Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

........που δεν έχουν μεταφορικό μέσο στην δουλειά και κάθε φορά σου κολλάνε να τους πας στην στάση,να τους αφήσεις κάπου στον δρόμο σου κλπ;Επίσης εκνευρίζονται όταν δεν θέλεις να τους πάρεις για διάφορους λόγους.Νισάφι πια.

Επεξ/σία από __kostas__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημά σου είναι με τον συγκεκριμένο συνάδελφο προσωπικά, όχι με το να εξυπηρετήσεις κάποιον χωρίς να βγεις από τον δρόμο σου.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια φορα αμα αρνηθεις (σορρυ παω καπου αλλου), δυο φορες μετα θα το πιασει το νοημα. Γενικα δεν ειναι κακο να λεμε οχι και να θετουμε ορια σε επαγγελματικο περιβαλλον, φυσικα παντα με ομορφο τροπο

Επεξ/σία από tutuyo
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα να εξυπηρετήσεις έναν άνθρωπο αν δεν βγαίνεις πολύ από τον δρόμο σου. Στην πλάτη θα τους πάρεις; Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα όσες φορές μου ζητήθηκε να εξυπηρετήσω συνάδελφο.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Liapisftw είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα να εξυπηρετήσεις έναν άνθρωπο αν δεν βγαίνεις πολύ από τον δρόμο σου. Στην πλάτη θα τους πάρεις; Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα όσες φορές μου ζητήθηκε να εξυπηρετήσω συνάδελφο.

Το πρόβλημα μου όταν τον εξυπηρετείς συνέχεια και μια φορά δεν μπορείς εκνευρίζεται και κατεβάσει την μούρη 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, __kostas__ είπε

Το πρόβλημα μου όταν τον εξυπηρετείς συνέχεια και μια φορά δεν μπορείς εκνευρίζεται και κατεβάσει την μούρη 

Εκεί συμφωνούμε. Σε αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο. Άρα μιλάμε για συγκεκριμένο άτομο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, __kostas__ είπε

Στα παπάκια σου.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, __kostas__ είπε

Τελικά με έναν το παθαίνεις, ή με πολλούς? :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τελικά με έναν το παθαίνεις, ή με πολλούς? 

Με όλους.Δεν είμαι taxi.

Εδώ άλλος μου ζήτησε να αλλάξω την βάρδια μου για να τον πηγαινοφέρνω στην στάση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, __kostas__ είπε

Με όλους.Δεν είμαι taxi.

Εδώ άλλος μου ζήτησε να αλλάξω την βάρδια μου για να τον πηγαινοφέρνω στην στάση.

Τότε όπως αναφέρθηκε και παραπάνω κόψτο μαχαίρι σε όλους, μια δυο τρεις θα το εμπεδώσουν.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Σωστός. Κάποια στιγμή δεν είχα μεταφορικό μέσο και με εξυπηρέτησαν πάμπολλες φορές. Αντίστοιχα και εγώ όταν χρειάστηκε. Ανθρώπου είμαστε και σε ανάγκη θα βρεθούμε. Καλό είναι να δίνουμε βοήθεια και να μην περιμένουμε μόνο να λάβουμε βοήθεια όταν χρειαστούμε. 

5 λεπτά πριν, __kostas__ είπε

Με όλους.Δεν είμαι taxi.

Ε εντάξει βοήθεια μέχρι ενός ορίου. Αυτό παραείναι. Του λες με ευγενικό τρόπο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω υποχρεώσεων σου και τίποτα περισσότερο. 

• Like 3
Δημοσ.

κανε το αμαξι αχουρι για καμια εβδομαδα, πετα διπλα χαρτομαντηλα, κανα μπουκαλακι με κιντρινωπο υγρο, καμια συσκευασια απο πατατακια, προφυλακτικα κλπ καντους το οσο πιο αβολο γινεται, θα σε αφησουν στην ησυχια σου 😛 

η φερσουν φυσιολογικα και απλα πες οχι, ας στραβωσουν τι να κανουμε. αφου σε ενοχλει τοσο πολυ, θεσε τα ορια σου και συ αντι να χαλιεσαι..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, __kostas__ είπε

........που δεν έχουν μεταφορικό μέσο στην δουλειά και κάθε φορά σου κολλάνε να τους πας στην στάση,να τους αφήσεις κάπου στον δρόμο σου κλπ;Επίσης εκνευρίζονται όταν δεν θέλεις να τους πάρεις για διάφορους λόγους.Νισάφι πια.

Αδελφέ μην κάνεις τον ταρίφα σε κανέναν τους.

Μόνο σε πραγματικά καλά παιδιά που δεν είναι Τσίπηδες και θα τους εξυπηρετήσεις λίγες φορές που πραγματικά το χρειάζονται (πχ έχουν το αυτοκίνητο στο συνεργείο κλπ κλπ)

Καμία ανοχή στους Τσίπηδες συναδέλφους που θέλουν να μας εκμεταλλεύονται…

Αν καθίσω και γράφω και εγώ τον πόνο που θα γεμίσω 3 σελίδες Α3…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...