panther_512 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι το να φορτώνω όταν βρίσκω προσφορές (και πάντα σε είδη/ποσότητες που θα καταναλώσω ούτως ή άλλως) δεν το βλέπω σαν "μικρό σοκ στον προϋπολογισμό του μήνα", ούτως ή άλλως δεν τα πληρώνω από εκεί, το βλέπω ως "επένδυση", ως μια ευκαιρία να εξοικονομήσω χρήματα χωρίς να στερηθώ απολύτως τίποτα. Το δικό σου σκεπτικό συνεχίζω να το βρίσκω παράλογο. Και εγώ όπως εσύ κάνω. Και όταν έχει καλή προσφορά, μιλάμε για τουλάχιστον 10 έξτρα τεμάχια. Ειδικά σε σαμπουάν, καφέ, όσπρια, απορρυπαντικα και καθαριστικά. Όπως είπα όμως αναρωτιέμαι αν είναι πιό φρόνιμο τα λεφτά που γλιτώνω να τα βάζω εκείνη τη στιγμή σε κάποια άκρη. Επισης όπως είπα πιάνω τον εαυτό μου να κάνει μεγαλύτερη κατανάλωση όταν έχω απόθεμα γιατί δεν λυπάμαι την σπατάλη. Όπως είπα θέλει πειθαρχία. Αν τώρα και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις το σκεπτικό μου, δεν πειράζει, πάμε πάρα κάτω.
Joshua21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, panther_512 είπε Και εγώ όπως εσύ κάνω. Και όταν έχει καλή προσφορά, μιλάμε για τουλάχιστον 10 έξτρα τεμάχια. Ειδικά σε σαμπουάν, καφέ, όσπρια, απορρυπαντικα και καθαριστικά. Όπως είπα όμως αναρωτιέμαι αν είναι πιό φρόνιμο τα λεφτά που γλιτώνω να τα βάζω εκείνη τη στιγμή σε κάποια άκρη. Επισης όπως είπα πιάνω τον εαυτό μου να κάνει μεγαλύτερη κατανάλωση όταν έχω απόθεμα γιατί δεν λυπάμαι την σπατάλη. Όπως είπα θέλει πειθαρχία. Αν τώρα και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις το σκεπτικό μου, δεν πειράζει, πάμε πάρα κάτω. Τι να σου πω, αν εσύ έχεις θέμα αυτοσυγκράτησης/πειθαρχίας και ξοδεύεις όλα όσα σου περισσεύουν τότε ίσως και να σε βοηθήσει το να τα βάζεις στην άκρη, εμένα όμως δεν με αφορά αυτό γιατί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Πάμε παρακάτω.
safridia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο που συζηταμε εδω υπολογιζουμε το κοστος καυσιμου και τον χρονο για να πας στις αποθηκες του χονδρεμπορου; Αντε δεν θα παει ο αθηναιος στα Ζαγορια για να παρει νερα αλλα θα παει στην Μαγουλα που ειναι οι αποθηκες, ξερετε ποσο μακρια ειναι αυτο για ολους; Ακομη και για αυτον που μενει Ασπροπυργο. Οι αποθηκες τους ειναι σε κατι δρομους που φοβασαι μην σε φανε τα σκυλια στην μεση του πουθενα
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, safridia είπε Αυτο που συζηταμε εδω υπολογιζουμε το κοστος καυσιμου και τον χρονο για να πας στις αποθηκες του χονδρεμπορου; Αντε δεν θα παει ο αθηναιος στα Ζαγορια για να παρει νερα αλλα θα παει στην Μαγουλα που ειναι οι αποθηκες, ξερετε ποσο μακρια ειναι αυτο για ολους; Ακομη και για αυτον που μενει Ασπροπυργο. Οι αποθηκες τους ειναι σε κατι δρομους που φοβασαι μην σε φανε τα σκυλια στην μεση του πουθενα Τζάμπα θα πάει.Θα του πουν έχουν αντιπρόσωπο στην περιοχή και να πάει εκεί.Εκεί θα πρέπει να αγοράσει παλέτα για να πετύχει καλή τιμή.
makis269 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, katkat01 είπε είναι εφικτό να αγοράσεις κατευθείαν από τον πάροχο προϊόντα αντί να πηγαίνεις σε σουπερ μαρκετ; πχ να παρεις 50 μπουκάλια νερό ή οποιαδήποτε αλλα προϊόντα που χρειάζεσαι γενικώς όλο το χρόνο, και να σου βγει οικονομικότερο? πάρε ένα φίλτρο νερού άνω πάγκου με 20-25 ευρώ μαζί με το φίλτρο και θα πίνεις καθαρό νερό και καλύτερο σε ποιότητα από το πλαστικό μπουκάλι του εμφιαλωμένου. για τα άλλα προϊόντα που λες ότι είπαν οι περισσότεροι , κυνηγάς προσφορές σε ποσότητες . Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από makis269 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα