nickolasemp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν βρήκα κάπου αλλού να την βάλω την ερώτηση. Μήπως θυμάται κανείς παλιά μια σειρά animation με κάτι παιδιά που πήγαν σε έναν άλλο κόσμο με το βανάκι τους κι έπρεπε να βρουν αρχαία μέρη για να πάρουν την δύναμη να πάνε πίσω στον κόσμο τους; Πώς λεγόταν;
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nickolasemp είπε Συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν βρήκα κάπου αλλού να την βάλω την ερώτηση. Μήπως θυμάται κανείς παλιά μια σειρά animation με κάτι παιδιά που πήγαν σε έναν άλλο κόσμο με το βανάκι τους κι έπρεπε να βρουν αρχαία μέρη για να πάρουν την δύναμη να πάνε πίσω στον κόσμο τους; Πώς λεγόταν; Συνειρμος:
nickolasemp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 4/9/2022 στις 12:06 ΜΜ, Thulogur είπε jura tripper Έλα ρε θηρίο! Αυτό είναι, σε ευχαριστώ πολύ!
GATE123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με πρόλαβε ο @Thulogur Δύο Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους (Jura Tripper). 39 Επεισόδια του 1995. O πρωτοτυπος Ιαπωνικος τιτλος ειναι:"Kyoryu Bokenki Jura Tripper" Τα έχω και τα 39 επεισόδια στα ελληνικά. Κάποια στιγμή θα τα ανεβάσω στο κανάλι μου. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123 2 1
Thulogur Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, GATE123 said: Τα έχω και τα 39 επεισόδια στα ελληνικά. Ωπα, σε καλη ποιοτητα ;
GATE123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thulogur είπε Ωπα, σε καλη ποιοτητα ; Ποιο τέλεια δεν γίνεται. Εξάλλου την επεξεργασία την κάνω εγώ. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123 1
nickolasemp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Να μάς πεις να τα δούμε/έχουμε !
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα θυμήθηκα μια spinoff-ίλα της κακιάς ώρας ("Ο Γιόχαν, ο Βίλυ και τα στρουμφάκια"). Ήταν και καλά κάτι σαν τον Δον Κιχώτη (ένα πλούσιο πριγκιπόπουλο ο Γιόχαν, με ένα φτωχόπαιδο τον Βίλυ) που καβάλα σε δύο άλογα (τελευταίο μοντέλο του Γιόχαν και ένας γάιδαρος της κακιάς ώρας, του Βίλυ), έκοβαν βόλτες παρέα με τα στρουμφάκια. Κινούμενα σχέδια φυσικά. @GATE123 Μήπως σας βρίσκεται και σε αυτό κάτι; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
GATE123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickolasemp είπε Να μάς πεις να τα δούμε/έχουμε ! Θα τα ανεβάσω την άλλη βδομάδα. Τώρα φτιάχνω άλλη σειρά. Εάν θέλεις πάντως στο Club μου έχω αρκετά 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Πρόσφατα θυμήθηκα μια spinoff-ίλα της κακιάς ώρας ("Ο Γιόχαν, ο Βίλυ και τα στρουμφάκια"). Ήταν και καλά κάτι σαν τον Δον Κιχώτη (ένα πλούσιο πριγκιπόπουλο ο Γιόχαν, με ένα φτωχόπαιδο τον Βίλυ) που καβάλα σε δύο άλογα (τελευταίο μοντέλο του Γιόχαν και ένας γάιδαρος της κακιάς ώρας, του Βίλυ), έκοβαν βόλτες παρέα με τα στρουμφάκια. Κινούμενα σχέδια φυσικά. @GATE123 Μήπως σας βρίσκεται και σε αυτό κάτι; Αν εννοείς τα στρουμφάκια με κάτι ιππότες ο ένας ξανθός και ο άλλος μελαχρινός ναι τα έχω,αλλά δεν ξέρω πόσα είναι. Update: Βρήκα 12 Επεισόδια. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123 1
panatha1369 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 8:09 ΜΜ, GATE123 είπε Θα τα ανεβάσω την άλλη βδομάδα. Τώρα φτιάχνω άλλη σειρά. Εάν θέλεις πάντως στο Club μου έχω αρκετά Αν εννοείς τα στρουμφάκια με κάτι ιππότες ο ένας ξανθός και ο άλλος μελαχρινός ναι τα έχω,αλλά δεν ξέρω πόσα είναι. Update: Βρήκα 12 Επεισόδια. ο τιτλος στα αγγλικα??
omghi2u Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, panatha1369 είπε ο τιτλος στα αγγλικα?? 1
GATE123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, panatha1369 είπε ο τιτλος στα αγγλικα?? Johan & Peewit Και το Jura Tripper στα Αγγλικά Dino Adventure Jurassic Tripper Όσοι ενδιαφέρονται για το Jura Tripper θα το έχω ετοιμάσει μέχρι την Δευτέρα εάν όλα πάνε καλά. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123
managermono Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 θυμαται κανεις σειρες οχι καρτουν που επαιζαν τα μεσημερια σε ερτ κτλπ εκτος απτα γνωστα τσικιτιτας κτλπ επισης ειχε και καποιες εκπομπες που πηγαιναν παιδια και εκαναν ομαδες και καποιες δοκιμασιες δεν θυμαμαι ονομα απο τιποτα
Lshow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα_Καλησπερα. Υπηρχει ενα παιδικο με εναν επιστημονα και ενα αεροστατο. Υπηρχε μια παρεα παιδιων και ενα σκυλακι. Ηταν ενα κοριτσακι που το ειχε απαγαγει ενας πειρατης...Δεν ηταν σειρα και ηταν παιδικο...Ο επιστημονας με τον φιλο της μικρης οργανωσανε ταξιδι για να την βρουν ! Επισης... Σειρα στην ερτ με μια ομαδα μικρων ( νεαρων) ΄΄εξερευνητων΄΄ που ελυνε μυστηρια. Ηταν Γαλλικη σειρα αν θυμαμαι καλα και ειχε υποτιτλους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα