Xorxhs! Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Οκ , ξέρω ακούγεται περίεργο , αλλά ψάχνω να βρω το παρακάτω που είδα σε μπαλκόνι ξενοδοχείου και μου άρεσε σαν ιδέα για κρεβάτι μπαλκονιού . Μόνο που δεν ξέρω που το ζήτω και πως ; ουσιαστικά 2 σκληρά παπλώματα το ένα πάνω στο άλλο με ειδικό ύφασμα για να μην πιάνει υγρασία και να καθαρίζεται εύκολα από σκόνες κτλ Ενι λινκ γουελκαμ Λογικό να αναμένω και τρολ απαντήσεις
SilentVoice Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Οκ , ξέρω ακούγεται περίεργο , αλλά ψάχνω να βρω το παρακάτω που είδα σε μπαλκόνι ξενοδοχείου και μου άρεσε σαν ιδέα για κρεβάτι μπαλκονιού . Μόνο που δεν ξέρω που το ζήτω και πως ; ουσιαστικά 2 σκληρά παπλώματα το ένα πάνω στο άλλο με ειδικό ύφασμα για να μην πιάνει υγρασία και να καθαρίζεται εύκολα από σκόνες κτλ Ενι λινκ γουελκαμ Λογικό να αναμένω και τρολ απαντήσεις Αυτά συνήθως τους τα βρίσκει ο διακοσμητής του ξενοδοχείου ή είναι ειδική παραγγελία κατασκευής σε κάποιον μάστορα. Βάλε απλά ένα μεταλλικό κρεβάτι και ζήτα από μια μοδίστρα να σου ράψει το ύφασμα που θέλεις.
Xorxhs! Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αυτά συνήθως τους τα βρίσκει ο διακοσμητής του ξενοδοχείου ή είναι ειδική παραγγελία κατασκευής σε κάποιον μάστορα. Βάλε απλά ένα μεταλλικό κρεβάτι και ζήτα από μια μοδίστρα να σου ράψει το ύφασμα που θέλεις. εφαγα το net με το search, δεν μπορω να βρω κατι όμοιο. Τι διάολο, την πυριτιδα θα ανακαλύψουμε? Για μεταλλικο κρεβάτι, δεν θα το έλεγα. Αυτο της φωτογραφιας ειναι κατι απλό και βολικό.
SilentVoice Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε εφαγα το net με το search, δεν μπορω να βρω κατι όμοιο. Τι διάολο, την πυριτιδα θα ανακαλύψουμε? Για μεταλλικο κρεβάτι, δεν θα το έλεγα. Αυτο της φωτογραφιας ειναι κατι απλό και βολικό. Βάλε δύο παλέτες από κάτω, το στρώμα και τύλιξε τα με πολύχρωμο νάιλον. Πιο βολικό δεν γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα