Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Black Demis είπε

αν θες daytona πας σε αυτο
https://www.daytonamotors.gr/model/velos-r125i/
αν και απο μενα βαλε λιγο παραπανω να πας εδω θα εχεις και φρενα και πατημα μις μικρης μηχανης

https://sym.gr/model/vf125/

Έλεγα μην ξεπεράσω τα 2k.Το sym που προτείνεις πάει 2.5 ..

Σκέφτομαι να πάρω παπί για να πηγαίνω/έρχομαι στην δουλειά (28 χιλιόμετρα πήγαινε ελα) και αυτό λόγο της κατανάλωσης και συντήρησης του αμαξιού...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, daPro είπε

Έλεγα μην ξεπεράσω τα 2k.Το sym που προτείνεις πάει 2.5 ..

Σκέφτομαι να πάρω παπί για να πηγαίνω/έρχομαι στην δουλειά (28 χιλιόμετρα πήγαινε ελα) και αυτό λόγο της κατανάλωσης και συντήρησης του αμαξιού...

απλά πρότεινα το αλλο (και το αλλο δλδ) γιατι έχει παραπάνω ασφαλεια απο άποψη πατήματος και φρένου (δεν θα γίνεις χαλκομανία αν χρειαστεί να σταματήσεις απότομα η απο καποια ανωμαλία του δρόμου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2022 στις 5:28 ΜΜ, phanispal είπε

2.500€ για παπί και να μην έχει ABS;

Τιμές τελευταία 2 χρόνια έχουν πάει στο Θεώ αν θες και abs 3+

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ.

Γνώμη για ηλεκτρικα μηχανάκια τύπου daytona f5?

Mε την επιδότηση ηλεκτρικων οχημάτων και τις τιμες βενζίνας φαίνονται δελεαστικά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Gkns είπε

Γνώμη για ηλεκτρικα μηχανάκια τύπου daytona f5?

Mε την επιδότηση ηλεκτρικων οχημάτων και τις τιμες βενζίνας φαίνονται δελεαστικά.

το δελεαστικό είναι σχετικό τις ανάγκες σου. 

η αρχική τιμή είναι 3000€ και η αυτονομία που δίνει ο γκοργκόλης είναι 67κμ, που σημαίνει αν το πατήσεις και λίγο τα 67 θα γίνουν 50 (υποθέτω). Για εμένα που κάνω κάθε μέρα τουλάχιστον 40 και μερικές φορές >100 και τζάμπα να μου το δίνανε θα μου ήταν άχρηστο. 

επίσης που κινείσαι. Τι τελική θα έχει αυτό; 70? Κι αν το πηγαίνεις τόσο που πάει η αυτονομία; περίπατο....

αν χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας, ό,τι γλίτωσες σε καύσιμα θα τα δώσεις μαζεμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εντος της αθηνας το χρειάζομαι.  Το πολύ 35 χλμ να κανω σε μια μέρα. Τα 50 χιλιόμετρα αυτονομία με καλύπτουν. 

Οσο για την μπαταρία, λέει για 1100 φορτίσεις πλήρους κύκλου (δηλαδή κανα 8άρι χρόνια). Λεει για 75 τελικη ταχύτητα, που σπάνια να την χρειαστείς στην αθήνα. Και σε καμια συγγρου να βγείς, δεν χρειάζεσαι πάνω απο 60. Απότι ξέρω δεν πληρώνω τέλη, κτέο και service σε σχέση με το βενζινοκίνητο. 

Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι εάν βγάζουν άλλου είδους προβλήματα. 

Επίσης κυκλοφορεί πολύ νοθευμένη βενζίνη και το ηλεκτρικό μου βγάζει έναν μπελά απο το κεφάλι.

Εάν κάποιος ξέρει κανα άλλο ηλεκτρικό παπί ή σκουτερ 125cc μέχρι 3500 ευρώ ας προτείνει...

Επεξ/σία από Gkns
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/9/2022 στις 5:21 ΜΜ, daPro είπε

Καλησπέρα.Βλεπω στο car μέχρι 2k μόνο Sym και Daytona.Ειναι αξιόπιστα αυτά?

crypton x μέχρι 2000 ευρώ δεν έχεις βρει στο car? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα είναι το παπί. Αυτό: 

Δεν σπάει δεν χαλάει και 30 χρονια να περάσουν παλι θα το γουστάρεις. Μην βγει τώρα κάνεις και σχολιάσει ότι είναι μονοσελο και δεν είναι πρακτικό.

03ff48be4bdf6cf0ba1cd2ff421293cd.0.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...