blackhill66 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μου την εδωσε ενας φιλος ,εκκινει δουλευουν τα ανεμιστηρια της αλλα με dvi που την συνδεω σε οθονη με αναλυση 1680χ1050 δεν βλεπω τπτ εχει βλαβη μαλλον,αξιζει λετε να την παω για επισκευη ή να μην ασχοληθω καθολου?
triplex1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μην ασχολεισαι , αν γνωριζεις ''ψηστην'' μηπως και δουλεψει αλλιως αντ/κα το ματσακι πωε το βλεπεις αυριο?
Stefanos683 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Μου την εδωσε ενας φιλος ,εκκινει δουλευουν τα ανεμιστηρια της αλλα με dvi που την συνδεω σε οθονη με αναλυση 1680χ1050 δεν βλεπω τπτ εχει βλαβη μαλλον,αξιζει λετε να την παω για επισκευη ή να μην ασχοληθω καθολου? ρωτα το φιλο σου αν ετρεχε οκ. ψαξε μηπως μπεις με χαμηλη αναλυση 1024*768 , safe mode , πιθανο να ειναι θεμα αναλυσης οθονης ψαξε να μπεις με safe mode, η χαμηλη αναλυση
blackhill66 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 δεν θυμαται ειχε χρονια να τη δουλεψει,λες αναλυση ε? 37 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μην ασχολεισαι , αν γνωριζεις ''ψηστην'' μηπως και δουλεψει αλλιως αντ/κα χαχαχα θα ριξω και κανα σουβλακι μεσα 39 λεπτά πριν, triplex1 είπε το ματσακι πωε το βλεπεις αυριο? δικο μας ειναι .
Λύση triplex1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, blackhill66 είπε δεν θυμαται ειχε χρονια να τη δουλεψει,λες αναλυση ε? χαχαχα θα ριξω και κανα σουβλακι μεσα δικο μας ειναι . βλεπω γκολ πολλα και σκορ 2-3 , που βρισκεσαι μηπως μπορω να στη κανω στειλε pm
blackhill66 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, triplex1 είπε βλεπω γκολ πολλα και σκορ 2-3 , που βρισκεσαι μηπως μπορω να στη κανω στειλε pm να σαι καλα γκαρντασακο μου πειραια ειμαι
triplex1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, blackhill66 είπε να σαι καλα γκαρντασακο μου πειραια ειμαι πιανουν τα χερια σου καθολου ή και τα 2 ειναι αριστερα , αν μπορεις θα σε πω τι θα κανεις , δεν χρειαζεται να πας σε μαγαζι , πες μου ομως απο περιεργεια τι τροφοδοτικο εχεις.
blackhill66 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 ασχολιεμαι ναι εχω 2 τροφοδοτικα 650 και 450βατ για πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα