dimigero88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα είδα αυτό το ηλ. Σημειωματάριο https://www.skroutz.gr/s/23030154/Xiaomi-Mijia-LCD-13-5-Blackboard-Writing-Tablet-Λευκό.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο και ψάχνω κάτι στο γραφείο να γλύτωσω από το πολύ χαρτί και να βελτιώσω λιγο τον χαμό από τα post it και τα διαφορά χαρτιά . Το θέμα μου είναι ότι μου είναι απαραίτητο να συνδέεται με τον υπολογιστή η με εφαρμογή ώστε να γίνεται αποθήκευση των σημειώσεων (δεν με πειράζει σε τι μορφή ). Το συγκεκριμένο δεν βλέπω να έχει αυτήν την λειτουργία
Kag1ante Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, dimigero88 είπε Καλησπέρα είδα αυτό το ηλ. Σημειωματάριο https://www.skroutz.gr/s/23030154/Xiaomi-Mijia-LCD-13-5-Blackboard-Writing-Tablet-Λευκό.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο και ψάχνω κάτι στο γραφείο να γλύτωσω από το πολύ χαρτί και να βελτιώσω λιγο τον χαμό από τα post it και τα διαφορά χαρτιά . Το θέμα μου είναι ότι μου είναι απαραίτητο να συνδέεται με τον υπολογιστή η με εφαρμογή ώστε να γίνεται αποθήκευση των σημειώσεων (δεν με πειράζει σε τι μορφή ). Το συγκεκριμένο δεν βλέπω να έχει αυτήν την λειτουργία Το συγκεκριμένο δέν συνδέεται με εφαρμογή και είναι ένα απλό LCD writing tablet.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Τablet που θα γράφεις στο google keep notes και θα μεταφέρεται όπου εχεις συνδεθεί με τον google λογαριασμό σου;
-WISE- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τablet που θα γράφεις στο google keep notes και θα μεταφέρεται όπου εχεις συνδεθεί με τον google λογαριασμό σου; Kαλή τύχη με το OEM πενάκι για εγγραφή σε τάμπλετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα