h3342 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Το Samsung S9 μου μετά απο 4 χρονια παρεδωσε πνευμα η θυρα φόρτησης του,το κοστος της ειναι στα 105 ευρω και δεν αξιζει να την φτιαξω(η ασυρματη φορτιση ειναι πολυ αργη) Και θα αγορασω νεο κινητο Το θεμα ειναι οτι το πιο σημαντικο που εχω μαθει στο s9 Ειναι μεσω του smart select to καρφιτσωμα που μπορω και κανω pinn screen οτι θελω στην οθόνη,τεραστια βοήθεια για την δουλειά που κάνω(κρατήσεις) Ελεγα να παω σε Samsung A53 που το εχει σιγουρα Αλλά αναρωτιόμουνα μηπως έχει κατι αντίστοιχο και η sony με το side sense ωστε να αγοραζα το sony 10 που μ αρέσει πιο πολυ και είναι λιγο πιο ακριβο απο το Α53 Έχει επιλογη καρφιτσωματος pinn screen , μηπως ξερει κανεις; Ευχαριστω πολυ, Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από h3342
Kag1ante Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, h3342 είπε Καλησπερα, Το Samsung S9 μου μετά απο 4 χρονια παρεδωσε πνευμα η θυρα φόρτησης του,το κοστος της ειναι στα 105 ευρω και δεν αξιζει να την φτιαξω(η ασυρματη φορτιση ειναι πολυ αργη) Και θα αγορασω νεο κινητο Το θεμα ειναι οτι το πιο σημαντικο που εχω μαθει στο s9 Ειναι μεσω του smart select to καρφιτσωμα που μπορω και κανω pinn screen οτι θελω στην οθόνη,τεραστια βοήθεια για την δουλειά που κάνω(κρατήσεις) Ελεγα να παω σε Samsung A53 που το εχει σιγουρα Αλλά αναρωτιόμουνα μηπως έχει κατι αντίστοιχο και η sony με το side sense ωστε να αγοραζα το sony 10 που μ αρέσει πιο πολυ και είναι λιγο πιο ακριβο απο το Α53 Έχει επιλογη καρφιτσωματος pinn screen , μηπως ξερει κανεις; Ευχαριστω πολυ, 105€ Θύρα φόρτισης;;;;; 1
GATE123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, h3342 είπε Καλησπερα, Το Samsung S9 μου μετά απο 4 χρονια παρεδωσε πνευμα η θυρα φόρτησης του,το κοστος της ειναι στα 105 ευρω και δεν αξιζει να την φτιαξω(η ασυρματη φορτιση ειναι πολυ αργη) Και θα αγορασω νεο κινητο Το θεμα ειναι οτι το πιο σημαντικο που εχω μαθει στο s9 Ειναι μεσω του smart select to καρφιτσωμα που μπορω και κανω pinn screen οτι θελω στην οθόνη,τεραστια βοήθεια για την δουλειά που κάνω(κρατήσεις) Ελεγα να παω σε Samsung A53 που το εχει σιγουρα Αλλά αναρωτιόμουνα μηπως έχει κατι αντίστοιχο και η sony με το side sense ωστε να αγοραζα το sony 10 που μ αρέσει πιο πολυ και είναι λιγο πιο ακριβο απο το Α53 Έχει επιλογη καρφιτσωματος pinn screen , μηπως ξερει κανεις; Ευχαριστω πολυ, Στην Smartec κάνει 60€ 1
h3342 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, GATE123 είπε Στην Smartec κάνει 60€ Και 60 να κάνει θα πρέπει να το στείλω Ηράκλειο,δεν έχει χανια, στα χανια που ρώτησα σε ένα μαγαζί που τα φτιάχνει Μουπε 105 ευρώ με 3 μήνες εγγύηση αντιπροσωπείας... και δεν μπορώ να μείνω χωρίς κινητό, εντομεταξυ και η μπαταρία του 4 χρόνια έκανα υπομονή άθλια πραγματικά ενώ το κινητό εξαιρετικό. και βρηκα και την ευκαιρία να το αλλάξω αν είναι λόγω και της κακής του μπαταρίας όχι ότι μου περισσεύουν €...αλλά έχω κουραστεί και με την μπαταρία όπως ξανάγραψα, σχεδόν 3 φορές το φορτίσω την μέρα και δεν το ζορίζω και πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα