The_Judas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω απόψυξη του καταψύκτη σε αυτό τον παλιό ψυγειοκαταψύκτη miele; Λόγω του ότι είναι εντοιχιζόμενο δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες (μοντέλο) ούτε να έχω πρόσβαση στην πρίζα... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από The_Judas
SilentVoice Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω απόψυξη του καταψύκτη σε αυτό τον παλιό ψυγειοκαταψύκτη miele; Λόγω του ότι είναι εντοιχιζόμενο δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες (μοντέλο) ούτε να έχω πρόσβαση στην πρίζα... Κατέβασε τον διακόπτη-ασφάλεια απο τον ηλεκτρολογικό σου πίνακα για 3-5 ώρες.
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Ο διακόπτης Ι είναι τελικά αλλά έχει σπάσει και δεν πατιέται. Δυστυχώς δεν έχει αυτόνομο διακόπτη για ψυγείο οπότε η μόνη επιλογή είναι το κατέβασμα του γενικού...
_Biohazard_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ο διακόπτης Ι είναι τελικά αλλά έχει σπάσει και δεν πατιέται. Δυστυχώς δεν έχει αυτόνομο διακόπτη για ψυγείο οπότε η μόνη επιλογή είναι το κατέβασμα του γενικού... Δεν έχουν οι πρίζες κουζίνας δική τους ασφάλεια/διακόπτη στον πίνακα;
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Δεν έχουν οι πρίζες κουζίνας δική τους ασφάλεια/διακόπτη στον πίνακα; μόνο την ηλεκτρική κουζίνα κλείνει ο διακόπτης που υπάρχει στον πίνακα... και όχι το ψυγείο.
acomaedo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Γυρνάς τον περιστροφικό διακόπτη αριστερόστροφα όσο πάει (ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΕΙΣ). Μετά από λίγο θα αρχισει να πέφτει η θερμοκρασία και θα χτυπάει ο "συναγερμός" οπότε η απόψυξη έχει ξεκινήσει. Αν κατεβάσεις διακόπτη/βγάλεις μπρίζα θα χάσεις και την συντήρηση όσο κάνεις απόψυξη.
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Το διακόπτη τέρμα δεξιά εννοείς; που είναι στην ένδειξη 2;
_Biohazard_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, The_Judas είπε μόνο την ηλεκτρική κουζίνα κλείνει ο διακόπτης που υπάρχει στον πίνακα... και όχι το ψυγείο. Εσύ μιλάς για την κουζίνα, την ηλεκτρική συσκευή και τον διακόπτη της (έχει και αντίστοιχη δική της ασφάλεια). Εγώ όμως μιλάω για τις πρίζες της κουζίνας, του δωματίου κουζίνα. Αυτές είτε θα έχουν δική τους ασφάλεια ή έστω θα είναι μαζί με κάποιου άλλου δωματίου.
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχουν δυστυχώς δική τους ασφάλεια, έχω δοκιμάσει όλους τους διακόπτες. Σε άλλα δωμάτια έχει όχι όμως στο δωμάτιο που είναι η κουζίνα και το ψυγείο.
acomaedo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, The_Judas είπε Το διακόπτη τέρμα δεξιά εννοείς; που είναι στην ένδειξη 2; Ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα