Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Τα χρέη πάντως τα βλέπω απλήρωτα, ούτε ένας δεν πρότεινε να εξυπηρετηθούν με κάποιον τρόπο 😊

Δυστυχως παρα πολλοι εχουν συνηθισει να ζουν με τα λεφτα των αλλων

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Τα χρέη πάντως τα βλέπω απλήρωτα, ούτε ένας δεν πρότεινε να εξυπηρετηθούν με κάποιον τρόπο 😊

Κ είναι κ πολύ νέα κοπέλα. 

Δημοσ.

Η αποζημιωση δινεται σε διγραμμη επιταγη.Εσενα γιατι σου λενε για καταθεση??Αλλαξε το συστημα???

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Εγώ περιμένω να πετύχω έναν από όλους αυτούς που δίνουν συμβουλές πως να γλυτώσει ο/η ts την κατάσχεση, να ανοίξουν θέμα επειδή κάποιος τους χρωστάει λεφτά. Έτσι να δούμε τη γλύκα από την άλλη πλευρά.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Οταν προτείνεις τέτοια εδω μέσα σου σβήνουν τα ποστ😋

Δημοσ.

δεν είναι σπαστικό πάντως να ανοίγεις ένα απλό θέμα όπου τι ζητάς; Απλά πως να γλιτώσεις τα χρέη (ενώ έχεις λεφτά) και να εμφανίζονται κάτι εξυπνάκηδες (όπως εγώ καλή ώρα και μερικοί ακόμα) και αντί να σου δίνουν ιδέες να σου λένε να πληρωσεις. Μεγάλη ξενέρα. Εγώ προσωπικά θα σπαζόμουν

😝

Δημοσ.

Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.  Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, άσπρο μαύρο.

Π.χ. υπάρχουν περιπτώσεις, βλέπε εξωδικαστικός, που παρακαλάνε να πληρώσουν τα χρέη και το κράτος τους γράφει όλους στα @@  του, μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε τους νόμους που αυτό έχει δημιουργήσει, και τις διορίες που θέτει ο νόμος. Και οι δεσμεύεις όμως συνεχίζουν επ'  αόριστον.

Δεν ξέρουμε την περίπτωση του TS, και σίγουρα δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

δεν είναι σπαστικό πάντως να ανοίγεις ένα απλό θέμα όπου τι ζητάς; Απλά πως να γλιτώσεις τα χρέη (ενώ έχεις λεφτά) και να εμφανίζονται κάτι εξυπνάκηδες (όπως εγώ καλή ώρα και μερικοί ακόμα) και αντί να σου δίνουν ιδέες να σου λένε να πληρωσεις. Μεγάλη ξενέρα. Εγώ προσωπικά θα σπαζόμουν

33 λεπτά πριν, Hik είπε

Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.  Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, άσπρο μαύρο.

Π.χ. υπάρχουν περιπτώσεις, βλέπε εξωδικαστικός, που παρακαλάνε να πληρώσουν τα χρέη και το κράτος τους γράφει όλους στα @@  του, μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε τους νόμους που αυτό έχει δημιουργήσει, και τις διορίες που θέτει ο νόμος. Και οι δεσμεύεις όμως συνεχίζουν επ'  αόριστον.

Δεν ξέρουμε την περίπτωση του TS, και σίγουρα δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε.

Απάντησα παρακάτω την περίπτωση μου, σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Το εκτιμώ. ❤️

Επεξ/σία από Aleksandragg
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aleksandragg είπε

Αν σου έλεγα ότι η μητέρα μου έβαλε υποθήκη το σπίτι της για να πάρει δάνειο η αδερφή της και να φτιάξει το σπίτι της με την προϋπόθεση ότι θα την ξεπλήρωνε, αλλά δυστυχώς όταν την έχασα την μητέρα μου και τον πατέρα μου, έκαναν όλοι τους ανήξερους γιατί είχαν μπει απλά εγγυητές και είμαι μόνη μου και εννοείται με όλο αυτο το χρεος  και ίσα ίσα επιβιώνω και το μοναδικό πράγμα που είχα ήταν το αμάξι μου και μου το έκαναν καινούργιο.. θα κοιμόσουν ήσυχος το βράδυ; Όχι. Θα μου έλεγες ότι δεν με πιστεύεις. Τέλος πάντων, να είσαι καλά. ❤️

Αν έλεγες έτσι τότε θα σε ρωτούσα γιατί σε νοιάζουν τα χρέη της μητέρας σου? Εφόσον δεν έχεις τίποτα όπως λες (άρα δεν κληρονόμησες τίποτα από τη μητέρα σου) γιατί δεν έκανες αποποίηση κληρονομιάς?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aleksandragg είπε

Γιατί σε αυτό το σπίτι μεγάλωσα με την οικογένεια μου που πλέον δεν έχω, έχει συναισθητική αξία, που είναι πολύ μεγαλύτερη. Και κάνω ότι μπορώ για να ξεπληρώσω. Δεν είπα ποτε ότι δεν πληρώνω, αλλά θα πληρώνω για μια ζωή. Να σαι καλά Και εσυ. ❤️

Άρα εκτός από τα χρέη κληρονόμησες και το σπίτι...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aleksandragg είπε

Ξέρω κ ‘γώ, αν θεωρείται κληρονομιά το χρεωμένο σπίτι. Τότε ναι ☺️

Α δεν ξέρεις αν έκανες αποδοχή ή αποποίηση κληρονομιάς? Μάλιστα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...