Left13S Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, αγόρασα εναν δεύτερο m2 Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB, γιατί μου έβγαζε κάτι errors ο main m2 αλλά διορθώθηκαν, οπότε έβαλα τον καινούργιο στην δεύτερη θέση που έχει η mobo (gigabyte x470 aorus ultra gaming) Το θέμα είναι ότι αν και μου έβγαλε το μήνυμα στο disk management για επιλογή mbr ή gpt, δεν μου τον εμφανίζει. Όμως στο bios, device manager και στο samsung magician φαίνεται κανονικά και ο νέος m2 Φταίει ότι ειναι pcie 3, ενώ το δεύτερο σλοτ δέχεται pcie 2; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λύση Left13S Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Α καλαααααα. Τιποτα απλα ειμαι τοσο τυφλος που δεν ειδα οτι εχει scroll bar🙂🙂🙂🙂 2
duffyduck Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 ευτυχώς υπάρχει και άλλος πόντιος και δεν είμαι ο μόνος 1
triplex1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, duffyduck είπε ευτυχώς υπάρχει και άλλος πόντιος και δεν είμαι ο μόνος Αυτος εχει πολυ μεγαλο κεφαλι δεν τον φτανεις με τιποτα , μεσα στο κεφαλι δεν ξερω τι εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα