Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα ακουστικά του τίτλου εδώ και αρκετό καιρό. Εντός σπιτιού/γραφείου και γενικά όταν τα φοράω παίζουν μια χαρά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Όταν τα φοράω κατά τη διάρκεια ποδηλασίας, τότε ο ήχος διακόπτεται διαρκώς, λες και δέχεται παρά πολλές παρεμβολές, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να ακούσεις μουσική καθόλου. Στο ποδήλατο υπάρχουν κι αλλες συσκευές Bluetooth Ant+ (παλμογράφος καρδιάς, gps unit, cadence sensor) αλλά νομίζω πως είναι λίγο απιθανο να προκαλούν το παραπάνω προβλημα. Σκέφτομαι πως μπορεί να παίζει ρόλο πως γύρω μου εκείνη την ώρα υπάρχουν παμπολλες συσκευες bluetooth (αυτοκίνητα κυριως και κινητα) που ειτε ειναι σε διαρκες pairing mode η πέφτουν πάνω στις ίδιες συχνότητες.

Έχετε παρόμοια εμπειρία με αυτά ή άλλα ακουστικά;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, bikey77 είπε

Έχω τα ακουστικά του τίτλου εδώ και αρκετό καιρό. Εντός σπιτιού/γραφείου και γενικά όταν τα φοράω παίζουν μια χαρά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Όταν τα φοράω κατά τη διάρκεια ποδηλασίας, τότε ο ήχος διακόπτεται διαρκώς, λες και δέχεται παρά πολλές παρεμβολές, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να ακούσεις μουσική καθόλου. Στο ποδήλατο υπάρχουν κι αλλες συσκευές Bluetooth Ant+ (παλμογράφος καρδιάς, gps unit, cadence sensor) αλλά νομίζω πως είναι λίγο απιθανο να προκαλούν το παραπάνω προβλημα. Σκέφτομαι πως μπορεί να παίζει ρόλο πως γύρω μου εκείνη την ώρα υπάρχουν παμπολλες συσκευες bluetooth (αυτοκίνητα κυριως και κινητα) που ειτε ειναι σε διαρκες pairing mode η πέφτουν πάνω στις ίδιες συχνότητες.

Έχετε παρόμοια εμπειρία με αυτά ή άλλα ακουστικά;

Θα έλεγα να κάνεις μια δοκιμή με το ποδήλατο σου και τις υπόλοιπες συσκευές bluetooth απενεργοποιημένες. Δέν είναι τόσο πιθανό να δημιουργούνται παρεμβολές αλλά δέν χάνεις κάτι με μία δοκιμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...