Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.ducatiurbanemobility.com/electric-mobility/cross-e-sport/ Λοιπόν, υπάρχει αυτό εδώ το πατίνι της Ducati(το κατασκευάζει η επίσης Ιταλική Μ.Τ. Distribution) με τιμή 999€!!!, το έχει αγοράσει κανείς να μας πεί εντυπώσεις? Με ενδιαφέρει γιατί έχει πολύ χοντρούς τροχούς οπότε θα καταπίνει τις ανωμαλίες, λακκούβες του οδοστρώματος ,για κίνηση στην πόλη και πάνω σε ποδηλατόδρομους κτλ, θα ήθελα όμως γνώμες.. Ποδήλατο έχω, αλλά δεν μπορώ πλέον να κάνω λόγω αποτυχημένης σπονδυλοδεσίας που έχω κάνει και πονάω. Αδύνατον πλέον να κάτσω σε ποδήλατο. Το επόμενο διάστημα θα κάνω νέα επέμβαση και θα τοποθετηθεί νευροδιεγέρτης από γιατρό νευροχειρουργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Milkofree είπε https://www.ducatiurbanemobility.com/electric-mobility/cross-e-sport/ Λοιπόν, υπάρχει αυτό εδώ το πατίνι της Ducati(το κατασκευάζει η επίσης Ιταλική Μ.Τ. Distribution) με τιμή 999€!!!, το έχει αγοράσει κανείς να μας πεί εντυπώσεις? Με ενδιαφέρει γιατί έχει πολύ χοντρούς τροχούς οπότε θα καταπίνει τις ανωμαλίες, λακκούβες του οδοστρώματος ,για κίνηση στην πόλη και πάνω σε ποδηλατόδρομους κτλ, θα ήθελα όμως γνώμες.. Ποδήλατο έχω, αλλά δεν μπορώ πλέον να κάνω λόγω αποτυχημένης σπονδυλοδεσίας που έχω κάνει και πονάω. Αδύνατον πλέον να κάτσω σε ποδήλατο. Το επόμενο διάστημα θα κάνω νέα επέμβαση και θα τοποθετηθεί νευροδιεγέρτης από γιατρό νευροχειρουργό. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω στο ερώτημά σου, όμως διαβάζοντας το μήνυμα δεν θα μπορούσαν να μην ευχηθώ από καρδιάς περαστικά. Καλή συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, Milkofree είπε https://www.ducatiurbanemobility.com/electric-mobility/cross-e-sport/ Λοιπόν, υπάρχει αυτό εδώ το πατίνι της Ducati(το κατασκευάζει η επίσης Ιταλική Μ.Τ. Distribution) με τιμή 999€!!!, το έχει αγοράσει κανείς να μας πεί εντυπώσεις? Με ενδιαφέρει γιατί έχει πολύ χοντρούς τροχούς οπότε θα καταπίνει τις ανωμαλίες, λακκούβες του οδοστρώματος ,για κίνηση στην πόλη και πάνω σε ποδηλατόδρομους κτλ, θα ήθελα όμως γνώμες.. Ποδήλατο έχω, αλλά δεν μπορώ πλέον να κάνω λόγω αποτυχημένης σπονδυλοδεσίας που έχω κάνει και πονάω. Αδύνατον πλέον να κάτσω σε ποδήλατο. Το επόμενο διάστημα θα κάνω νέα επέμβαση και θα τοποθετηθεί νευροδιεγέρτης από γιατρό νευροχειρουργό. Επειδη δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα σχετικά με σπονδιλοδεσια, έχω κάνει κι εγώ ευτυχώς επιτυχημένη και για νευροχειρουργο αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 με τέτοιο ιατρικό ιστορικό μήπως αυτό πρώτα θα έπρεπε να το συζητήσεις με τους γιατρούς σου; και γιατι αυτο να ειναι καλυτερο απο ενα ποδηλατο με μεγαλους τροχους ; που αποροφουν και τα λαστιχα και οι ακτινες και μεγαλυτερος σκελετος + οτι μπορεις να εχεις και αναρτησεις μπρος πισω με μεγαλες διαδρομες ενω αυτο με τις μικρες ροδες αμα πεσεις σε λακουβα μεγαλη εκει θα μεινεις εκτος αν το προβλημα εχει να κανει με την σελα και την σταση του σωματος .... για αυτο καλυτερα κουβεντα με γιατρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xrhstosiak είπε με τέτοιο ιατρικό ιστορικό μήπως αυτό πρώτα θα έπρεπε να το συζητήσεις με τους γιατρούς σου; και γιατι αυτο να ειναι καλυτερο απο ενα ποδηλατο με μεγαλους τροχους ; που αποροφουν και τα λαστιχα και οι ακτινες και μεγαλυτερος σκελετος + οτι μπορεις να εχεις και αναρτησεις μπρος πισω με μεγαλες διαδρομες ενω αυτο με τις μικρες ροδες αμα πεσεις σε λακουβα μεγαλη εκει θα μεινεις εκτος αν το προβλημα εχει να κανει με την σελα και την σταση του σωματος .... για αυτο καλυτερα κουβεντα με γιατρους Το πρόβλημα έχει να κάνει με την στάση του σώματος και την κίνηση των ποδιών στο πεταλάρισμα(μόλις κάτσω στην σέλα πονάω), εδώ σκέψου μπαίνω σε αυτοκίνητο και κάθομαι στο κάθισμα και έχω ενοχλήσεις.. στο ηλεκτρικό πατίνι θα είμαι όρθιος, το θέμα είναι αν απορροφά κραδασμούς το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω των τετράπαχων ελαστικών. Εννοείται θα το συζητήσω με τον γιατρό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 γιατι δεν κοιτας κατι με αναρτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Milkofree είπε Το πρόβλημα έχει να κάνει με την στάση του σώματος και την κίνηση των ποδιών στο πεταλάρισμα(μόλις κάτσω στην σέλα πονάω), εδώ σκέψου μπαίνω σε αυτοκίνητο και κάθομαι στο κάθισμα και έχω ενοχλήσεις.. στο ηλεκτρικό πατίνι θα είμαι όρθιος, το θέμα είναι αν απορροφά κραδασμούς το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω των τετράπαχων ελαστικών. Εννοείται θα το συζητήσω με τον γιατρό μου.. Όσους κραδασμούς κ να απορροφά η τόσο μικρή ρόδα το κάνει απαγορευτικό. Κ ειδικά για τους δρόμους της Ελλάδας. Ακόμη κ όρθιος θα έχεις καταπόνηση στη μέση. Έχει πολλές μικρές ρόδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Υποτίθεται η σειρά Scrambler έχει φτιαχτεί για ''εκτός δρόμου'' καταστάσεις, και απορροφά κάπως τους κραδασμούς, μόνο ένα test drive θα μου λύσει την απορία βέβαια. Με ανάρτηση κάνουν 2-3 χιλιάρικα ή κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Να ανοίξω λίγο το θέμα ξανά. Ρώτησα δύο site που έχουν κάνει παρουσιάσεις ηλεκτρικών πατινιών, τους είπα το πρόβλημα μου, δλδ αποτυχημένη σπονδυλοδεσία που άφησε χρόνιο πόνο, μου είπαν λοιπόν, μακριά από πατίνια, έχουν πάρα πολλούς κραδασμούς, ότι ακόμα και μηχανάκια με 16αρη τροχό κοπανάει αρκετά. Να ποστάρω και την επέμβαση που έχω κάνει, για όσους ξέρουν από σπονδυλοδεσίες μόνο σπονδυλοδεσία δεν είναι αυτό που μου έκαναν... προχειρότητα Ακόμα περιμένω να κάνω την επέμβαση με τον νευροδιεγέρτη, έχουμε κολλήσει τώρα στο ΑΥΣ[=Ανώτατο Υγιειονομικό Συμβούλιο] να δώσει το Οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα