Thomas_Boz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, anonik είπε Δεν εχει ir sensor. Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα υποστηρίζει το windows hello για να κάνεις αυτό που θες. Από την άλλη μπορεί και να γίνεται, αλλά καλυτερα να το ψάξεις Μην μου λες τέτοια τώρα κρίμα άμα δεν υποστηρίζει αυτό... 🥺🥺
anonik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Το ir sensor δεν είναι για υπέρυθρες; Είναι. Το θέλουν τα windows hello για αναγνώριση προσώπου κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού και νομίζω για μεγαλύτερη ασφάλεια ( π.χ. για να μη ξεγελιέται από απλές φωτογραφίες) Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από anonik
stelakis1914 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι ξανά διαθέσιμη για προπαραγγελία, με εκτιμώμενη αποστολή στις 16/9. @Livagoth αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, έχεις μια ευκαιρία. 4
Livagoth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stelakis1914 είπε Είναι ξανά διαθέσιμη για προπαραγγελία, με εκτιμώμενη αποστολή στις 16/9. @Livagoth αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, έχεις μια ευκαιρία. Σε ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι μπήκα στο άσχετο να δω και το έγραφε, και μετά μπαίνω ινσομνια και είδα το μήνυμα σου 😝 2
stelakis1914 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Παρέλαβα σήμερα την webacam. Ικανοποιημένος από την γρήγορη παράδοση που έγινε από την ACS, διασχίζοντας πρώτα κάποιες χώρες της ανατολικής Ευρώπης.
stelakis1914 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στα 25€ με τον κωδικό LIVECAMV3 για όποιον προλάβει! 2
gorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να βρω σε ποιό πεδίο βάζω το promo code και δεν βρίσκω κάτι... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Kag1ante Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, gorath είπε Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να βρω σε ποιό πεδίο βάζω το promo code και δεν βρίσκω κάτι... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στο πρώτο στάδιο του καλαθιού αν κατέβεις κάτω θα δείς να γράφει: Promo Code, Ακριβώς κάτω απο το subtotal 1
gorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Στο πρώτο στάδιο του καλαθιού αν κατέβεις κάτω θα δείς να γράφει: Promo Code, Ακριβώς κάτω απο το subtotal Είσαι εξαιρετικός! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! (το έχει με πολύ μικρά γράμματα, εάν δεν μου το υποδείκνυες, θα ήταν αδύνατο να το παρατηρήσω) 1
SV1EOD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Στις 4/9/2022 στις 5:05 ΜΜ, anonik είπε Είναι. Το θέλουν τα windows hello για αναγνώριση προσώπου κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού και νομίζω για μεγαλύτερη ασφάλεια ( π.χ. για να μη ξεγελιέται από απλές φωτογραφίες) Στις 4/9/2022 στις 1:39 ΜΜ, Thomas_Boz είπε Μην μου λες τέτοια τώρα κρίμα άμα δεν υποστηρίζει αυτό... 🥺🥺 Τελικά η συγκεκριμένη κάμερα υποστηρίζει το face unlock;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα