Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια το σπιτι μου εχει αυτον τον αθηναικο μαρμαρινο νεροχυτη (πολυ ομορφος για εμένα)

αλλα αυτη η μπόχα που βγάζει απο την αποχωτευση λόγω ελειψη επιστροφή ειναι απιστρεφτη.

υπαρχει κανα ματζουνι να ρειξω μεσα μπας και λυθει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

Ρε παιδια το σπιτι μου εχει αυτον τον αθηναικο μαρμαρινο νεροχυτη (πολυ ομορφος για εμένα)

αλλα αυτη η μπόχα που βγάζει απο την αποχωτευση λόγω ελειψη επιστροφή ειναι απιστρεφτη.

Δεν καταλαβα τιποτα. ποια επιστροφη?

Δημοσ.

Κάτι θα φταίει για να μυρίζει τόσο και δεν είναι ο νεροχύτης.

Αν θέλεις απλά να καλύψεις τη μυρωδιά για κάποιο διάστημα πάντως δοκίμασε αποσμίνη. Έχει στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Δημοσ.

Μην τρελενεσαι. 

Έχει μαζέψει μπόχα η αποχέτευση. 

Προτείνω τα κλασσικά αποφρακτικα η ορισμένα ειδικά υγρά με βακτήρια που αφορούν αποχετευσεις και όχι βόθρους. 

Δημοσ.

Αν έχει φτάσει να βρωμάει, θέλει εκείνο το σπιράλ (δεν θυμάμαι ονομασία) μέσα στο σιφωνι, και χεράκι. Ναι θα αηδιάσεις την ζωή σου, αλλά πρέπει... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Κάτι θα φταίει για να μυρίζει τόσο και δεν είναι ο νεροχύτης.

Αν θέλεις απλά να καλύψεις τη μυρωδιά για κάποιο διάστημα πάντως δοκίμασε αποσμίνη. Έχει στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

η αποσμινη εχω διαβασει αφηνει πολυ ασχημη μυρωδια, εχω και κατοικιδια δεν θέλω να το ρισκαρω :)

ευχαριστώ παντως.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

η αποσμινη εχω διαβασει αφηνει πολυ ασχημη μυρωδια, εχω και κατοικιδια δεν θέλω να το ρισκαρω :)

ευχαριστώ παντως.

Εχεις σιφόνι τελικά ή όχι;Αν δεν έχεις δεν κάνεις τίποτα ότι και να ρίξεις,εισαι σε απευθείας σύνδεση με τον υπόνομο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον νεροχύτη μου μετά από ανακαίνιση. Έχω κανονικά σιφώνι όμως ο νεροχύτης μαζεύει μυρωδιά και βρωμάει.

Δεν βρήκα λύση, μάλλον θα αλλάξω νεροχύτη 

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις σιφόνι τελικά ή όχι;Αν δεν έχεις δεν κάνεις τίποτα ότι και να ρίξεις,εισαι σε απευθείας σύνδεση με τον υπόνομο.

εχει σιφωνη αλλα ειναι απο αυτα τα παλια που ειναι πολυ βαρια. δλδ δυσκολα το τρυπας και ολας.

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lasithi12 είπε

Γεμίζεις τις σωληνώσεις του νεροχύτη με καυστική σόδα και μετά πλημμυρίζεις τις σωληνώσεις με καυτότατο νερό που θα αχνίζει

Δημοσ.

Τα μολυβένια σιφώνια που έχουν συνήθως αυτοί οι νεροχύτες,κάποια στιγμή λόγω παλαιότητας είτε τρυπάνε είτε κόβονται τα διαφράγματα οπότε σταματάνε να λειτουργούν ως σιφώνια. Κάνε αυτά με τα απολυμαντικά και αν συνεχίσουν οι οσμές περοσανατολισου στην αντικατάσταση σιφωνιου 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lasithi12 είπε

ευχαριστώ παντως.

Η αποσμινη κάνει ακριβώς το αντίθετο, καλύπτει τις άσχημες οσμες. Όμως, δεν αφορά σε τέτοιες περιπτώσεις με βουλωμένες αποχετευσεις και σιφόνια, δηλαδή δεν σου αφαιρεί τις ακαθαρσίες οι οποίες έχουν βουλώσει το σημείο απλά καλύπτει την οσμή τους και μετά από την παρέλευση ενός σύντομου διαστήματος θα μυρίζει πάλι. 

2 ώρες πριν, AKATADIOKTOS είπε

Γεμίζεις τις σωληνώσεις του νεροχύτη με καυστική σόδα και μετά πλημμυρίζεις τις σωληνώσεις με καυτότατο νερό που θα αχνίζει

Οχι καυτό νερό γιατί θα σπάσουν οι σωλήνες λόγω διαστολής. Το οξύ από μόνο του αν το ρίξεις στο νερό αυξάνει την θερμοκρασία. 

Νερό το μέγιστο στους 50-60 βαθμούς και μετά να αργήσει να ρίξει κρύο μέχρι να μειωθεί η θερμοκρασία. 

5 ώρες πριν, lasithi12 είπε

εχει σιφωνη αλλα ειναι απο αυτα τα παλια που ειναι πολυ βαρια. δλδ δυσκολα το τρυπας και ολας.

Δεν τα τρύπας αυτά, αφαιρείς το μεταλλικό καπάκι από επάνω και καθαρίζεις. Εάν είναι με βίδα τότε ξεβιδωνεις και προσέχεις να μην φύγει η πλαστική αποχέτευση αν την έχετε αλλάξει ποτέ. Αν έχετε το παλιό σύστημα με κεραμικό σωλήνα που οδεύει από τον νεροχύτη στην κεντρική στήλη της αποχέτευσης τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...