siritos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα έβαλα wind fiber 200 άλλα στα torrent δεν μού δίνει πάνω από 6mbτο δευτερόλεπτο ακόμα και σε torrent με πολλούς seeders και leaders. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μια σελίδα από speedtest η στοιχεία από το modem να δούμε τι συγχρονισμό πιάνει, τι errors έχει noise margin κτλπ να έχουμε μια εικόνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siritos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Φίλε μου είναι fiber to home 200 πιάνω κανονικά. Παντού έχω φουλ ταχύτητα εκτός από τα torrents. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, siritos είπε Φίλε μου είναι fiber to home 200 πιάνω κανονικά. Παντού έχω φουλ ταχύτητα εκτός από τα torrents. Ευχαριστώ. Στα τορρεντ εχεις ελευθερο το upload? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siritos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι στέλνω κανονικά. Το ίδιο μου κάνει και στο stremio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, siritos είπε Ναι στέλνω κανονικά. Το ίδιο μου κάνει και στο stremio. Δεν πρέπει να το έχεις ελευθερο. Περιόρισε το upload και κοίτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siritos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Θα το δω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 δοκιμασε να αλλαξεις dns στο μενου του ρουτερ σου, εγω δεν μπορουσα να κατεβασω καθολου τορρεντ και μολις αλλαξα αυτο ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siritos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα