tsaltinho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αν μπορει καποιος να με βοηθησει, θελω να βαλω εναν ανεμιστηρα τζακιου, γιατι τις μερες που δεν εχει αερα το τζακι καπνιζει πααρα πολυ. Σιγουρα και η κατασκευη του δεν ειναι η καλυτερη. Μενω στον πρωτο οροφο σε 2οροφη πολυκατοικια, το υπος της καμιναδας ειναι περιποθ 10-12 μετρα. Εχει καποιος να μου προτεινει καποιον ανεμιστηρα και εναν εγκαταστατη επισης ?
vasilllis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.kaffe.gr/product/78/eksaerismos-eksaeristires-orofis-eksaeristires-orofis-fygokentrikoi-400°c2h-tzakion- Εχει διαστασεις.τεχνικο δεν γνωριζω.Δεν νομίζω να λυσεις το προβλημα.
momotis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tsaltinho είπε πρωτο οροφο σε 2οροφη πολυκατοικια, το υπος της καμιναδας ειναι περιποθ 10-12 μετρα Σε 4όροφη,διαμέρισμα 2ου έδωσα 250 μαύρα με εξωτερικό καλώδιο για το διακόπτη. Σε μονοκατοικία,200 μαύρα με τον καθαρισμό. Είχα βρεί και κάνα 2 με ένα 50άρι λιγότερο,αλλα είχαν αρκετές αρνητικές. Εγκαταστάτη random απο κριτικές google. Στέλνεις mail,photos και ανάλογα τις προσφορές διαλέγεις. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από momotis
tsaltinho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 3/9/2022 στις 4:06 ΜΜ, vasilllis είπε https://www.kaffe.gr/product/78/eksaerismos-eksaeristires-orofis-eksaeristires-orofis-fygokentrikoi-400°c2h-tzakion- Εχει διαστασεις.τεχνικο δεν γνωριζω.Δεν νομίζω να λυσεις το προβλημα. Γιατι λες οτι δεν θα λυσω το προβλημα?
vasilllis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Στο δικο μου δεν το ελυσε. Κακη κλυκλοφορια του αερα μεσα στην εστια παρολο που τραβαγε καλα η καμιναδα.Αποτελεσμα ...καποια στιγμη να μυριζει μεσα στο σπιτι,ειτε απο κουτσουρο που εσβησε ή που εσπασε ή πηρε δυνατη φωτια ή εσβηνε η φωτια.
nikoskdx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα υπάρχει λύση για ανεμιστήρα σε τέτοια καμινάδα τζακιού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα