fair_play Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Θέλω να αγοράσω ένα κλειδί για το Microsoft Office 2021. Στο site αυτό https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2021-professional-plus το κλειδί κάνει 11.04€. Στο ίδιο https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2021-professional-plus-phone-activation αλλά με phone activation το κλειδί κάνει 4.61€. Αν καταλαβαίνω καλά είναι το ίδιο προϊόν. Υπάρχει κάποιος λόγος για τη διαφορά τιμής;
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Το 1ο ενεργοποιείται απευθείας με το κλειδί ενώ για το 2ο θα πάρεις τηλέφωνο εκεί που θα σου λένε οι οδηγίες και θα ακολουθήσεις την διαδικασία η οποία είναι αυτοματοποιημένη. Και τα δύο είναι το ίδιο προϊόν και δεν νομίζω να αλλάζει κάτι από το ένα στο άλλο.
Christos21417 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Το office από που το κατεβάζουμε; Ή έρχεται κάποιο λινκ με την αγορά του κλειδιού; Επίσης η σελίδα αυτή είναι έμπιστη; Γιατί αντίστοιχες σελίδες πουλάνε το κλειδί σε διπλάσια τιμή.
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Σου στέλνουν λινκ συνήθως. Η σελίδα είναι αρκετό καιρό σε λειτουργία οπότε φαντάζομαι δεν είναι hit-n-run. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Christos21417 είπε Το office από που το κατεβάζουμε; Ή έρχεται κάποιο λινκ με την αγορά του κλειδιού; Επίσης η σελίδα αυτή είναι έμπιστη; Γιατί αντίστοιχες σελίδες πουλάνε το κλειδί σε διπλάσια τιμή. Η τιμή του κλειδιού είναι γύρω στα 150 ευρώ από την Microsoft για την Home έκδοση. Οποιοδηποτε site στο προσφέρει με 5 και 10 ευρώ προφανώς και δεν είναι νόμιμο αλλά ούτε και έμπιστο αφού υπάρχουν πολλές αναφορές για τέτοια κλειδιά που απλά δε δουλευουν και μετά γυρνάς σε refund ή ζητάς άλλο κλειδί. How To Tell - Shop (microsoft.com) (διάβασε το πεδίο beware of product keys sold seperately)
forgotten Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Η τιμή του κλειδιού είναι γύρω στα 150 ευρώ από την Microsoft για την Home έκδοση. Οποιοδηποτε site στο προσφέρει με 5 και 10 ευρώ προφανώς και δεν είναι νόμιμο αλλά ούτε και έμπιστο αφού υπάρχουν πολλές αναφορές για τέτοια κλειδιά που απλά δε δουλευουν και μετά γυρνάς σε refund ή ζητάς άλλο κλειδί. How To Tell - Shop (microsoft.com) (διάβασε το πεδίο beware of product keys sold seperately) μια χαρα νομιμα κλειδια ειναι , το να γραφεις κατι και να κανεις παραπομπες σε μαμα εταιρεια κλπ δεν σημαινει οτι εχεις και εχουν δικαιο. μια χαρα εχω ενεργοποιησει τοσο windows οσο και office με κλειδια των 5-6 ευρω εδω και χρονια. μην λεμε οτι θελουμε και οπως φανταζομαστε οτι ειναι...
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, forgotten είπε μια χαρα νομιμα κλειδια ειναι , το να γραφεις κατι και να κανεις παραπομπες σε μαμα εταιρεια κλπ δεν σημαινει οτι εχεις και εχουν δικαιο. μια χαρα εχω ενεργοποιησει τοσο windows οσο και office με κλειδια των 5-6 ευρω εδω και χρονια. μην λεμε οτι θελουμε και οπως φανταζομαστε οτι ειναι... Το ότι ενεργοποιούνται δε σημαίνει ότι είναι νόμιμα. Νόμιμο σημαίνει πως προορίζεται οντως για οικιακό περιβάλλον, και δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθει από άλλον χρήστη. Και βέβαια δεν είναι κλειδιά από OEM εγκαταστασεις.
forgotten Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Το ότι ενεργοποιούνται δε σημαίνει ότι είναι νόμιμα. Νόμιμο σημαίνει πως προορίζεται οντως για οικιακό περιβάλλον, και δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθει από άλλον χρήστη. Και βέβαια δεν είναι κλειδιά από OEM εγκαταστασεις. καλα μου θυμιζεις τρομερα το επιχειρημα των εταιριων που θελανε να σταματησει η μεταπωληση μεταχειρισμενων παιχνιδιων. λυπαμαι αλλα απο την στιγμη που εχω το κλειδι μπορω να το χειριστω οπως θελω και δεν μπορει κανενας να κανει τπτ
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, forgotten είπε λυπαμαι αλλα απο την στιγμη που εχω το κλειδι μπορω να το χειριστω οπως θελω και δεν μπορει κανενας να κανει τπτ Βασικά, αν θέλουν μπορούν να κάνουν, αλλά δεν θέλουν να το κάνουν.
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, forgotten είπε καλα μου θυμιζεις τρομερα το επιχειρημα των εταιριων που θελανε να σταματησει η μεταπωληση μεταχειρισμενων παιχνιδιων. λυπαμαι αλλα απο την στιγμη που εχω το κλειδι μπορω να το χειριστω οπως θελω και δεν μπορει κανενας να κανει τπτ Αν το να χρησιμοποιήσεις ενα μεταχειρισμενο κλειδι δεν ειναι προβλημα για εσενα, μια αναζητηση στο google θα σου βγαλει φατσα φορα καμποσα κλειδια χωρίς καν να χρειαστει να ανοιξεις αλλη σελιδα, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα απο αυτά και να γλυτώσεις τα 5-10 ευρώ. Εκτος κ αν ο σκοπος ειναι απλα να κανεις το λογισμικο να μη σου θυμιζει οτι χρησιμοποιεις μη ενεργοποιημενο λογισμικο, η σωστη αδεια ειναι αυτη που παιρνεις απο την Microsoft, και οχι αυτη που αλλοι πηραν απο OEM για 0 ευρώ και στην δινουν για 5-10, ενω αξιζει 0. Στον ψηφιακό κόσμο ο σειριακός αριθμός πιστοποιεί τον κάτοχο, στον φυσικό κόσμο προφανως και δε μπορει να υπαρξει τετοια φραγη, τα βιντεοπαιχνιδια μπορει να περασουν απο 99 χερια και ο 100ος κατοχος να το παραλαβει σαν "ελαχιστα χρησιμοποιημενο".
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 3/9/2022 στις 12:57 ΜΜ, fair_play είπε Θέλω να αγοράσω ένα κλειδί για το Microsoft Office 2021. Στο site αυτό https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2021-professional-plus το κλειδί κάνει 11.04€. Στο ίδιο https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2021-professional-plus-phone-activation αλλά με phone activation το κλειδί κάνει 4.61€. Αν καταλαβαίνω καλά είναι το ίδιο προϊόν. Υπάρχει κάποιος λόγος για τη διαφορά τιμής; Η διαφορά είναι στον τρόπο ενεργοποίησης. 19 ώρες πριν, Christos21417 είπε Το office από που το κατεβάζουμε; Ή έρχεται κάποιο λινκ με την αγορά του κλειδιού; Επίσης η σελίδα αυτή είναι έμπιστη; Γιατί αντίστοιχες σελίδες πουλάνε το κλειδί σε διπλάσια τιμή. Συνήθως κατά την αγορά ή στην περιγραφή του προϊόντος υπάρχουν πληροφορίες. 18 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Η τιμή του κλειδιού είναι γύρω στα 150 ευρώ από την Microsoft για την Home έκδοση. Οποιοδηποτε site στο προσφέρει με 5 και 10 ευρώ προφανώς και δεν είναι νόμιμο αλλά ούτε και έμπιστο αφού υπάρχουν πολλές αναφορές για τέτοια κλειδιά που απλά δε δουλευουν και μετά γυρνάς σε refund ή ζητάς άλλο κλειδί. How To Tell - Shop (microsoft.com) (διάβασε το πεδίο beware of product keys sold seperately) Θα συμφωνήσω! 18 ώρες πριν, forgotten είπε μια χαρα νομιμα κλειδια ειναι , το να γραφεις κατι και να κανεις παραπομπες σε μαμα εταιρεια κλπ δεν σημαινει οτι εχεις και εχουν δικαιο. μια χαρα εχω ενεργοποιησει τοσο windows οσο και office με κλειδια των 5-6 ευρω εδω και χρονια. μην λεμε οτι θελουμε και οπως φανταζομαστε οτι ειναι... Φυσικά και δεν είναι όπως τα "φαντάζεσαι". Οι άδειες αυτές είναι κυρίως VL, όπου δεν είναι προς μεταπώληση. 17 ώρες πριν, micos000 είπε Βασικά, αν θέλουν μπορούν να κάνουν, αλλά δεν θέλουν να το κάνουν. Σωστά! Μφχ 1
teot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/9/2022 στις 12:57 ΜΜ, fair_play είπε Θέλω να αγοράσω ένα κλειδί για το Microsoft Office 2021. Στο site αυτό https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2021-professional-plus το κλειδί κάνει 11.04€. Στο ίδιο https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2021-professional-plus-phone-activation αλλά με phone activation το κλειδί κάνει 4.61€. Αν καταλαβαίνω καλά είναι το ίδιο προϊόν. Υπάρχει κάποιος λόγος για τη διαφορά τιμής; Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, τελικά αγόρασες κλειδί;
andreas1gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, teot είπε Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, τελικά αγόρασες κλειδί; αγόρασε το πιο φτηνό και κάνε τηλεφωνική ενεργοποίηση... τόσο απλό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα