panostza Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τίτλος: εγω: Ναι Ακριβώς το ίδιο μπήκα να γράψω 😂
michael92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Ζήτα τους να μοιραστείτε τη βενζίνη. Είτε θα σταματήσουν να σε πρήζουν είτε θα βγάλεις κανένα ψιλό.
Kostasspil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Τίτλος που η συνέχεια του δίνεται στο πρώτο post, όλοι ξέρουμε τι μας θυμίζει 2
lector Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Τίτλος που η συνέχεια του δίνεται στο πρώτο post, όλοι ξέρουμε τι μας θυμίζει 1) χιουη λιουη ντιουη 2) γνωστο φορουμ με "εξειδικευμενο" περιεχομενο
cumulus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Οταν ημουν στο μετερεωλογικο σταθμο του αεροδρομιου στο Ελληνικο,ενας τυπος απο το πολιτικο προσωπικο ,ειχε βγαλει το μπροστικο καθισμα του αυτοκινητου του ,για να μην παιρνει κανενα μαζι του .
troi.g Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, __kostas__ είπε Με όλους.Δεν είμαι taxi. Εδώ άλλος μου ζήτησε να αλλάξω την βάρδια μου για να τον πηγαινοφέρνω στην στάση. Σε ποια περιοχη εισαι , μηπως μπορεις να εξυπηρετεις κι εμενα. χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις