JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Ξύπνησα πριν κάνα 20ήμερο και είδα κίτρινες γρατζουνιές στο αμαξάκι μου.. Δυστυχώς, δεν υπήρχε μήνυμα από κάποιο καλό άνθρωπο.. Φαίνεται ξεκάθαρα πως πήγαινε να παρκάρει στην απέναντι πλευρά και έγδαρε με τη μούρη το δικό μου. Δεν περνάνε 10 ημέρες, και βλέπω στην ΙΔΙΑ οδό, απλά στο προηγούμενο τετράγωνο, έναν ταρίφα ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στο απέναντι αμάξι, και με άνεση με την όπισθεν να ΧΤΥΠΑΕΙ (ακούστηκε) το πίσω όχημα 4 φορές. Του πήρε εκεί 3-4 πήγαινε έλα με χτύπημα στο πίσω, κατέβηκε, και μπήκε σπίτι του. Εγώ έμεινα.. καθώς χάζευα το σπίτι και σκεφτόμουν πως πιθανότατα τον βρήκα, κατέβηκε μια γυναίκα και γελώντας τσέκαρε το αμάξι της μιλώντας με την οικογένεια στο μπαλκόνι. Άρα από εκεί καταλαβαίνουμε πως ο τύπος είναι φαινόμενο και σίγουρα τον έχει πιάσει πολλές φορές η γειτονιά. Τον έπιασα τον τύπο και είναι απεχθής, συμπεριφέρεται και μιλάει σαν μεθυσμένος, μου το έπαιζε μάγκας επίσης και είναι και 150 κιλά, μίλησα με την σύζυγο του και τον φοβάται, και μετά από κοινούς γνωστούς έμαθα πως κοπανάει τη κόρη του όταν δε κοπανάει αυτοκίνητα. Δε θέλει να μου κάνει θετική. Δεν ξέρω το γιατί. Εγώ επίσης δεν θέλω να θυμηθώ τον τραμπούκο παιδικό μου εαυτό, και να πάω με το γράμμα του νόμου. Επειδή δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ αποδεικτικό για το τρακάρισμα, θα ήθελα τη συμβουλή σας πριν πιάσω δικηγόρο (καθώς είμαι πολύ περιορισμένος οικονομικά). Ααααααν χτυπήσω όλες τις πόρτες και να μαζέψω τους ανθρώπους που θέλουν να κινηθούν νομικά κατά του τύπου, με εμένα μάρτυρα και πόσες άλλες μαρτυρίες που θα προκύψουν.. είναι δυνατόν να είναι χάσιμο χρόνου; Δεν είναι τόσο η γραντζουνιά, αν πέσω πάνω του θα το κάνω να μη φαίνεται. Δε γουστάρω τέτοιους συμπολίτες. Φωνές μέσα μου μου λένε να τον κάψω στη πλατεία, αλλά. Έγραψα λίγο συναισθηματικά, ευελπιστώ πως θα είμαι ευδιάβαστος. Ευχαριστώ..
gorge18 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Δε θέλει να μου κάνει θετική. Δεν ξέρω το γιατί. Τι φαση; Βασικα ολο το κειμενο. Τι φαση; 1
greekfragma Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Για κάθε τέτοιο υπάνθρωπο πρέπει να υπάρχει ένας να τον βάζει στη θέση του και να συνεχίζει να ισορροπεί το περιβάλλον που ζούμε. Για μένα εξαρτάται τι στήριξη έμπρακτη με υπογραφές και καταθέσεις στο ΑΤ της περιοχής θα έχεις από τους υπόλοιπους της γειτονιάς. Αν απλά μείνουν στα λόγια να είσαι έτοιμος να τραβήξεις μεγάλο κουπί μόνος σου.
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Σκαστου τα λαστιχα ολα για να μη μπορει να ξεπαρκαρει και να κανει αλλες ζημιες. Δε θα ξερει και ποιος το εκανε αφου εχει κανει ζημιες σε ολους. Οριστε problem solved. 6 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Solntsevskaya_Bratva Μπας και έχεις κανένα γνωστό εκεί;
Sakiz105 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 εφόσον έχεις τα στοιχεία του, πήγαινε και δήλώσε ότι έφυγε μετά την πρόκληση ατυχήματος. Προσπάθησε να παρκάρει, προκάλεσε την ζημιά, δεν τον έπαιρνε, πήγε παρακάτω, προκάλεσε πάλι ζημιά, κατέβηκε και έφυγε. Δεν χρειάζεται να αναφέρεις πότε έγινε το κάθε περιστατικό.
chaosmaster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Τι φαση; Βασικα ολο το κειμενο. Τι φαση; Παρασκευή σήμερα... 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Dantε είπε Σκαστου τα λαστιχα ολα για να μη μπορει να ξεπαρκαρει και να κανει αλλες ζημιες. Δε θα ξερει και ποιος το εκανε αφου εχει κανει ζημιες σε ολους. Οριστε problem solved. Κατι τέτοιο θα σκεφτόμουν και εγώ, δεν υπάρχει άλλη λύση. 3 ώρες πριν, greekfragma είπε Για κάθε τέτοιο υπάνθρωπο πρέπει να υπάρχει ένας να τον βάζει στη θέση του και να συνεχίζει να ισορροπεί το περιβάλλον που ζούμε. Για μένα εξαρτάται τι στήριξη έμπρακτη με υπογραφές και καταθέσεις στο ΑΤ της περιοχής θα έχεις από τους υπόλοιπους της γειτονιάς. Αν απλά μείνουν στα λόγια να είσαι έτοιμος να τραβήξεις μεγάλο κουπί μόνος σου. Δεν θα βρει κανέναν να τον υποστηρίξει θα φοβηθούν αντίποινα και ευθύνες.
panagiotis54 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε έμαθα πως κοπανάει τη κόρη του όταν δε κοπανάει αυτοκίνητα. δεν θα επρεπε να ανησυχει/θορυβηθει/κανει κατι κανεις για αυτο? ή πρεπει να την σκοτωσει 1α για να πατε στην αστυνομια και να βγειτε στα καναλια?? 1
Maurikycli Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε δεν θα επρεπε να ανησυχει/θορυβηθει/κανει κατι κανεις για αυτο? ή πρεπει να την σκοτωσει 1α για να πατε στην αστυνομια και να βγειτε στα καναλια?? Όταν συμβεί κάτι τέτοιο θα πέσουν απ'τα σύννεφα 😕 1 1
lector Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτονομος ειναι ή συνεργαζεται με καποια εταιρεια ταξι;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Ενδεχομένος να μπορώ να το μάθω αυτό, αλλά ξερω πως έχει συνεργάτη που το παίρνει τα βράδια. Έχω φτάσει ο παπάρας μια ηλικία που για την ωραία λύση των λάστοιχων, θα φτάσω να σκεφτώ μέχρι και την γυναίκα του και πως θα της επηρρεάσει πολύ αρνητικά τη ζωή. Την ξέρω, έμαθα δηλαδή για αυτήν και είναι καλή και δε φταίει. Δεν ξέρω - με τον δικηγόρο θα ήταν πιο ντιρέκτ, θα είχε να κανει με το επιθετο του και μόνο.. Αν πάω εγώ σαν μάρτυρας, που είμαι, φτιάξω και τις ημερομηνίες που λέει και το παλικάρι πιο πάνω. και βρώ ΔΥΟ μονο μάρτυρες ακόμα, λέτε να μην αρκεί ε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα