Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! 

Θα ήθελα να συνδέσω την τηλεόραση μου LG 55UP75006LF 55' με τα ηχεία της logitech z906, μέσω hdmi (arc) ώστε να παίζουν όλα τα ηχεία, διότι η οπτική ίνα δεν μου το κάνει αυτό. (αν έχω καταλάβει σωστά, διότι είμαι παντελώς άσχετος με αυτά) 

Γίνεται μέσω μετατροπέα; Αν όχι, μήπως να χτίσω ένα πισι (έχω ήδη καινούργιο κουτί) με σωστά εξαρτήματα ώστε να παίζει 4Κ βίντεο και ταινίες. 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

Από τη στιγμή που ο ενισχυτής δεν έχει hdmi, δεν θα έχει και arc.

Είναι ένα entry level σύστημα που είναι για υπολογιστή, παιχνίδια κλπ.

Το να χτίσεις ένα PC πάνω σε αυτό είναι εντελώς λάθος.

Καλύτερα να πάρεις έναν ενισχυτή Home Cinema και να κουμπώσεις πάνω του, προσωρινά, τα ηχεία που έχεις και σιγά σιγά να τα αναβαθμίζεις.

Θα πάρεις και έναν media player για να βλέπεις και τα 4Κ σου, θα μπορείς να συνδέσεις πάνω του και ένα PC, και θα έχεις και ARC αν το υποστηρίζει και η LG σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα πάλι, γιατί να αναβαθμίσω τα ηχεία; Media player γιατι χρειάζομαι; η τηλεόραση παίζει 4Κ από μόνη της. Ναι η LG έχει HDMI ARC. Ο ενισχυτής είναι η μόνη λύση σύνδεσης της LG με τα ηχεία αυτά; Μήπως υπάρχει κάτι πιο μικρό σε μέγεθος αλλά και πιο οικονομικό. Σε ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσ.

Τα ηχεία είναι μια χαρά για μικρούς χώρους και δεν έχεις πολλές απαιτήσεις. Κανονικά με την οπτική ίνα πρεπεί να δουλεύει απλά πρεπει να την ενεργοποιήσεις σαν επιλογή εξόδου ήχου. Επίσης για να περάσει τον ήχο αυτός πρέπει να είναι dolby digital. Με οπτική ακόμα δεν μπορείς να αλλάξεις την ένταση του ήχου απ το κοντρόλ της τηλεόρασης. Τέλος ακόμα και αν έχεις ελλατοματική οπτική έξοδο μπορείς με έναν hdmi audio extractor να πάριες τον ήχο από το hdmi arc της tv και να το μετατρέψεις σε optical για τα logitec

Δημοσ.

Ναι με κάτι τέτιου τύπου αυτό θα κάνεις δουλέια άλλα δεν είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο περνάει πολυκάναλο ήχο και δεν μετατρέπει τον ψηφιακό σε αναλογικό δικάναλο. Πάντως πιστευώ ότι με ένα optical καλώδιο θα κάνεις δουλεία απλά όλα τα ηχεία θα δουλευουν όταν έχεις τον κατάληλο ήχο. Πχ από την εφαρμογή του netflix της τηλεόρασης αν βάλεις πχ stranger things θα έχεις ήχο από όλα τα ηχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...