Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό σε προσφορά. Έχει πάρα πολύ καιρό να βρεθεί σε αυτή την τιμή ,παλαιότερα έπαιζε σε αυτήν.Εγγυηση Amazon και είναι ένα VFM κινητό. 

www.amazon.de/dp/B08XYDY64N

Best price 400€- Skroutz 405€

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλεια προσφορά φενεται καθως για εμένα ο 870 είναι ο τέλειος επεξεργαστής. 

Δοκίμασα mi11 με τον 888 και δεν άντεξα ούτε εβδομάδα λόγο πολύ μικρής αυτονομίας. 

Από κάμερα σε σχέση με το, σκυλί, mi 10t pro τι γίνετε? Έχει κάνει κάποιος σύγκριση? 

Επεξ/σία από drexxx
Δημοσ.

Μετά από 1 χρόνο χρήσης έχω να πω ότι ποιότητα της κάμερας για μένα είναι απογοητευτική (στις αρχές δεν έιχα θέμα, ίσως μετά από κάποιο software update να χάλασε). Επίσης η οθόνη σε εξωτερικό χώρο με πολύ ήλιο δε με ενθουσίασε.

Κατά τα άλλα, απόδοση, ταχύτητα, κτλ είναι σούπερ κινητό. Αλλά μόνο και μόνο λόγω κάμερας σκέφτομαι να το αλλάξω.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, drexxx είπε

Δοκίμασα mi11 με τον 888 και δεν άντεξα ούτε εβδομάδα λόγο πολύ μικρής αυτονομίας. 

Από κάμερα σε σχέση με το, σκυλί, mi 10t pro τι γίνετε? Έχει κάνει κάποιος σύγκριση? 

Έχω το MI 10T Pro. Νομίζω ότι σε κάμερα δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των 2 κινητών. Ο μόνος λόγος να πας σε F3 από 10Τ Pro, νομίζω είναι η Amoled και κανείς άλλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, loukasgr2 είπε

Έχω το MI 10T Pro. Νομίζω ότι σε κάμερα δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των 2 κινητών. Ο μόνος λόγος να πας σε F3 από 10Τ Pro, νομίζω είναι η Amoled και κανείς άλλος.

Και της τιμής γιατί δεν βλέπω να έχεις παραθέσει κάποιο λινκ που να μπορείς να το πάρεις στα 270€ ή λιγότερο ώστε να κοντράρει την προσφορά του POCO

Επεξ/σία από kamui
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, drexxx είπε

Το είχα. Με βασική χρήση gaming και οτιδήποτε άλλο πέραν κάμερας με κάλυψε, από άποψη κάμερας δεν θα σε απογοητεύσει αλλά δεν θα πεις και ουαου. Εναν απλό αισθητήρα απλά για να πέσει το κόστος, βγάζει σε κάποια σενάρια αξίοπρεπεις φωτογραφίες αλλά αν το θες για βασική χρήση κάμερας δεν θα το πρότεινα. 

1 ώρα πριν, clevercitizen είπε

Μετά από 1 χρόνο χρήσης έχω να πω ότι ποιότητα της κάμερας για μένα είναι απογοητευτική (στις αρχές δεν έιχα θέμα, ίσως μετά από κάποιο software update να χάλασε). Επίσης η οθόνη σε εξωτερικό χώρο με πολύ ήλιο δε με ενθουσίασε.

Κατά τα άλλα, απόδοση, ταχύτητα, κτλ είναι σούπερ κινητό. Αλλά μόνο και μόνο λόγω κάμερας σκέφτομαι να το αλλάξω.

Από την αρχή ήταν βασική η απόδοση της κάμερας, το είχα από όταν βγήκε για ένα χρόνο και μετά το έδωσα. Συν ότι έπεσε απίστευτα γρήγορα η απόδοση της μπαταρίας, ίσως και από update, ίσως και όχι γιατί του έκανα απαιτητική χρήση. 

Άποψη μου, εν έτη 2022 δεν πας σε poco αλλά σε κάποιο vfm honor. Ούτως οι άλλως η απουσία google δεν επηρεάζει τα κινητα της καθώς και πάλι βάζεις τα πάντα. 

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Άποψη μου, εν έτη 2022 δεν πας σε poco αλλά σε κάποιο vfm honor. Ούτως οι άλλως η απουσία google δεν επηρεάζει τα κινητα της καθώς και πάλι βάζεις τα πάντα. 

H HONOR  έχει google support στα καινούργια κινητά  αφού δεν ανήκει στην huawei  πλεον,κάνω λάθος; 

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω από πέρσι, αγορασμένο από Bangood, 8/256 στα 330€ αν θυμάμαι καλά. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό, η κάμερες του καλές για τα δικά μου γούστα, δεν είναι τέλειες αλλά για έναν μέσο χρήστη πρέπει να είναι ικανοποιητικές. Με browsing, λίγο gaming, emails κλπ είναι κάτι παραπάνω από καλό το F3 για αρκετά χρόνια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

H HONOR  έχει google support στα καινούργια κινητά  αφού δεν ανήκει στην huawei  πλεον,κάνω λάθος; 

Βασικά ναι πρέπει να έχεις δίκιο. Τα huawei nova ήθελα να γράψω ότι δεν έχουν. Αντίστοιχα η honor, πάλι καλή επιλογή και έχει google. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ola150 είπε

είναι κάτι παραπάνω από καλό το F3 για αρκετά χρόνια.

Δυστηχώς δεν ισχύει αυτό γιατί φέτος με το Android 13 θα σταματήσει η υποστήριξη του από την εταιρεία(μονο security patches θα παιρνει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...