Rattlehead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το κινητό σε προσφορά. Έχει πάρα πολύ καιρό να βρεθεί σε αυτή την τιμή ,παλαιότερα έπαιζε σε αυτήν.Εγγυηση Amazon και είναι ένα VFM κινητό. www.amazon.de/dp/B08XYDY64N Best price 400€- Skroutz 405€ Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από Rattlehead 3
Angelos19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω το 6 GB από το Γενάρη, κινητάρα από τις λίγες. Σε αυτή την τιμή πρώτα χτυπάς και μετά σκέφτεσαι.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Aυτο το ζαχαρωνω καιρο τωρα . Αλλα εχω ηδη 10 κινητα απο καθε προσφορα
drexxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλεια προσφορά φενεται καθως για εμένα ο 870 είναι ο τέλειος επεξεργαστής. Δοκίμασα mi11 με τον 888 και δεν άντεξα ούτε εβδομάδα λόγο πολύ μικρής αυτονομίας. Από κάμερα σε σχέση με το, σκυλί, mi 10t pro τι γίνετε? Έχει κάνει κάποιος σύγκριση? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από drexxx
clevercitizen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά από 1 χρόνο χρήσης έχω να πω ότι ποιότητα της κάμερας για μένα είναι απογοητευτική (στις αρχές δεν έιχα θέμα, ίσως μετά από κάποιο software update να χάλασε). Επίσης η οθόνη σε εξωτερικό χώρο με πολύ ήλιο δε με ενθουσίασε. Κατά τα άλλα, απόδοση, ταχύτητα, κτλ είναι σούπερ κινητό. Αλλά μόνο και μόνο λόγω κάμερας σκέφτομαι να το αλλάξω. 2
loukasgr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, drexxx είπε Τέλεια προσφορά φενεται καθως για εμένα ο 870 είναι ο τέλειος επεξεργαστής. Δοκίμασα mi11 με τον 888 και δεν άντεξα ούτε εβδομάδα λόγο πολύ μικρής αυτονομίας. Από κάμερα σε σχέση με το, σκυλί, mi 10t pro τι γίνετε? Έχει κάνει κάποιος σύγκριση? Έχω το MI 10T Pro. Νομίζω ότι σε κάμερα δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των 2 κινητών. Ο μόνος λόγος να πας σε F3 από 10Τ Pro, νομίζω είναι η Amoled και κανείς άλλος. 1
kamui Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, loukasgr2 είπε Έχω το MI 10T Pro. Νομίζω ότι σε κάμερα δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των 2 κινητών. Ο μόνος λόγος να πας σε F3 από 10Τ Pro, νομίζω είναι η Amoled και κανείς άλλος. Και της τιμής γιατί δεν βλέπω να έχεις παραθέσει κάποιο λινκ που να μπορείς να το πάρεις στα 270€ ή λιγότερο ώστε να κοντράρει την προσφορά του POCO Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από kamui 1
cirith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μεταξύ του κινητού της προσφοράς και του OnePlus Nord 2 8/128 από Bestprice στα € 290 τι θα επιλέγατε;
TheoAlex50 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, drexxx είπε Τέλεια προσφορά φενεται καθως για εμένα ο 870 είναι ο τέλειος επεξεργαστής. Δοκίμασα mi11 με τον 888 και δεν άντεξα ούτε εβδομάδα λόγο πολύ μικρής αυτονομίας. Από κάμερα σε σχέση με το, σκυλί, mi 10t pro τι γίνετε? Έχει κάνει κάποιος σύγκριση? Το είχα. Με βασική χρήση gaming και οτιδήποτε άλλο πέραν κάμερας με κάλυψε, από άποψη κάμερας δεν θα σε απογοητεύσει αλλά δεν θα πεις και ουαου. Εναν απλό αισθητήρα απλά για να πέσει το κόστος, βγάζει σε κάποια σενάρια αξίοπρεπεις φωτογραφίες αλλά αν το θες για βασική χρήση κάμερας δεν θα το πρότεινα. 1 ώρα πριν, clevercitizen είπε Μετά από 1 χρόνο χρήσης έχω να πω ότι ποιότητα της κάμερας για μένα είναι απογοητευτική (στις αρχές δεν έιχα θέμα, ίσως μετά από κάποιο software update να χάλασε). Επίσης η οθόνη σε εξωτερικό χώρο με πολύ ήλιο δε με ενθουσίασε. Κατά τα άλλα, απόδοση, ταχύτητα, κτλ είναι σούπερ κινητό. Αλλά μόνο και μόνο λόγω κάμερας σκέφτομαι να το αλλάξω. Από την αρχή ήταν βασική η απόδοση της κάμερας, το είχα από όταν βγήκε για ένα χρόνο και μετά το έδωσα. Συν ότι έπεσε απίστευτα γρήγορα η απόδοση της μπαταρίας, ίσως και από update, ίσως και όχι γιατί του έκανα απαιτητική χρήση. Άποψη μου, εν έτη 2022 δεν πας σε poco αλλά σε κάποιο vfm honor. Ούτως οι άλλως η απουσία google δεν επηρεάζει τα κινητα της καθώς και πάλι βάζεις τα πάντα. 1
Jorvik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Τελος η προσφορα, αλλαξε η τιμη του απο οτι βλεπω
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Άποψη μου, εν έτη 2022 δεν πας σε poco αλλά σε κάποιο vfm honor. Ούτως οι άλλως η απουσία google δεν επηρεάζει τα κινητα της καθώς και πάλι βάζεις τα πάντα. H HONOR έχει google support στα καινούργια κινητά αφού δεν ανήκει στην huawei πλεον,κάνω λάθος; 1
Ola150 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Το έχω από πέρσι, αγορασμένο από Bangood, 8/256 στα 330€ αν θυμάμαι καλά. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό, η κάμερες του καλές για τα δικά μου γούστα, δεν είναι τέλειες αλλά για έναν μέσο χρήστη πρέπει να είναι ικανοποιητικές. Με browsing, λίγο gaming, emails κλπ είναι κάτι παραπάνω από καλό το F3 για αρκετά χρόνια.
TheoAlex50 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε H HONOR έχει google support στα καινούργια κινητά αφού δεν ανήκει στην huawei πλεον,κάνω λάθος; Βασικά ναι πρέπει να έχεις δίκιο. Τα huawei nova ήθελα να γράψω ότι δεν έχουν. Αντίστοιχα η honor, πάλι καλή επιλογή και έχει google.
GSpiraras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Σχετικά με την κάμερα, βελτιώνονται πολύ οι φωτογραφίες αν εγκατασταθεί το Google Camera app που κάνει καλό postprocessing. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει το https://www.naldotech.com/xiaomi-poco-f3-google-camera-gcam-apk/ για οδηγίες/links
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ola150 είπε είναι κάτι παραπάνω από καλό το F3 για αρκετά χρόνια. Δυστηχώς δεν ισχύει αυτό γιατί φέτος με το Android 13 θα σταματήσει η υποστήριξη του από την εταιρεία(μονο security patches θα παιρνει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα