Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ένα είναι το παπί. Αυτό: 

Δεν σπάει δεν χαλάει και 30 χρονια να περάσουν παλι θα το γουστάρεις. Μην βγει τώρα κάνεις και σχολιάσει ότι είναι μονοσελο και δεν είναι πρακτικό.

03ff48be4bdf6cf0ba1cd2ff421293cd.0.jpg

Overpriced και ναι δεν ειναι πρακτικο

• Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Overpriced και ναι δεν ειναι πρακτικο

Καθόλου overpriced  πιστεύω για αυτό και το  αγόρασα    Πληρώνεις ιστορία και δεν είναι το παπί εργάτης . Φυσικά και δεν το πάρει ο καθένας    .Απευθύνετε σε ειδικο κοινό .

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Candela είπε

crypton x μέχρι 2000 ευρώ δεν έχεις βρει στο car? 

Αν πάρω θα είναι του κουτιού..

2 ώρες πριν, mp123 είπε

Ένα είναι το παπί. Αυτό: 

Δεν σπάει δεν χαλάει και 30 χρονια να περάσουν παλι θα το γουστάρεις. Μην βγει τώρα κάνεις και σχολιάσει ότι είναι μονοσελο και δεν είναι πρακτικό.

03ff48be4bdf6cf0ba1cd2ff421293cd.0.jpg

Πανέμορφο..

το πρώτο μου παπί ήταν town mate και μετά το στρογγυλοφαναρο(έρωτας)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Καθόλου overpriced  πιστεύω για αυτό και το  αγόρασα    Πληρώνεις ιστορία και δεν είναι το παπί εργάτης . Φυσικά και δεν το πάρει ο καθένας    .Απευθύνετε σε ειδικο κοινό .

Είναι νοσταλγία το στρογγυλό συμφωνώ αλλά όπως και να χει σαν το παλιό δεν είναι..Δεν είναι overpriced όταν πληρώνεις ιστορία;

4.100€ για 9 ίππους και μονοσελο;

Δεν μπορώ να βρω κάποιο θετικό στην αγορά ενός τέτοιου παπιου εκτός από την ομορφιά η οποία είναι υποκειμενική κιολλας και την νοσταλγία του μοντέλου..

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Είναι νοσταλγία το στρογγυλό συμφωνώ αλλά όπως και να χει σαν το παλιό δεν είναι..Δεν είναι overpriced όταν πληρώνεις ιστορία;

Δεν μπορώ να βρω κάποιο θετικό στην αγορά ενός τέτοιου παπιου εκτός από την ομορφιά η οποία είναι υποκειμενική κιολλας και την νοσταλγία του μοντέλου..

Καλά εννοείται δίνεις 3 και παίρνεις η κρυπτον η άστρα 

Δημοσ.

Βρες ενα Astrea grand ή dream ή supra που να μην ειναι "μαιμουδευμενο" να ειναι μαμα,  και θα σε βγαλει πολλα χρονια. Στο λεω εγω κατοχος astrea με το ιδιο παπι εδω και 20 χρονια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Βρες ενα Astrea grand ή dream ή supra που να μην ειναι "μαιμουδευμενο" να ειναι μαμα,  και θα σε βγαλει πολλα χρονια. Στο λεω εγω κατοχος astrea με το ιδιο παπι εδω και 20 χρονια.

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει? Παίζει ρόλο και πόσα χιλιόμετρα έχεις, όχι τα χρόνια. Αν το έχεις 20 χρόνια και έχεις κάνεις λίγα χιλιόμετρα (πχ 10000 χιλιόμετρα) λογικό είναι να μην προλάβει να βγάλει βλάβες. Παίρνω ως παράδειγμα έναν κύριο στα μέρη μας που έχει ένα GLX από το 1989 και έχει μόνο 12000 χιλιόμετρα και δεν το έχει πάει ούτε μια φορά στο συνεργείο.

Επεξ/σία από Candela
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

2 ώρες πριν, daPro είπε

Καλά εννοείται δίνεις 3 και παίρνεις η κρυπτον η άστρα 

Και 4100 τα δίνεις.Αν δεν έβρισκα το μπλε που είναι του 2020 μοντέλο θα έπαιρνα του 22 που το βγάζει σε μαύρο ματ και ας με χάλαγε λίγο το χρώμα. Εγω το πηρα 3500. Δεν απευθύνετε στον πιτσιρικά η σε αυτόν που θέλει παπί εργάτη.  Θα το πάρει αυτός που έχει μηχανή και θέλει  δεύτερη,  τριτη κλπ. Θα το πάρει κάποιος που θέλει παπί αλλά να θέλει να είναι ξεχωριστό. Είναι ειδική κατηγορία. Π.χ εγώ έχω δύο μηχανές και ήθελα κατι στιλάτο να θυμηθώ τα παλιά που ειχα glx συν ότι ήθελα παπί λόγο κιβωτίου ημιαυτόματου να έχω 3 μηχανές με διαφορετικά κιβώτια.

Το να έπαιρνα crypton η αστρεα τι να το κάνω 50ρης που έχω άλλες δύο μια dct και μια μανούαλ ; Οκ έχει 1 1,2 κ παραπανω.  Όταν όμως το οδηγώ μου φτιάχνει την διάθεση.

Φυσικά το αστρεα και το κρυπτόν θα είναι καλύτερα από επιδόσεις δεν το συζητω αλλά δεν έχουν χαρακτήρα και διαφορετικοτιτα  Αυτό πληρώνεις.

Δημοσ.
Στις 3/9/2022 στις 7:00 ΜΜ, Black Demis είπε

Τιμές τελευταία 2 χρόνια έχουν πάει στο Θεώ αν θες και abs 3+

με 3κ αγοραζεις μεταχειρισμενο vstrom με abs. Οχι σκοτωστρα παπί!

• Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ρε φίλε είναι σαν να θέλει ένας να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο πχ ένα i10 και εσύ του λες να πάρει ένα τζιπ τριλιτρο 15ετιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Candela είπε

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει? Παίζει ρόλο και πόσα χιλιόμετρα έχεις, όχι τα χρόνια. Αν το έχεις 20 χρόνια και έχεις κάνεις λίγα χιλιόμετρα (πχ 10000 χιλιόμετρα) λογικό είναι να μην προλάβει να βγάλει βλάβες. Παίρνω ως παράδειγμα έναν κύριο στα μέρη μας που έχει ένα GLX από το 1989 και έχει μόνο 12000 χιλιόμετρα και δεν το έχει πάει ούτε μια φορά στο συνεργείο.

Το πηρα 2ο χερι απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το μηχανάκι πρωτη άδεια το 1997 εισαγωγής μεταχειρισμένο, ειχε σπασμένη ντιζα γυρω στις 18.000 χλμ τοτε και απο τοτε εχω μηδενίσει το κοντερ και εχω φτάσει στις 13.000. 3 γενικές μεσα σε 20 χρονια κύλινδρο, πιστόνι, ακόμα φοράει την μαμα μπιέλα και τα ρουλεμάν στροφάλου, πρακτικά το μοτερ δεν εχει ανοιχτεί τελείως ποτε.
Επισης παιζει και ρολο πως το πηγαινεις, γενικα δεν του πινω το αιμα και καθε 1000 αλλαγη λαδιων και στα 2000 μπουζι.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, andreaspA είπε

άνθρωπος θέλει κάτι καινουργιο να εχει την εγγύηση του  να ειναι οικονομικό στο καυσημο και ευέλικτο στην πόλη και καινουργιο........ ειναι σαν να να σκοτώνεις μύγα με την μπαζουκα

αν το παμε ετσι δίνει άλλα 3 και με 6 παιρνει καινουργιο cfmoto 650 mt με 3 χρονια εγγύηση με μηδέν χιλομετρα και όχι κατή 15 χρονών και ένας θεός ξέρει τι θα χρειαστεί

για παπί ειναι ο άνθρωπος ξεκάθαρα απλά να διαλέξει το ποιο ασφαλές και να τον καλυπτει

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Το πηρα 2ο χερι απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το μηχανάκι πρωτη άδεια το 1997 εισαγωγής μεταχειρισμένο, ειχε σπασμένη ντιζα γυρω στις 18.000 χλμ τοτε και απο τοτε εχω μηδενίσει το κοντερ και εχω φτάσει στις 13.000. 3 γενικές μεσα σε 20 χρονια κύλινδρο, πιστόνι, ακόμα φοράει την μαμα μπιέλα και τα ρουλεμάν στροφάλου, πρακτικά το μοτερ δεν εχει ανοιχτεί τελείως ποτε.
Επισης παιζει και ρολο πως το πηγαινεις, γενικα δεν του πινω το αιμα και καθε 1000 αλλαγη λαδιων και στα 2000 μπουζι.

Την τελευταία φορά που άλλαξες πιστόνι καλό θα ήταν να είχες αλλάξει και μπιέλα μαζί. Όταν έχει πάνω από 90000-100000 χιλιόμετρα και χρειάζεται καινούργιο πιστόνι, καλό θα είναι να αλλάξουμε και μπιέλα μαζί γιατί μπορεί να μην αντέξει πολύ η μπιέλα λόγω ότι είναι παλιά. Επίσης καθαρισμό και επιθεώρηση καρμπυρατέρ σ αυτά τα χιλιόμετρα αφού θα ανοιχτεί που θα ανοιχτεί ολόκληρο το μοτέρ. Έτσι κάνουν αρκετά συνεργεία.

33 λεπτά πριν, Black Demis είπε

άνθρωπος θέλει κάτι καινουργιο να εχει την εγγύηση του  να ειναι οικονομικό στο καυσημο και ευέλικτο στην πόλη και καινουργιο........ ειναι σαν να να σκοτώνεις μύγα με την μπαζουκα

αν το παμε ετσι δίνει άλλα 3 και με 6 παιρνει καινουργιο cfmoto 650 mt με 3 χρονια εγγύηση με μηδέν χιλομετρα και όχι κατή 15 χρονών και ένας θεός ξέρει τι θα χρειαστεί

για παπί ειναι ο άνθρωπος ξεκάθαρα απλά να διαλέξει το ποιο ασφαλές και να τον καλυπτει

μέχρι 2k όπως λέει ο τίτλος του θέματος (2000 ευρώ απ ότι κατάλαβα εννοεί) δεν νομίζω να μπορεί να αγοράσει κάτι επώνυμο σε παπί. Μόνο Daytona και Keeway και οριακά Sym. Οι τιμές των επώνυμων παπιών σε καινούργια: Honda astrea grand 110i 2900 ευρώ, Honda supra X 125 3280 ευρώ, Yamaha crypton s 115 3095 ευρώ. Και το Honda GTR 150 που κόστιζε ακόμη ποιο ακριβά, σταμάτησε να πουλιέται καινούργιο στην Ελλάδα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Οικονομικο και ευελικτο ειναι το vstrom. Και να θελει.... δεν θα θελει τιποτα. Μπατσικα vstrom με 300κ χλμ και δεν θελουν τιποτα.
Το Vstrom ειναι μοτοσυκλετα. Το παπι ειναι παπι. Οποιος εχει περασει και απο τα δυο, καταλαβαινει τα θετικα και τα αρνητικα και των δυο. Αν μιλαμε για 40αρη στην ηλικια, δυσκολο να διαλεξεις το παπι εκτος και αν εισαι delivery.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη κατανάλωση και συντήρηση έχει το παπί και άλλη το vstrom..

Αλήθεια αυτό το cfmoto 650 τι έχετε ακούσει?

Επεξ/σία από daPro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...