pankpapa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε Πηγαίνεις κ επιλέγεις τα πλέον ακριβά νέα μοντέλα που είναι για εξτριμ Γκειμερ κ τα πληρώνουν βαπορισια Κ είναι για οβερκλοκ ξεζουμισμα. Αν τα έπαιρνες σεπαλιοτερη γενιά θα είχαν παρόμοιες επιδόσεις κ σχεδόν μισά λεφτά. Εσύ επιλέγεις φυσικά Πχ Ο ..επεξ. ι5 12400κ 300€ σε λίγο καιρό θα έχει κάνα 180αρι Άμα δε σε πειράζει οκ Η μητρική των 280€ είναι για Γκειμερ κ ι7 εξτριμ εξτριμ οβερκλοκ Για ι.5 αρκεί μητρική των 100€ χωρίς οβερκλοκ. Απλά εγκυκλοπαιδικά αυτά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, οπότε αν καταλήξω στον i9 12900F στον οποίο δεν θα κάνω overclock η μητρική που επέλεξα είναι οκ? Θα πρέπει να πάρω έναν Η/Υ μέχρι το τέλος του μήνα οπότε τα χρήματα θα τα δώσω τώρα, το θέμα είναι να πάρω κάτι που θα μου κρατήσει όσο περισσότερο καιρό γίνεται χωρίς να βάλω άλλα χρήματα. 36 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε Πηγαίνεις κ επιλέγεις τα πλέον ακριβά νέα μοντέλα που είναι για εξτριμ Γκειμερ κ τα πληρώνουν βαπορισια Κ είναι για οβερκλοκ ξεζουμισμα. Αν τα έπαιρνες σεπαλιοτερη γενιά θα είχαν παρόμοιες επιδόσεις κ σχεδόν μισά λεφτά. Εσύ επιλέγεις φυσικά Πχ Ο ..επεξ. ι5 12400κ 300€ σε λίγο καιρό θα έχει κάνα 180αρι Άμα δε σε πειράζει οκ Η μητρική των 280€ είναι για Γκειμερ κ ι7 εξτριμ εξτριμ οβερκλοκ Για ι.5 αρκεί μητρική των 100€ χωρίς οβερκλοκ. Απλά εγκυκλοπαιδικά αυτά επίσης αν είναι να πάω σε προηγούμενη γενιά από ότι έχω καταλάβει αξίζει να πάω σε amd ή κάνω λάθος? αν ναι και το έχεις εύκολο ρίξε μια πρόταση για κάτι από παλαιότερη γενιά που θα έχει παρόμοιες επιδόσεις και δεν θα ξοδεύτω 😉
Stefanos683 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, pankpapa είπε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, οπότε αν καταλήξω στον i9 12900F στον οποίο δεν θα κάνω overclock η μητρική που επέλεξα είναι οκ? Θα πρέπει να πάρω έναν Η/Υ μέχρι το τέλος του μήνα οπότε τα χρήματα θα τα δώσω τώρα, το θέμα είναι να πάρω κάτι που θα μου κρατήσει όσο περισσότερο καιρό γίνεται χωρίς να βάλω άλλα χρήματα. επίσης αν είναι να πάω σε προηγούμενη γενιά από ότι έχω καταλάβει αξίζει να πάω σε amd ή κάνω λάθος? αν ναι και το έχεις εύκολο ρίξε μια πρόταση για κάτι από παλαιότερη γενιά που θα έχει παρόμοιες επιδόσεις και δεν θα ξοδεύτω 😉 Οι ι.9 είναι για μένα οι πιο άχρηστοι επεξεργαστές, δίνεις 500,600€ κ σε λίγους μήνες τα επόμενα μοντέλα ι5 ή σε αμδ έχουν ίδιες επιδόσεις στα 200€ Θα κοίταζα κάτι σε ι5 11400 που είναι 11η γενιά κ κοστίζει 150! Ευρώ, τρέχει άνετα ακόμη κ την 3080 150€ θα έδινα για ι.5 11400, 160 μια καλή μητρική, 100 μνήμες κ έως κάρτα 3070,3080,3060, αναλογα Το πολύ να έβαζα ι.7 10ης ή 11ης γενιάς για καμιά 3080 ή 3090 ή 4080 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Stefanos683 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα