M A T R I X Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Αν κάποιος θέλει να βάλει έξυπνα φώτα, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Govee, Ikea, lifx, kasa. Κάθε vendor έχει τα + και τα - αλλά το σημαντικό είναι πως αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει hue έχει εναλλακτικές. Lifx/Govee δεν τις λες οικονομικές, στις ίδιες τιμές παίζουν. Κάποια προϊόντα τους είναι πιο ακριβά, κάποια πιο φθηνά. Αλλά επειδή μίλησες για ανταγωνισμό, και δεν γνωρίζω, ρωτάω ποιες είναι οι εταιρίες που μπορείς να τις συγκρίνεις με hue. Όλες έχουν +/-. Και xiaomi είναι οικονομική, αλλά δεν μπορείς να τις συγκρίνεις με phue και να λες ότι ο ανταγωνισμός προσφέρε τα ίδια σε πιο καλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2022 στις 1:17 ΠΜ, basilis_k6 είπε απο amazon μονο? ΚΑΥΚΑΣ, Leroy Merlin, Skroutz, κτλ κτλ Θα τις βρεις πολύ εύκολα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από YngwieMalmsteen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 3/9/2022 στις 2:57 ΜΜ, M A T R I X είπε Lifx/Govee δεν τις λες οικονομικές, στις ίδιες τιμές παίζουν. Κάποια προϊόντα τους είναι πιο ακριβά, κάποια πιο φθηνά. Αλλά επειδή μίλησες για ανταγωνισμό, και δεν γνωρίζω, ρωτάω ποιες είναι οι εταιρίες που μπορείς να τις συγκρίνεις με hue. Όλες έχουν +/-. Και xiaomi είναι οικονομική, αλλά δεν μπορείς να τις συγκρίνεις με phue και να λες ότι ο ανταγωνισμός προσφέρε τα ίδια σε πιο καλές τιμές. Η philips εχει αν οχι τις χειροτερες, απο τις χειρότερες λαμπες. Δυνατο οικοσύστημα και software, αλλα οι λαμπες πασχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Η philips εχει αν οχι τις χειροτερες, απο τις χειρότερες λαμπες. Δυνατο οικοσύστημα και software, αλλα οι λαμπες πασχουν. Από ποια άποψη; Γιατί έχω δοκιμάσει και κάποιες άλλες, οικονομικές βέβαια πολύ, και με phue έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 meanwhile οι yeelight ειναι αρκετα οικονομικοτερες και καλυτερες σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, M A T R I X είπε Από ποια άποψη; Γιατί έχω δοκιμάσει και κάποιες άλλες, οικονομικές βέβαια πολύ, και με phue έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος O φωτισμός ρε συ, και στα χρώματα και στο λευκό είναι πολύ αδύναμος. Δες πχ. τις yeelight πως φέγγουν. Και στο λέω ενώ είμαι full philips στο σπίτι, 18 spots, 2 x centris 3, και 5 λαμπτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, Neural_handshake said: meanwhile οι yeelight ειναι αρκετα οικονομικοτερες και καλυτερες σε ολα Wifi ομως σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Wifi ομως σωστα? ναι αλλα δεν ειναι μεγαλο προβλημα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 7 minutes ago, Neural_handshake said: ναι αλλα δεν ειναι μεγαλο προβλημα αυτο Αναλόγως το μέγεθος του σπιτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Thresh είπε Αναλόγως το μέγεθος του σπιτιού. Κάτσε ρε συ και οι philips με wifi δεν δουλευουν? Χανω κάτι? Ξέρω οτι φτιάχνουν το δικό τους δίκτυο αλλα παλι με wifi δεν συνδέεσαι? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, Herald said: Κάτσε ρε συ και οι philips με wifi δεν δουλευουν? Χανω κάτι? Zigbee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Κάτσε ρε συ και οι philips με wifi δεν δουλευουν? Χανω κάτι? Ξέρω οτι φτιάχνουν το δικό τους δίκτυο αλλα παλι με wifi δεν συνδέεσαι? νομιζω υπαρχει καποιο hub κ δουλευουν χωρις ιντερνετ ,δεν εχω καταλαβει πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Zigbee 4 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε νομιζω υπαρχει καποιο hub κ δουλευουν χωρις ιντερνετ ,δεν εχω καταλαβει πως Ναι ρε παιδες αλλα το hub συνδεεται στο wifi. Πχ στο κινητο μου η εφαρμογη της philips αν δεν συνδεθω στο wifi δεν βρίσκει τις λαμπες. Υπαρχει βεβαια και η επιλογή αν κάνεις login να δουλεύουν και χωρίς το wifi αλλα δεν εχω ασχοληθεί, μαλλον αυτό θα εννοείς? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Herald είπε Κάτσε ρε συ και οι philips με wifi δεν δουλευουν? Χανω κάτι? Ξέρω οτι φτιάχνουν το δικό τους δίκτυο αλλα παλι με wifi δεν συνδέεσαι? Zigbee. Πολύ μικρότερη κατανάλωση, τεράστια εμβέλεια. Το WiFi είναι η έυκολη ( αλλά τσαπατσούλικη ) λύση. Το Hub θέλει Ethernet, αλλά η επικοινωνία του Hub με τους λαμπτήρες και τα λοιπά αξεσουάρ γίνεται με Ζigbee. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Zigbee. Πολύ μικρότερη κατανάλωση, τεράστια εμβέλεια. Το WiFi είναι η έυκολη ( αλλά τσαπατσούλικη ) λύση. Το Hub θέλει Ethernet, αλλά η επικοινωνία του Hub με τους λαμπτήρες και τα λοιπά αξεσουάρ γίνεται με Ζigbee. Ναι τωρα το θυμήθηκα. Γιαυτό η philips tv μου βρίσκει τις λαμπες χωρίς να συνδεθει στο wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα