AKATADIOKTOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Οχι καυτό νερό γιατί θα σπάσουν οι σωλήνες λόγω διαστολής Στην περίπτωση που μελετάμε οι σωλήνες είναι μεταλλικές; Στις πλαστικές σωλήνες τις δικές μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τον κίνδυνο που αναφέρεις
mak3don Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 μπουκάλι ξύδι και θα φύγουν οι μυρωδιές προσωρινά μέχρι να δείς τι θα κάνεις
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, AKATADIOKTOS είπε Στην περίπτωση που μελετάμε οι σωλήνες είναι μεταλλικές; Στις πλαστικές σωλήνες τις δικές μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τον κίνδυνο που αναφέρεις Πόσο παλιές είναι οι δικές σου σωληνώσεις; Είτε μεταλλικές είτε πλαστικές δεν παίζει ρόλο, θα γίνει διαρροή σε καμία ένωση η σε σημείο που μπορεί ήδη να ετοιμάζεται για διαρροή, σε μέρη που υπάρχει σκουριά κτλ. Στις δικές μου δεν ρισκαρω γιατί είναι ήδη φθαρμένες λόγω παλαιότητας.
AKATADIOKTOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πόσο παλιές είναι οι δικές σου σωληνώσεις; Είτε μεταλλικές είτε πλαστικές δεν παίζει ρόλο, θα γίνει διαρροή σε καμία ένωση η σε σημείο που μπορεί ήδη να ετοιμάζεται για διαρροή, σε μέρη που υπάρχει σκουριά κτλ. Στις δικές μου δεν ρισκαρω γιατί είναι ήδη φθαρμένες λόγω παλαιότητας. Δεκαετίας.Οι σωλήνες θα σκάσουν σε περίπτωση που ο νεροχύτης είναι ταπωμένος και δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής της καυστικής σόδας που διογκώνεται.Πριν απο περίπου ένα μήνα που είχα βουλωμένο τον νεροχύτη της κουζίνας και δεν έφευγε εύκολα το νερό (μερικές φορές έβγαζε ενοχλητικές οσμές),γέμισα την σωλήνα του νεροχύτη με καυστική σόδα και με καυτό νερό που άχνιζε (παρμένο απο τον ηλιακό θερμοσίφωνα) το έριξα και έγινε ο νεροχύτης τζιτζι.Το ίδιο εφάρμοσα και σε λούκι βεράντας που ήταν βουλωμένο
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, AKATADIOKTOS είπε Δεκαετίας.Οι σωλήνες θα σκάσουν σε περίπτωση που ο νεροχύτης είναι ταπωμένος και δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής της καυστικής σόδας που διογκώνεται.Πριν απο περίπου ένα μήνα που είχα βουλωμένο τον νεροχύτη της κουζίνας και δεν έφευγε εύκολα το νερό (μερικές φορές έβγαζε ενοχλητικές οσμές),γέμισα την σωλήνα του νεροχύτη με καυστική σόδα και με καυτό νερό που άχνιζε (παρμένο απο τον ηλιακό θερμοσίφωνα) το έριξα και έγινε ο νεροχύτης τζιτζι.Το ίδιο εφάρμοσα και σε λούκι βεράντας που ήταν βουλωμένο Οι σωλήνες δεν θα σκάσουν, απλα το νερό θα ανέβει προς τα επάνω και θα γεμίσει ο νιπτήρας νερό. Σε εμάς είχε βουλώσει το σιφωνι του μπάνιου τον Ιούλιο και έβγαιναν τα νερα, αρχαίο σύστημα, αγόρασα ένα υγρό με καυστική σόδα και κάτι υδροχλωρικό και το έριξα με ζεστό νερό αλλά όχι καυτο, γύρω στους 50 πρέπει να ήταν γιατί φοβάμαι τις σωληνώσεις. Τελικά ξεβουλωσε.
AKATADIOKTOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Οι σωλήνες δεν θα σκάσουν, απλα το νερό θα ανέβει προς τα επάνω και θα γεμίσει ο νιπτήρας νερό. Σε εμάς είχε βουλώσει το σιφωνι του μπάνιου τον Ιούλιο και έβγαιναν τα νερα, αρχαίο σύστημα, αγόρασα ένα υγρό με καυστική σόδα και κάτι υδροχλωρικό και το έριξα με ζεστό νερό αλλά όχι καυτο, γύρω στους 50 πρέπει να ήταν γιατί φοβάμαι τις σωληνώσεις. Τελικά ξεβουλωσε. Το νερό θα ανεβεί πάνω,θα ξεχυθεί ελάχιστα μέσα στο νεροχύτη μαζί με τις ακαθαρσίες και μετά θα υποχωρήσει ξανά στις σωληνώσεις.Θα ρίξεις στην συνέχεια νερό στον νεροχύτη για να τον ξεπλύνεις και αυτό είναι όλο.Τώρα αν θες να το σιγουρέψεις πως καθάρισε τελείως επανέλαβε την ίδια διαδικασία ακομη μια φορά.Εγω χρησιμοποίησα αυτή στην φωτογραφία
Maurikycli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Σε εμάς είχε βουλώσει το σιφωνι του μπάνιου τον Ιούλιο και έβγαιναν τα νερα, αρχαίο σύστημα, αγόρασα ένα υγρό με καυστική σόδα και κάτι υδροχλωρικό και το έριξα με ζεστό νερό αλλά όχι καυτο, γύρω στους 50 πρέπει να ήταν γιατί φοβάμαι τις σωληνώσεις. Τελικά ξεβουλωσε. Αυτά καλό είναι να μην γίνονται ούτε να λέγονται. Οξύ και βάση μαζί, δεν μπαίνουν 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Αυτά καλό είναι να μην γίνονται ούτε να λέγονται. Οξύ και βάση μαζί, δεν μπαίνουν Το υγρό που έβαλα περιείχε δύο διαφορετικές χημικές ενώσεις, η μία ήταν υδροξειδιο του νατρίου. Επειδή μπορεί να θυμάμαι λάθος θα διαβάσω πάλι την ετικέτα της συσκευασίας να δω ακριβώς τι γράφει και θα επανέλθω. 17 ώρες πριν, AKATADIOKTOS είπε Το νερό θα ανεβεί πάνω,θα ξεχυθεί ελάχιστα μέσα στο νεροχύτη μαζί με τις ακαθαρσίες και μετά θα υποχωρήσει ξανά στις σωληνώσεις.Θα ρίξεις στην συνέχεια νερό στον νεροχύτη για να τον ξεπλύνεις και αυτό είναι όλο.Τώρα αν θες να το σιγουρέψεις πως καθάρισε τελείως επανέλαβε την ίδια διαδικασία ακομη μια φορά.Εγω χρησιμοποίησα αυτή στην φωτογραφία Υπάρχουν πολλες εταιρείες που παρασκευαζουν καυστική σόδα σε σκόνη η και υγρό. Η ουσία είναι η συγκέντρωση που έχει αυτή. Η καθαρή ουσία σε πάνω από 90% συγκέντρωση δεν πωλείται παρα μόνο με επαγγελματικό τιμολόγιο από τους εμπόρους.
tigergreg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Eγω ριχνω χλωρινη και μετα απο 20 λεπτα μπολικο νερο και καθαρισα για 1-2 μηνες. Τα δε μαρμαρα με την χλωρινη ασπριζουν σαν καινουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα