Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 23 minutes ago, Herald said: Ναι ρε παιδες αλλα το hub συνδεεται στο wifi. Προσωπικά το έχω με ethernet, δεν θυμάμαι καν αν έχει επιλογή για WiFi. Κατα τα άλλα το θέμα είναι η επικοινωνία με τις συσκευές/λάμπες, η οποία είναι με zigbee. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Για τις Wiz που λέτε σαν εναλλακτική λύση, η ρύθμιση γίνεται ξεχωριστά για τη κάθε λάμπα σωστά; Αν είναι έτσι τότε εμένα προσωπικά δεν ξέρω αν θα με βόλευε. Με το Hue αν έχεις πχ. 2 λάμπες στο σαλόνι, από 1 στις δύο κρεβατοκάμαρες, 1 στη κουζίνα και μία στη τουαλέτα μπορείς να τις γκρουπάρεις όπως θες εσύ, κυρίως του σαλονιού βασικά. ΟΚ έξτρα κόστος αλλά πιστεύω αξίζει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Wiz επίσης δεν έχουν αξεσουάρ. Το μεγάλο (+) των Philips είναι το οικοσύστημα. Προσωπικά, έχω ρίξει παντού wall switch(es) που μπαίνουν στο κουτί. Έτσι, οι λαμπτήρες έχουν μόνιμα ρεύμα ( δε τις "χάνει" το HomeKit ) και μπορώ να τις κάνω ό,τι θέλω, είτε απ' το διακόπτη, ή απ' το κινητό, υπολογιστή, κ.λπ. Ίσως να μην αξίζει για κάποιους αυτό το κάτι λίγο παραπάνω (από χρηματικής άποψης) αλλά παραμένουν οι ultimate λύση άμα θέλεις να φτιάξεις κάτι σωστό & πλήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα