Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τελη κατεληξα με ενα Xiaomi mi11t pro και μπορω να πω οτι για τις αναγκες μου κ τη τιμη που το πηρα ( 250 ευρω  ) ειμαι ευχαριστημενος. Το μονο που μου φαινεται καπως ειναι τα 120w του φορτιστη!

Κατα ποσο μια τετοια φορτιση μπορει να βγαλει την μπαταρια νοκ ουτ πχ σε 2 χρονια απο τωρα ; 

Μηπως ειναι καλυτερο να το φορτιζω με εναν φορτιστη αλλης εταιρειας πχ 33-66w ;;

Τι γνωμη εχετε ;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Όταν φορτίζεται σωστά το κινητό δεν θα υπάρχει θέμα και με τον εργοστασιακό φορτιστή.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Όταν φορτίζεται σωστά το κινητό δεν θα υπάρχει θέμα και με τον εργοστασιακό φορτιστή.

τι σημαινει "σωστα" ;; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giantzeron είπε

Εν τελη κατεληξα με ενα Xiaomi mi11t pro και μπορω να πω οτι για τις αναγκες μου κ τη τιμη που το πηρα ( 250 ευρω  ) ειμαι ευχαριστημενος. Το μονο που μου φαινεται καπως ειναι τα 120w του φορτιστη!

Κατα ποσο μια τετοια φορτιση μπορει να βγαλει την μπαταρια νοκ ουτ πχ σε 2 χρονια απο τωρα ; 

Μηπως ειναι καλυτερο να το φορτιζω με εναν φορτιστη αλλης εταιρειας πχ 33-66w ;;

Τι γνωμη εχετε ;

Ευχαριστω

250 € με το ΦΠΑ; Καινούριο το πήρες; Το πήρα πριν περίπου 10 ημέρες 350+ΦΠΑ!

Όσον αφορά την φόρτιση κι εγώ το έχω απορία. Αν δεν βιάζομαι το βάζω σε νορμάλ φορτιστή και όχι στο δικό του των 120w, χωρίς βέβαια να ξέρω αν επηρεάζει ή όχι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Par1s* είπε

250 € με το ΦΠΑ; Καινούριο το πήρες; Το πήρα πριν περίπου 10 ημέρες 350+ΦΠΑ!

Όσον αφορά την φόρτιση κι εγώ το έχω απορία. Αν δεν βιάζομαι το βάζω σε νορμάλ φορτιστή και όχι στο δικό του των 120w, χωρίς βέβαια να ξέρω αν επηρεάζει ή όχι.

250 used ενος μηνα

Δημοσ.

Τι έχω κάνει εγώ.

Εχω πάρει ένα καλώδιο που δεν υποστηρίζει ταχεία φόρτιση. Ενα απλό type-c. 

Φορτίζω με αυτό επειδή συνήθως δεν βιάζομαι. Αν τύχει και πρέπει να φορτίσω γρήγορα, τότε χρησημοποιώ το "γρηγορο" καλώδιο.

Η γίνεται και αλλιώς. Με άλλο φορτιστή εάν υπάρχει απλό 10-18W.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...