giantzeron Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Εν τελη κατεληξα με ενα Xiaomi mi11t pro και μπορω να πω οτι για τις αναγκες μου κ τη τιμη που το πηρα ( 250 ευρω ) ειμαι ευχαριστημενος. Το μονο που μου φαινεται καπως ειναι τα 120w του φορτιστη! Κατα ποσο μια τετοια φορτιση μπορει να βγαλει την μπαταρια νοκ ουτ πχ σε 2 χρονια απο τωρα ; Μηπως ειναι καλυτερο να το φορτιζω με εναν φορτιστη αλλης εταιρειας πχ 33-66w ;; Τι γνωμη εχετε ; Ευχαριστω
GATE123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Όταν φορτίζεται σωστά το κινητό δεν θα υπάρχει θέμα και με τον εργοστασιακό φορτιστή.
giantzeron Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όταν φορτίζεται σωστά το κινητό δεν θα υπάρχει θέμα και με τον εργοστασιακό φορτιστή. τι σημαινει "σωστα" ;;
Par1s* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, giantzeron είπε Εν τελη κατεληξα με ενα Xiaomi mi11t pro και μπορω να πω οτι για τις αναγκες μου κ τη τιμη που το πηρα ( 250 ευρω ) ειμαι ευχαριστημενος. Το μονο που μου φαινεται καπως ειναι τα 120w του φορτιστη! Κατα ποσο μια τετοια φορτιση μπορει να βγαλει την μπαταρια νοκ ουτ πχ σε 2 χρονια απο τωρα ; Μηπως ειναι καλυτερο να το φορτιζω με εναν φορτιστη αλλης εταιρειας πχ 33-66w ;; Τι γνωμη εχετε ; Ευχαριστω 250 € με το ΦΠΑ; Καινούριο το πήρες; Το πήρα πριν περίπου 10 ημέρες 350+ΦΠΑ! Όσον αφορά την φόρτιση κι εγώ το έχω απορία. Αν δεν βιάζομαι το βάζω σε νορμάλ φορτιστή και όχι στο δικό του των 120w, χωρίς βέβαια να ξέρω αν επηρεάζει ή όχι.
giantzeron Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Par1s* είπε 250 € με το ΦΠΑ; Καινούριο το πήρες; Το πήρα πριν περίπου 10 ημέρες 350+ΦΠΑ! Όσον αφορά την φόρτιση κι εγώ το έχω απορία. Αν δεν βιάζομαι το βάζω σε νορμάλ φορτιστή και όχι στο δικό του των 120w, χωρίς βέβαια να ξέρω αν επηρεάζει ή όχι. 250 used ενος μηνα
GATE123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άρα μεταχειρισμένο. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123
tasvar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Τι έχω κάνει εγώ. Εχω πάρει ένα καλώδιο που δεν υποστηρίζει ταχεία φόρτιση. Ενα απλό type-c. Φορτίζω με αυτό επειδή συνήθως δεν βιάζομαι. Αν τύχει και πρέπει να φορτίσω γρήγορα, τότε χρησημοποιώ το "γρηγορο" καλώδιο. Η γίνεται και αλλιώς. Με άλλο φορτιστή εάν υπάρχει απλό 10-18W.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα