Προς το περιεχόμενο

Η ARM βάζει «φρένο» στις φιλοδοξίες της Qualcomm για την κατασκευή επεξεργαστών για desktop και servers

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, anax111 είπε

Πάντα κάποιος κάπου έχει τις μετοχές των μεγάλων εταιριών. Η Softbank δεν είναι πρόβλημα για τους βρετανούς καθώς δεν ασκεί έλεγχο στο δημιουργικό κομμάτι της ARM και γενικά δεν μπλέκεται στα πόδια τους. Αντίθετα η Nvidia και παλαιότερα μία άλλη αμερικάνικη εταιρία, δεν θυμάμαι πια, έχουν ποιο ιδιοτελής σκοπούς (και όχι μόνο) οπότε φάγαν πόρτα. 

Είπες ότι οι Βρετανοί δεν πουλάνε. Αλλά οι Βρετανοί έχουν ήδη πουλήσει. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που έγραψα και εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, atheatos είπε

Η σωστή έκφραση είναι οραματιστής… Έβλεπε την καινοτομία γρηγοροτερα από τους υπόλοιπους.  Εδωσε έμφαση στην καινοτομία ρισκάροντας πολλά( ακόμα και την ίδια του την οικογένεια). Ίσως αυτό τον έκανε να θεωρείται καινοτόμος , ότι έφερε μια διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο σκέψης στην δημιουργία προϊόντων και διαχείρηση επιχειρήσεων. 
Αλλωστε και εσυ ο ίδιος το παραδέχεσαι ότι ήξερε να τρέχει μια εταιρεία , αλλα τον τρόπο που το πετυχαίνει αυτό αρνησε να το αποδεχτείς ως καινοτόμο…. Οκ. Πιθανών δυσκολεύεσαι να το χωνέψεις , όπως πολλοί άλλοι. Είναι γεγονός ότι πολλοί αρνούνται να το παραδεχτούν για προσωπικούς λόγους. Άλλοι για λόγους υγείας κτλ.

Ρε συ δεν δυσκολεύομαι να χωνέψω κάτι. Απλά έχω διαφορετική αποψη για το τι είναι καινοτομία. 

Αν δεχτούμε καινοτομο τον Steve.... Να δεχτούμε και τον Μαρκ με το facebook... 

1 ώρα πριν, john_dr είπε

Είπες ότι οι Βρετανοί δεν πουλάνε. Αλλά οι Βρετανοί έχουν ήδη πουλήσει. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που έγραψα και εγώ.

Και σωστό και λάθος. Σωστό γιατί όντως έχουν πουλήσει στην Softbank, λάθος γιατί για κάθε νέα μεταβίβαση των μετοχών απαιτείτε νέα άδεια από την βρετανική κυβέρνηση που την τελευταία φορά μπλόκαρε την Nvidia. 

18 ώρες πριν, thiva7 είπε

Ρε συ δεν δυσκολεύομαι να χωνέψω κάτι. Απλά έχω διαφορετική αποψη για το τι είναι καινοτομία. 

Αν δεχτούμε καινοτομο τον Steve.... Να δεχτούμε και τον Μαρκ με το facebook... 

https://el.wikipedia.org/wiki/Καινοτομία

Για να μείνουμε επι το θέματος η ARM είναι καινοτόμος γιατί συνέβαλε κατά πολύ στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

• Like 1

Στις 3/9/2022 στις 4:43 ΜΜ, thiva7 είπε

Ρε συ γίνεται να κάνουμε κουβέντα χωρίς γενικόλογα? Δεύτερη πρώτη ελληνικη παθογένεια κλπ.... Καταρχήν έπεσες έξω... Δεν είμαι Έλληνας. 

Στα του θέματος... ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΊ από Εμένα και εσένα. Δεν καταλαβαίνω τι λες.  Με το σύνολο τις συμπεριφοράς του θα κριθεί... Τέλεια και παύλα. Χωρίς να συμβαίνει ότι θα είμαστε πάντα σωστοί... Τσπ κατάλαβες... Για να μην ανοίξουμε άλλο αυτό το θέμα 

Όπως έκρινα ότι είναι για τους χ ψ λόγους μαλακας, για άλλους λόγους κλπ ότι τοπ στο μάρκετινγκ πχ... Η ότι ξέρει τι θέλει η αγορά κλπ κλπ. 

Και συζητάμε σε αυτό το νήμα τόσα ποστ για το εάν είναι η οχι καινοτόμος ο Steve. 

Για εμένα όχι δεν είναι... Δεν είναι καν παράδειγμα προς μίμηση ο τύπος

Σεβαστό. Έχουμε εντελώς διαφορετική Οπτικη του τι σημαίνει καινοτομία. Εσυ θεωρείς καινοτομία την ανακάλυψη δε θεωρητικό και ίσως αρχικό τεχνικό επίπεδο. Εγώ θεωρώ καινοτομία και το τελικό προϊόν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...