελους να μου πουνε; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από gorge18 2
soteras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές φορες σε βιντεο φωτογραφίες και δεν ξερω τι βρισκετε ενας λακαμας που την περνει και λεει οο κοιτα εδω μια ωραια δουλεια μου ενω δεν εχει την παραμικρη ιδεα για αυτο που βλεπει.Οποτε μπαινει το λογκο και ο δημιουργος εχει το κεφαλι του υσηχο οτι δεν θα δει ποτε και πουθενα κατι δικο του να παρουσιαζετε σαν δημιουργεια τριτου
kormos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Spyrous00 είπε Καλησπερα, εχουμε παρατηρησει σε καποια, για να μην πω κ πολλα βιντεο στο YT, ορισμενους χρηστες να βαζουν αυτο το υδατογραφημα απο ονομα η username που εχουν στο καναλι τους, γιατι το κανουν αυτο; Δεν το καταλαβαινω, ας μου εξηγησει καποιος Γιατι να βλεπουμε υδατογραφηματα με ονοματα η usernames χρηστων στο YT; Γιατι, ετσι δεν χαλανε ενα βιντεο, οσον αφορα την εικονα ε; Δεν ειναι κουλο αυτο που κανουν; Καλά κάνουν όταν πρόκειται για προσωπική εργασία ή χρόνος για επεξεργασία. Είναι ένας τρόπος για "κλείδωμα" μεταφόρτωσης από άλλον ή ακόμα και παρουσίαση ως δική του "δουλειά".
Bitbit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 σοβαρά τώρα είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί το κάνουν; προφανώς θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο βιντεάκι και το watermark σου κάνει χαλάστρα ε; πραγματικό γεγονός που συνέβει αρχές καλοκαιριού. Υπήρχε ένα υλικό κάποιου ανθρώπου (όχι στο Youtube αλλά δεν έχει σημασία), όπου σε διάφορα σημεία είχε το όνομα του. Το υλικό αυτό κάποιοι θέλουν να το πουλήσουν, εννοείται χωρίς να το μάθει ο δημιουργός του. Ένας γνωστός μου λοιπόν έχει αναλάβει να κάνει την επεξεργασία ώστε να αφαιρεθούν όλες τις αναφορές στο όνομα του δημιουργού. Επειδή λοιπόν υπάρχουν πολλά λαμόγια, γι αυτό και τα υδατογραφήματα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα