Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Οικονομικο και ευελικτο ειναι το vstrom. Και να θελει.... δεν θα θελει τιποτα. Μπατσικα vstrom με 300κ χλμ και δεν θελουν τιποτα.
Το Vstrom ειναι μοτοσυκλετα. Το παπι ειναι παπι. Οποιος εχει περασει και απο τα δυο, καταλαβαινει τα θετικα και τα αρνητικα και των δυο. Αν μιλαμε για 40αρη στην ηλικια, δυσκολο να διαλεξεις το παπι εκτος και αν εισαι delivery.

είχα vstrom με 105 χιλιάδες χιλομετρα αν ειναι να το συγκρίνεις με οικονομία του παπιού και την ευελιξία του μέσα στην πυκνή κίνηση του κεντρου....... κάπου εδώ ασ σταματήσουμε την συζήτηση γιατι δεν οδηγεί πουθενά και δεν βοηθάει και κάπου

45 λεπτά πριν, daPro είπε

Άλλη κατανάλωση και συντήρηση έχει το παπί και άλλη το vstrom..

Αλήθεια αυτό το cfmoto 650 τι έχετε ακούσει?

πριν ενα χρόνο και κάτι  έδωσα το vstrom 650 με 105 χιλιάδες χιλομετρα και πήρα το cfmoto 650mt
μεχρι τωρα 8,000 χιλομετρα ειμαι όλα αψογα

• Like 3
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Candela είπε

Επίσης καθαρισμό και επιθεώρηση καρμπυρατέρ σ αυτά τα χιλιόμετρα αφού θα ανοιχτεί που θα ανοιχτεί ολόκληρο το μοτέρ. Έτσι κάνουν αρκετά συνεργεία.

Καρπυρατερ τα εχω κανει αυτα που λες, βασικα το αλλαξα πριν 10-12 χρονια γιατι ειχε θεμα. Μπιελα οχι, ακομα η ιδια, βασικα αυτα τα μοτερ αν προσεχεις τα λαδια και δεν τα σκιζεις κρατανε για πολλα χρονια

Δημοσ.
Στις 22/9/2022 στις 5:20 ΠΜ, Fordakias7 είπε

Είναι νοσταλγία το στρογγυλό συμφωνώ αλλά όπως και να χει σαν το παλιό δεν είναι..Δεν είναι overpriced όταν πληρώνεις ιστορία;

4.100€ για 9 ίππους και μονοσελο;

Δεν μπορώ να βρω κάποιο θετικό στην αγορά ενός τέτοιου παπιου εκτός από την ομορφιά η οποία είναι υποκειμενική κιολλας και την νοσταλγία του μοντέλου..

Το έχω ξαναπεί. Με το συγκεκριμένο παπί η Honda λειτουργεί ως Nintendo που βγάζει παλιές κονσόλες για να χτυπήσει στη νοσταλγία των 40-50ρηδων. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Το έχω ξαναπεί. Με το συγκεκριμένο παπί η Honda λειτουργεί ως Nintendo που βγάζει παλιές κονσόλες για να χτυπήσει στη νοσταλγία των 40-50ρηδων. 

Όπως κάνει η Nokia με τα παλιά κινητά με πλήκτρα, που βγάζει παλαιότερα μοντέλα σε καινούργιες εκδόσεις όπως πχ 3310, 5310, 8210 4G

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Καρπυρατερ τα εχω κανει αυτα που λες, βασικα το αλλαξα πριν 10-12 χρονια γιατι ειχε θεμα. Μπιελα οχι, ακομα η ιδια, βασικα αυτα τα μοτερ αν προσεχεις τα λαδια και δεν τα σκιζεις κρατανε για πολλα χρονια

Τα innova όμως που τα κατασκεύαζε κι αυτά η Honda για ποιον λόγο βαρούσαν συχνά μπιέλα σε λίγα χιλιόμετρα? Τι λάθος είχε κάνει η Honda? Μήπως είχε να κάνει με κακή χρήση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Candela είπε

Τα innova όμως που τα κατασκεύαζε κι αυτά η Honda για ποιον λόγο βαρούσαν συχνά μπιέλα σε λίγα χιλιόμετρα? Τι λάθος είχε κάνει η Honda? Μήπως είχε να κάνει με κακή χρήση?

Μικρή παροχή-ανεπαρκης λαδιού στην μπιελα είχε μικρές διόδους λαδιού διορθώνοταν με κομβίο από αστρεα με πατέντα.

Είχα ιννοβα και στα 25κ από γενική άρχισε πάλι να τσιμπάει λάδι..λίγο απαράδεκτα μηχανάκια (μιλάω για το καρμπυρατέρ) τα ιντζεξιον ήταν λιιιιγο πιο αξιόπιστα αλλά και αυτά το ίδιο μοτέρ φοράνε

Επεξ/σία από Fordakias7
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Μικρή παροχή-ανεπαρκης λαδιού στην μπιελα είχε μικρές διόδους λαδιού διορθώνοταν με κομβίο από αστρεα με πατέντα.

Είχα ιννοβα και στα 25κ από γενική άρχισε πάλι να τσιμπάει λάδι..λίγο απαράδεκτα μηχανάκια (μιλάω για το καρμπυρατέρ) τα ιντζεξιον ήταν λιιιιγο πιο αξιόπιστα αλλά και αυτά το ίδιο μοτέρ φοράνε

Απαράδεκτο ήταν που η Honda δεν διόρθωσε το πρόβλημα αυτό με την μπιέλα από το 2002 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέχρι το 2015 που σταμάτησε να πουλιέται.

Τα υπόλοιπα τα επώνυμα παπάκια (crypton R, crypton x, Kaze R, GLX, C50) είχαν κι αυτά 2 τρύπες στο κομβίο της μπιέλας όπως στο astrea?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Candela είπε

Τα υπόλοιπα τα επώνυμα παπάκια (crypton R, crypton x, Kaze R, GLX, C50) είχαν κι αυτά 2 τρύπες στο κομβίο της μπιέλας όπως στο astrea?

Νομίζω ναι χωρίς να είμαι σίγουρος

Πάντως αυτά τα μηχανάκια είναι αρκετά πιο αξιόπιστα από ιννοβα ειδικά το καζε ρ το πιο σκυλί και τα glx c50 πολύ αξιόπιστα αλλά δεν έχουν δύναμη δυστυχώς λόγω κυβικών (θέλουν λίγο ανέβασμα)😝

Crypton x έχω εδώ και 3 χρόνια πολύ καλά μηχανάκια με νεύρο είναι άλλη κατηγορία παπιου από τα κλασσικά. Βλέπε μονοσοκ ανάρτηση 4 βαλβιδο με όρθια θέση πιστονιού κλπ 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/9/2022 στις 11:36 ΠΜ, Fordakias7 είπε

Μήπως η Honda έβγαλε καινούργιες καλύτερες μπιέλες για innova και δεν έχει έρθει ως ανταλλακτικό στην Ελλάδα?

και οι αντιπροσωπείες της Honda στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον πελάτη. Μόνο τα λεφτά να σου πάρουν και μετά σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Οι αντιπροσωπείες της Yamaha είναι κάπως καλύτερες.

Επεξ/σία από Candela
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Candela είπε

Μήπως η Honda έβγαλε καινούργιες καλύτερες μπιέλες για innova και δεν έχει έρθει ως ανταλλακτικό στην Ελλάδα?

και οι αντιπροσωπείες της Honda στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον πελάτη. Μόνο τα λεφτά να σου πάρουν και μετά σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Οι αντιπροσωπείες της Yamaha είναι κάπως καλύτερες.

Για τις μπιελες δεν το γνωρίζω αν και δεν νομίζω.

έχεις 100% δίκιο έχει κάνει πολλές μαϊμούδες +ότι υπερχρεωνει τα ανταλλακτικά και έχει μεγαλύτερη αναμονή από όλες τις άλλες εταιρίες απαράδεκτη η Χόντα στην Ελλάδα 

Επεξ/σία από Fordakias7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Για τις μπιελες δεν το γνωρίζω αν και δεν νομίζω.

έχεις 100% δίκιο έχει κάνει πολλές μαϊμούδες +ότι υπερχρεωνει τα ανταλλακτικά και έχει μεγαλύτερη αναμονή από όλες τις άλλες εταιρίες απαράδεκτη η Χόντα στην Ελλάδα 

Έτυχε να παραγγείλεις ανταλλακτικό για το innova που είπες ότι είχες? Πόσο καιρό περίμενες να έρθει?

Επεξ/σία από Candela
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι για κανέναν λόγο δεν θα παράγγελνα κάτι από τον γνωστό, υπήρχαν όλα ετοιμοπαραδοτα αλλά και να μην υπήρχαν θα προτιμούσα κάτι ιμιτασιον καλής ποιότητας..

Το λέω από εμπειρίες φίλων,συγγενικών προσώπων και γενικά έχω ακούσει και δει ακραία πράγματα.

Ένας άνθρωπος περίμενε ανταλλακτικό οθόνης για ένα goldwind 1800 το οποίο είχε 3500 χιλιάρικα Ελλάδα ενώ Γερμανία κάνα χιλιάρικο λιγότερο και είχε 4 μήνες αναμονή και ακόμα περίμενε

Επεξ/σία από Fordakias7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Όχι για κανέναν λόγο δεν θα παράγγελνα κάτι από τον γνωστό, υπήρχαν όλα ετοιμοπαραδοτα αλλά και να μην υπήρχαν θα προτιμούσα κάτι ιμιτασιον καλής ποιότητας..

Το λέω από εμπειρίες φίλων,συγγενικών προσώπων και γενικά έχω ακούσει και δει ακραία πράγματα.

Ένας άνθρωπος περίμενε ανταλλακτικό οθόνης για ένα goldwind 1800 το οποίο είχε 3500 χιλιάρικα Ελλάδα ενώ Γερμανία κάνα χιλιάρικο λιγότερο και είχε 4 μήνες αναμονή και ακόμα περίμενε

Οκ. Έχει τύχει να ακούσεις κάποιος να παραγγείλει ανταλλακτικό από αντιπροσωπεία Honda και να έρθει γρήγορα (πχ σε 2 εβδομάδες) και να μην ταλαιπωρηθεί?  Ή πάντα συμβαίνει μεγάλη καθυστέρηση?

Στις 22/9/2022 στις 1:35 ΠΜ, mp123 είπε

Ένα είναι το παπί. Αυτό: 

Δεν σπάει δεν χαλάει και 30 χρονια να περάσουν παλι θα το γουστάρεις. Μην βγει τώρα κάνεις και σχολιάσει ότι είναι μονοσελο και δεν είναι πρακτικό.

03ff48be4bdf6cf0ba1cd2ff421293cd.0.jpg

Απ ότι ξέρω μετά το έβγαλαν με διπλή σέλα. Και είσαι οκ για δικάβαλο

Επεξ/σία από Candela
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crypton s Vs Astrea grand να ακούσω γνώμες ποιο είναι πιο αξιόπιστο?Μιλάω για καινούργια του 22.

11 λεπτά πριν, daPro είπε

Επίσης βλέπω αυτό το Sym VF 185 με 18 άλογα στα 3.200 τι φάση?6 ταχύτητες και με συμπλέκτη..Αυτό δεν είναι παπί..

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, daPro είπε

Crypton s Vs Astrea grand να ακούσω γνώμες ποιο είναι πιο αξιόπιστο?Μιλάω για καινούργια του 22.

Επίσης βλέπω αυτό το Sym VF 185 με 18 άλογα στα 3.200 τι φάση?

Από αυτά που είπε το μέλος ποιο πάνω ότι οι αντιπροσωπείες Honda καθυστερούν πολύ στην παράδοση των ανταλλακτικών crypton s ψηφίζω.

Επεξ/σία από Candela
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...