Tambas91 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα παιδιά αγόρασα πρόσαφατα αυτό το laptop Huawei MateBook D16 16" IPS FHD (i5-12450H/8GB/512GB SSD/W11 Home) (US Keyboard) | Skroutz.gr και έχω παρατηρήσει ότι ενώ γενικά είναι πολύ δυνατό το κόβει αρκετά η ram οποτε σκέφτομαι να πάρω αλλα 8gb να του βάλω ... ξέρει κανεις να μου πει τη ram φοράει να πάρω ίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sd@greek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Φίλε δυστυχώς ΔΕΝ αναβαθμίζεται η RAM ... Κάνε χρήση που δεν απαιτεί παραπάνω μνήμη ... αύριο παραλαμβάνω κι εγώ ... το 12450h/8GB Είναι καλό λάπτοπ πάντως ακόμα και με 8gb ... Καλή χρήση ... Δες και μόνος σου ... ΔΕΝ υπάρχει θέση για μνήμη ... Μόνο ο ssd Nvme αλλάζει ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Έτσι ακριβώς. Είναι soldered και δεν αλλάζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, sd@greek είπε Φίλε δυστυχώς ΔΕΝ αναβαθμίζεται η RAM ... Κάνε χρήση που δεν απαιτεί παραπάνω μνήμη ... αύριο παραλαμβάνω κι εγώ ... το 12450h/8GB Είναι καλό λάπτοπ πάντως ακόμα και με 8gb ... Καλή χρήση ... Δες και μόνος σου ... ΔΕΝ υπάρχει θέση για μνήμη ... Μόνο ο ssd Nvme αλλάζει ... Έχετε δίκιο.. έψαξα λίγο μπας και γίνεται με καμία πατέντα, αλλά παπαλα . Κρίμα πάντως γιατί ενώ έχει ικανότατο επεξεργαστή κόβετε από τη Ραμ για το κάτι παραπάνω… κατά τα αλλά έχεις δίκιο είναι πολύ καλό μηχάνημα και αρκετά ποιοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα