Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ το φίλο που έφερε το θέμα εδώ ώστε να προσέχουμε και οι άλλοι. Sony μπορεί να φτιάχνεις πολύ καλές τηλεοράσεις αλλά sorry βγήκες από τα πλάνα μου. 

Με LG μια φορά που τους χρειάστηκα ήταν άψογοι με την oled μου.

Δυστυχώς παιδιά μόνο έτσι μαθαίνουν. Πρέπει να απομονώνουμε τους κακούς και να επιβραβεύουμε τους καλούς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Ευχαριστώ το φίλο που έφερε το θέμα εδώ ώστε να προσέχουμε και οι άλλοι. Sony μπορεί να φτιάχνεις πολύ καλές τηλεοράσεις αλλά sorry βγήκες από τα πλάνα μου. 

Με LG μια φορά που τους χρειάστηκα ήταν άψογοι με την oled μου.

Δυστυχώς παιδιά μόνο έτσι μαθαίνουν. Πρέπει να απομονώνουμε τους κακούς και να επιβραβεύουμε τους καλούς.

Ψαχνωντας λιγο το θεμα ειδα οτι και στην samsung αλλα και στην LG, μεσα στην εγγύηση τους εχουν  και αυτοι το ιδιο κολπο  και το κανουν αναλογα με την περίπτωση :( ψαχνουν τον Μ&^&^&%@ που θα δεχτει να παρει κατι ανακατασκευασμένο :(  

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_21.png

Επεξ/σία από darkman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, darkman είπε

Ψαχνωντας λιγο το θεμα ειδα οτι και στην samsung αλλα και στην LG, μεσα στην εγγύηση τους εχουν  και αυτοι το ιδιο κολπο  και το κανουν αναλογα με την περίπτωση :( ψαχνουν τον Μ&^&^&%@ που θα δεχτει να παρει κατι ανακατασκευασμένο :(  

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Εχεις δίκιο. Οι όροι είναι όντως αυτοί. Από τη δική μου εμπειρία πάντως η LG Ελλάδος την αντικατέστησε με καινούργια και η εγγύηση ξεκινά πάλι 2 χρόνια . Δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο και με  όλους ή είναι κατά περίπτωση.

Πολλές φορές οι όροι είναι διατυπωμένοι έτσι ώστε αυτοί να έχουν περιθώριο "κίνησης". Αλλοι το χρησιμοποιούν για καλό και άλλοι για κακό.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αυτο ειναι και το σωστο , απο την στιγμή που δεν μπορουν να φτιαξουν την δικη σου πρεπει να σου δωσουν μια καινουργια γιατι και εσυ καινουργια την αγορασες :) το να παρουν του Μπαμπη (τυχαίο το ονομα :P ) να την επισκευασουν και να την στειλουν σε εσενα ειναι φαουλ . 

Επεξ/σία από darkman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...