Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 23 minutes ago, Herald said: Ναι ρε παιδες αλλα το hub συνδεεται στο wifi. Προσωπικά το έχω με ethernet, δεν θυμάμαι καν αν έχει επιλογή για WiFi. Κατα τα άλλα το θέμα είναι η επικοινωνία με τις συσκευές/λάμπες, η οποία είναι με zigbee. 1
sarisn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Για τις Wiz που λέτε σαν εναλλακτική λύση, η ρύθμιση γίνεται ξεχωριστά για τη κάθε λάμπα σωστά; Αν είναι έτσι τότε εμένα προσωπικά δεν ξέρω αν θα με βόλευε. Με το Hue αν έχεις πχ. 2 λάμπες στο σαλόνι, από 1 στις δύο κρεβατοκάμαρες, 1 στη κουζίνα και μία στη τουαλέτα μπορείς να τις γκρουπάρεις όπως θες εσύ, κυρίως του σαλονιού βασικά. ΟΚ έξτρα κόστος αλλά πιστεύω αξίζει περισσότερο.
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Wiz επίσης δεν έχουν αξεσουάρ. Το μεγάλο (+) των Philips είναι το οικοσύστημα. Προσωπικά, έχω ρίξει παντού wall switch(es) που μπαίνουν στο κουτί. Έτσι, οι λαμπτήρες έχουν μόνιμα ρεύμα ( δε τις "χάνει" το HomeKit ) και μπορώ να τις κάνω ό,τι θέλω, είτε απ' το διακόπτη, ή απ' το κινητό, υπολογιστή, κ.λπ. Ίσως να μην αξίζει για κάποιους αυτό το κάτι λίγο παραπάνω (από χρηματικής άποψης) αλλά παραμένουν οι ultimate λύση άμα θέλεις να φτιάξεις κάτι σωστό & πλήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα