vectorxyz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Στις 5/9/2022 στις 1:30 ΠΜ, vectorxyz είπε Ποια η διαφορά H610M H DDR4 και H610M-S2H DDR4; Η δεύτερη είναι η πιο οικονομική Η610, σωστά; Έχω ακούσει ότι αν τα πάρω από το skroutz έχω καλύτερη εγγύηση, ισχύει; Είδα πολύ καλά σχόλια για τον 12100 σε σχέση απόδοσης/τιμής και διαχείρηση κατανάλωσης. Τελικά δεν πήρα από το skroutz γιατί τα βρήκα ελάχιστα ευρώ πιο κάτω αλλού. Πριν λίγες μέρες κάηκε το παλιό τροφοδοτικό και η καινούρια motherboard που είχα πάρει από το kavatza. Πλήρωσα εγώ για να την στείλω Αθήνα και θα έχω απάντηση από gigabyte σε 2 μήνες! Κάποιος θα έπρεπε να μου είχε πει να προτιμίσω το skroutz.
@topos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, vectorxyz είπε Τελικά δεν πήρα από το skroutz γιατί τα βρήκα ελάχιστα ευρώ πιο κάτω αλλού. Πριν λίγες μέρες κάηκε το παλιό τροφοδοτικό και η καινούρια motherboard που είχα πάρει από το kavatza. Πλήρωσα εγώ για να την στείλω Αθήνα και θα έχω απάντηση από gigabyte σε 2 μήνες! Κάποιος θα έπρεπε να μου είχε πει να προτιμίσω το skroutz. Εάν έφταιγε το παλιό τροφοδοτικό σου πιθανότατα δεν θα σε καλύψει καμιά εγγύηση. -Λογικά πρέπει να έφταιγε και για την πρώτη μητρικη- Πάρε κάποιο επώνυμο αυτή την φορά, π.χ Corsair/be quiet και εάν θέλεις μεγάλη εγγύηση και οικονομία θα πρέπει να πας σε gold. Με 400watt (για αυτά που έχεις τώρα πάνω) είσαι καλυμενος, εάν θέλεις να έχεις "αέρα" για μελλοντική αναβάθμιση κοίτα για μεγαλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα