vasovasoula Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας ! Μόλις άνοιξα την τηλεόραση μου lg65 nanocel και έχει κάθετες γραμμές μαύρες ! Η τηλεόραση Είναι αγορασμένη το Μάιο ! Μπορεί να χτυπήθηκε από τα παιδιά η δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι ! Έχω 5ετη εγγύηση ! Υπάρχει περίπτωση να με καλύπτει ; Σε περίπτωση που δε με καλύπτει γνωρίζουμε το κόστος αντικατάστασης ενός πάνελ ; Ευχαριστώ
afm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Βάλε μία φωτογραφία από τις γραμμές που εμφανίστηκαν. Το πιθανότερο είναι ότι οι μαύρες κάθετες γραμμές οφείλονται σε πρόβλημα στο flex (καλωδιοταινία) του panel, ζημιά που είναι δύσκολο να γίνει από ένα πιτσιρίκι. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με μία samsung που η πενταετής εγγύηση του Κώτσου έληγε φέτος τον Ιούλιο και εμφανίστηκαν γραμμές τον Απρίλιο. Φυσικά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα γιατί ο υπάλληλος ισχυριζόταν ότι το έκανα εγώ και δεν παραλάμβανε καν την tv. Μετά από πολλά μπινελίκια στο τέλος ήρθε ο διευθυντής, αναγκάστηκαν να την παραλάβουν και μετά από τον έλεγχο του τεχνικού να την αλλάξουν. Γενικά θέλει πολλή υπομονή και θράσος για να βγάλεις άκρη. Αν δεν σε καλύψει η εγγύηση δεν συμφέρει η επισκευή. Το panel κοστίζει περίπου όσο ολόκληρη η tv.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί να μην την καλύπτει; Τελικά τι καλύπτει μια εγγύηση;
graphist83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αν εσπασε το πανελ δεν το καλυπτει καμια εγγύηση. Κόστος αντικατάστασης ασύμφορο. Δυστηχως αν σπασει το πανελ ειναι σαν να πεταμε την tv μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα