lector Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 9:32 ΠΜ, bebe1 είπε αν ήταν από μεγάλο κατάστημα (το κιτρινόμαυρο πχ) δε θα το σκεφτόμουν τόσο. Μη νομιζεις οτι και τα μεγαλα καταστηματα οπως το κιτρινομαυρο ή το αλλο με τη βουλα για λογοτυπο δεν κανουν παραεισαγωγες. Μια χαρα κανουν. Απλα λογω μεγεθους εχουν μεγαλυτερες πλατες για να καλυψουν τετοιου ειδους προβληματα. Αν θελουν φυσικα, γιατι παντα υπαρχει περιπτωση να προσπαθησουν να φορτωσουν τις βλαβες στον τελικο χρηστη προκειμενου να αποφυγουν τη μανουρα, υπολογιζοντας ταυτοχρονα οτι ενας δυσαρεστημενος πελατης αναμεσα στους χιλιαδες δε θα τους λειψει και ιδιαιτερα, ουτε εχει ιδιαιτερη δυναμη να τους μποϋκοταρει ή να τους κυνηγησει.
Raylan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 11:32 ΜΜ, bebe1 είπε ποια η γνώμη σας για τις παραεισαγωγές; σκέφτομαι να αγοράσω μια συσκευή από ένα μικρό κατάστημα (είναι μερικά που την πουλάνε). Ναι μεν η τιμή είναι χαμηλή αλλά σκέφτομαι ότι στην πράξη είναι σα να μην έχω εγγύηση. Ποιος μου λέει ότι το κατάστημα αύριο θα υπάρχει ή και να υπάρχει ότι θα δεχτεί να με εξυπηρετήσει σε ενδεχόμενο πρόβλημα. δεν ανοίγω το θέμα για να ρωτήσω για συγκεκριμένο κατάστημα αλλά γενικά ποια η γνώμη σας για τις παραεισαγωγές. Τις αποφεύγετε; αν ήταν από μεγάλο κατάστημα (το κιτρινόμαυρο πχ) δε θα το σκεφτόμουν τόσο. το συγκεκριμένο προϊον (μοντέλο-έκδοση) που θέλω να πάρω (κινητό) δεν το φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία αλλά και να το έφερνε η τιμή θα ήταν τέτοια που δε θα το αγόραζα. Τι συσκευή είναι φίλε? Αν η χρηματική διαφορά είναι μεγάλη εγώ ρισκάρω και αν χαλάσει χάλασε τι να κάνουμε.. Πριν χρόνια είχα αγοράσει το iPhone 6s Plus από Νέα Υόρκη που βρισκόμουν και μετά από λίγους μήνες μου έβγαλε πρόβλημα η μητρική δεν αναγνώριζε την sim, δεν το έφτιαχναν στην Ελλάδα έπρεπε να πάει σε apple service κάπου στην Ευρώπη, τελικά έμεινα χωρίς συσκευή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα