Maximus Decimus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω να δουλεύω ως transcriber σε πρώτη φάση χαλαρά για έξτρα και αν καταφέρω να το κάνω σαν πλήρη απασχόληση, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το καθεστώς φορολόγησης που ισχύει παρα μόνο έναν πίνακα-πλαφόν που βρήκα σε μια ιστοσελίδα και έλεγε κάτι για 9% φορολόγηση ως 10,000 ετήσιο εισόδημα κοκ. Γνωρίζει κάποιος/α που να εργάζεται ως freelancer τι παίζει; Φαντάζομαι κανονικά μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών κλπ. Έχει κάποιος επίσης εμπειρία είτε απο το συγκεκριμένο επάγγελμα είτε γενικά ως freelancer; Αν ναι, θα μπορούσε συνοπτικά να μου αναφέρει κάποια βασικά + και -, πέραν του προφανές (δουλεύεις όποτε και όσο θες) ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από Maximus Decimus
geo9419 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Θα μπορούσα να σου δώσω κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά δυστυχώς το insomnia τα θεωρεί affiliate marketing και θα με banarei οπότε μόνο σε personal message. Οπότε εάν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα στείλε μου PM.
malakudi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Maximus Decimus είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω να δουλεύω ως transcriber σε πρώτη φάση χαλαρά για έξτρα και αν καταφέρω να το κάνω σαν πλήρη απασχόληση, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το καθεστώς φορολόγησης που ισχύει παρα μόνο έναν πίνακα-πλαφόν που βρήκα σε μια ιστοσελίδα και έλεγε κάτι για 9% φορολόγηση ως 10,000 ετήσιο εισόδημα κοκ. Γνωρίζει κάποιος/α που να εργάζεται ως freelancer τι παίζει; Φαντάζομαι κανονικά μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών κλπ. Έχει κάποιος επίσης εμπειρία είτε απο το συγκεκριμένο επάγγελμα είτε γενικά ως freelancer; Αν ναι, θα μπορούσε συνοπτικά να μου αναφέρει κάποια βασικά + και -, πέραν του προφανές (δουλεύεις όποτε και όσο θες) ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα