Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέλω για την πλάτη και ώμους. Δεν έχω πάρα πολλές, αλλά έχω. Το τριμμάρισμα λειτουργεί ωραία όσες φορές το έχω κάνει αλλά χρειάζεται εθελοντή γιατί δεν είμαι ο τιραμόλας αλλά είναι και τσάμπα. Βέβαια και για laser δεν έχει τρελές τιμές. Αν κάποιος έχει κάνει, ξέρει να μου πει αν είναι μόνιμο ή αν σε 5 χρόνια θα ξαναβγούν όλες; Προφανώς δεν περιμένω να γίνει γυαλί αλλά αν αν έχει μια μείωση 50% θα ήμουν καλά. Το ξύρισμα το έχω αποκλείσει και το κερί μου φαίνεται βασανιστήριο.

Δημοσ.

Λέιζερ...το καλύτερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου!

Το πόσες συνεδρίες θα χρειαστεί εξαρτάται από την τρίχα που έχεις. Θα δεις διαφορά από την 1η κιόλας συνεδρία και σταδιακά θα φύγουν όλες, μέχρι να καταλήξεις να πηγαίνεις πχ 1 φορά το χρόνο για συντήρηση ΑΝ έχεις κάτι. Δεν βγαίνουν ξανά!

Οι τιμές πλέον που κάνουν τα κέντρα είναι πολύ καλές! Αν είσαι Αθήνα, μπορώ να σου συστήσω αυτό που πήγαινα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lyda94 είπε

Λέιζερ...το καλύτερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου!

Το πόσες συνεδρίες θα χρειαστεί εξαρτάται από την τρίχα που έχεις. Θα δεις διαφορά από την 1η κιόλας συνεδρία και σταδιακά θα φύγουν όλες, μέχρι να καταλήξεις να πηγαίνεις πχ 1 φορά το χρόνο για συντήρηση ΑΝ έχεις κάτι. Δεν βγαίνουν ξανά!

Οι τιμές πλέον που κάνουν τα κέντρα είναι πολύ καλές! Αν είσαι Αθήνα, μπορώ να σου συστήσω αυτό που πήγαινα...

ναι άμα μπορείς πες μου :) Επίσης σαν μέθοδος πονάει; Γιατί ένα παιδί που έκανε κάποτε μας είπε πέθανε.

Επεξ/σία από Gingerbread
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται δημόσια...έχω στείλει και στους 2 μήνυμα!

Μπορείς να στειλεις και εμένα να το χω υποψιν ? Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω. Πόσο συχνό είναι το τριμαρισμα ή η αποτρίχωση; Εννοώ κάνετε όλοι; Αυτά από κάποιον στα 40+, οπότε μη βαρατε.

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Επίσης σαν μέθοδος πονάει; Γιατί ένα παιδί που έκανε κάποτε μας είπε πέθανε.

Ο πόνος είναι υποκειμενικός! Εγώ για παράδειγμα νιώθω μόνο μια έντονη ενόχληση σε σημείο που οι φίλες μου όντως πεθαίνουν! Στα υπόλοιπα σημεία δεν καταλαβαίνεις κάτι. Σκέψου ότι νιώθεις ένα κάψιμο και μαζί έναν παγωμένο αέρα για δέκατα του δευτερολέπτου κάθε φορά. Άσε που με την πάροδο του χρόνου το συνηθίζεις και είσαι οκ. Σαν το τατουάζ σκέψου το. Για πλάτη και ώμους που θες εσύ, δεν νομίζω να έχεις θέμα!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, satsok2 είπε

Να ρωτήσω. Πόσο συχνό είναι το τριμαρισμα ή η αποτρίχωση; Εννοώ κάνετε όλοι; Αυτά από κάποιον στα 40+, οπότε μη βαρατε.

Ανάλογα το τριμάρισμα. 1 φορά το μήνα θα έλεγα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

κάθε πότε κάνεις; και πόσο πληρώνεις;

15 ευρω καθε 2 μηνες. Θα συμφωνησω ομως για το λειζερ. Ειμαι επαρχια, και αν ειχα κοντα μου κατι φθηνο θα το εκανα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, lyda94 είπε

Ο πόνος είναι υποκειμενικός! Εγώ για παράδειγμα νιώθω μόνο μια έντονη ενόχληση σε σημείο που οι φίλες μου όντως πεθαίνουν! Στα υπόλοιπα σημεία δεν καταλαβαίνεις κάτι. Σκέψου ότι νιώθεις ένα κάψιμο και μαζί έναν παγωμένο αέρα για δέκατα του δευτερολέπτου κάθε φορά. Άσε που με την πάροδο του χρόνου το συνηθίζεις και είσαι οκ. Σαν το τατουάζ σκέψου το. Για πλάτη και ώμους που θες εσύ, δεν νομίζω να έχεις θέμα!

Είχα κάνει φωτόλυση ένα διάστημα είχα πεθάνει και μου έκανε και έγκαυμα η "ειδικός"

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

15 ευρω καθε 2 μηνες. Θα συμφωνησω ομως για το λειζερ. Ειμαι επαρχια, και αν ειχα κοντα μου κατι φθηνο θα το εκανα.

νορμαλ τιμή μου φαίνεται. Και στους 2 μήνες έχει βγει όλη η τρίχα η έτσι κ έτσι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

νορμαλ τιμή μου φαίνεται. Και στους 2 μήνες έχει βγει όλη η τρίχα η έτσι κ έτσι;

με το κερι ξεκιναει να βγαινει παλι μετα απο κανα 3 εβδομαδες. Ναι στους 2 μηνες θες παλι σιγουρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...