maou1991 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα στο φορουμ! Βρισκομαι σε αναζητηση μπουφαν για σκουτερ και για χειμωνα. Θελω να ειναι 3 σε 1 , να μπορω να το χρησιμοποιω και το καλοκαιρι για αδιαβροχο και το χειμωνα για να με κραταει ζεστο. Δεν ψαχνω μπουφαν μηχανης γιατι θελω να το φοραω και σε βολτα. Εχω κοιταξει της NorthFace to triclimate , ενα της columbia 3 in 1 και καποια αλλα, τα οποια ομως δεν εχω ιδεα απο μαρκες. Αν καποιος απο προσωπικη εμπειρια εχει να προτεινει κατι ας ριξει καμια ιδεα μηπως καταληξω καπου. Μιλαμε για αθηνα παντα. Ευχαριστω εκ των προτερων!
NickTG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αφού θες ένα απλό μπουφάν γιατί έβαλες το θέμα εδώ? Εδώ είσαι: https://www.insomnia.gr/forums/topic/629387-μπουφανάρα-για-γερά-γούστα/page/46/
mp123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Ολες οι εταιριες με μπουφαν μηχανης βγαζουν μοντελα που δεν καταλαβαινεις πως ειναι μπουφαν μηχανης αλλα ειναι απο κορντουρα , με προστατευτικα και πολυ απλα απο εξωτερικη εμφάνιση Τωρα οτι μπουφαν κανονικο και να παρεις θα παιρναει αερας και δεν θα εχεις την ασφαλεια του μπουφαν μηχανης. Δες μπουφαν μηχανης 3/4 διακριτικο. Απο τα 3 μπουφαν 4 εποχων που εχω τα 2 δεν καταλαβσινεις πως εινσι μηχανης.Μονο απο το σημα και αυτο πρεπει να εισαι πολυ κοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα