Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry για το bump αλλά έχω απορία.

Είμαι εγγεγραμένος στο δήμο Ν.Ιωνίας που γεννήθηκα αλλά θέλω να μεταφερθώ στο δήμο που είναι αρμόδιος για το Ολυμπιακό Χωριό. Αυτό γίνεται μέσω ΚΕΠ ή θέλει κάποια άλλη διαδικασία; Επίσης αν γίνει η μεταφορά θα μπορώ και να ψηφίζω στο δήμο κατοικίας μου έτσι;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Sorry για το bump αλλά έχω απορία.

Είμαι εγγεγραμένος στο δήμο Ν.Ιωνίας που γεννήθηκα αλλά θέλω να μεταφερθώ στο δήμο που είναι αρμόδιος για το Ολυμπιακό Χωριό. Αυτό γίνεται μέσω ΚΕΠ ή θέλει κάποια άλλη διαδικασία; Επίσης αν γίνει η μεταφορά θα μπορώ και να ψηφίζω στο δήμο κατοικίας μου έτσι;

Μεσω ΚΕΠ γινεται 

Ναι θα ψηφιζεις εκει που θα πας τα εκλογικα δικαιωματα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχει ασχοληθει κανεις, με μεταφορα εκλογικων δικαιωματων απο 18αρηδες; Εννοω, παιδια που ενηλικιωθηκαν. Καπου ειχα ακουσει οτι πρεπει να περασουν δυο χρονια, αλλα δεν θυμαμαι για ποιον λογο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 

Έκανα την αίτηση για να ψηφίσω στον τόπο διαμονής.

Στην αρχική σελίδα έλεγε το παρακάτω 

"Με βάση τις αιτήσεις που θα υποβληθούν, καταρτίζονται ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι και ψηφίζετε:

στις ευρωεκλογές, στα κοινά εκλογικά τμήματα του τόπου διαμονής σας

στις εθνικές ή ταυτόχρονες εκλογές (εθνικές και ευρωεκλογές την ίδια μέρα) σε ειδικά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών στις πρωτεύουσες των νομών (εξαιρούνται οι νομοί Αττικής και Θεσσαλονίκης)"

Εγώ που μένω Θεσσαλονίκη αλλά τα δικαιώματα είναι Γιάννενα, τι σημαίνει? Ότι δε θα μπορώ να ψηφίσω Θεσσαλονίκη? Εξαιρείται?

Και τώρα που έκανα την αίτηση, πώς θα ξέρω αν έχουν μαζευτεί οι 40?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, glib είπε

Και τώρα που έκανα την αίτηση, πώς θα ξέρω αν έχουν μαζευτεί οι 40?

Λογικα αν γραψει οτι ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ οπως της γυναικας μου για Ευβοια ειναι ΟΚ ....Οι καταλογοι ποτε θα αναρτηθουν δεν ξερω .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε τα εκλογικά δικαιώματα από Αθήνα σε επαρχιακή πόλη για μια φορά ή γίνεται μόνο μόνιμα;

Η διαδικασία είναι εύκολη; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Καλησπέρα. 

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε τα εκλογικά δικαιώματα από Αθήνα σε επαρχιακή πόλη για μια φορά ή γίνεται μόνο μόνιμα;

Η διαδικασία είναι εύκολη; Ευχαριστώ 

δες εδω φιλε μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...