swan2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Λογικά ανέβασε θερμοκρασία. Στην εκκίνηση ανάβει ο οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Το πήγα σε τεχνικό κ μου είπε ότι μάλλον έχει λειώσει το υλικό που συνδέει το τσιπ της κάρτας γραφικών. Δε μας πήρε χρήματα κ μας είπε ότι κάποιος ηλεκτρονικός στη Αθήνα ενδέχεται να κάνει επισκευή χώρις φυσικά να δίνει εγγύηση. Τι λέτε να δοκιμάσουμε? Μοιάζει να είναι για πέταμα, αν γνωρίζετε κάποιον να βοηθήσει μήπως σπρώξουμε την αγορά νέου για αργότερα.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 μου μοιάζει δύσκολο αυτό που σου είπαν, καθώς αν μιλάμε για ιντελ επεξεργαστή εχει και γραφικά και αυτά αναλαμβάνουν τα πάντα εκτός αν υπάρχει κάποια βαριά εφαρμογή σε γραφικά οπότε το δίνει στην nvidia. Για να μην σου πήρε χρήματα, 99% ούτε εκείνος ξέρει τι βλάβη έχει και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω, σου πέταξε 2 παπάτζες να σε ξεφορτωθεί. εχεις δοκιμάσει να συνδέσεις τον φορητό σε αλλη οθονη; πχ τηλεόραση; αν το λαπτοπ απο κάτω ανοίγει εύκολα, αφαίρεσε τις ραμ και τον δισκο λογικά θα αρχίσει να σφυράει οτι δεν βλέπει μνήμη. 1
swan2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ, δε το έχω ακόμη στα χέρια μου, θα δοκιμάσω.
swan2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά το στείλαμε Αθήνα. Όλα καλά, έβγαλαν για λίγο την μπαταρία κ έκαναν μια ρύθμιση στο ΒΙΟS κ δουλεύει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα