Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

και αυτό τον κάνει για τη χωματερή σε games

Επέτρεψέ μου να 

[κοίτα εικόνα]

καλύτερα 😀

(κάποτε είχα φτιάξει και σχετικό χαζοβιντεάκι, μιας και λόγω επαγγέλματος τυχαίνει να έχω όλες τις ti που έχει βγάλει η nv - από την GF3 Ti 500 και μετά)

Η 980 ti είναι ακριβώς ίδια με την απλή 1070. Σε >1080p, παίρνει κεφάλι λόγω +50% ram bandwidth. Από την 1070ti χάνει σχεδόν παντού αλλά όχι με ιδιαίτερα χτυπητές διαφορές. Μάλλον δεν ξέρεις τί τερατάκι ήταν η 980 ti όταν βγήκε.

to.know.jpg

Είναι χειρότερη από 1070 5% on average, σε 9 από τα 36 παιχνίδια χάνει πάνω από 10%.

Όσο για τον επεξεργαστή, όταν ρίχνει μπουκάλι ως και 50% σε μια 3090, ναι είναι για τη χωματερή, πως να το κάνουμε δηλαδή.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, malakudi είπε

Όσο για τον επεξεργαστή, όταν ρίχνει μπουκάλι ως και 50% σε μια 3090, ναι είναι για τη χωματερή, πως να το κάνουμε δηλαδή.

15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Κάντε τον μια δοκιμή με την 3080Ti.

Τέτοια μου λέτε και με στεναχωρείτε 😪

Δηλαδή να μην πάω για triple sli με στην μητρική της φωτό; (ένας Ε6600 είναι κάτω από την ψύκτρα, διπύρηνος λέμε).

To τροφοδοτικό το σηκώνει άνετα, στάνταρ. Η τρίτη κάρτα θα μπει σε απλό PCI slot με πατέντα (σφυρί).

oh.no.jpg

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά αντί να πάρει μεταχειρισμένη GTX1080 ας πάρει μια RX6600 που είναι ποιο γρήγορη και με μικρότερη κατανάλωση και με RT και με 3 χρόνια εγγύηση.

• Like 4
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Στα ίδια λεφτά αντί να πάρει μεταχειρισμένη GTX1080 ας πάρει μια RX6600 που είναι ποιο γρήγορη και με μικρότερη κατανάλωση και με RT και με 3 χρόνια εγγύηση.

Σιγά μη θέλει να πάρει κάτι ο OP, έχει αναφέρει 1080, 1080ti, 2080ti, 3080ti. Troll είναι.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Σιγά μη θέλει να πάρει κάτι ο OP, έχει αναφέρει 1080, 1080ti, 2080ti, 3080ti. Troll είναι.

Εγώ νομίζω ότι γενικά το νήμα έχει βγει λίγο offtopic.

Συγκεκριμένα, το πρώτο offtopic έγινε στο πρώτο μήνυμα 👺

Πάμε παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, malakudi είπε

Αν το καταλαβουν και οι υπολοιποι καποια στιγμη θα συμφωνησουν , καποτε εβγαιναν 2 μερες τη βδομαδα τωρα βγαινουν καθε μερα ακομη και στις αργιες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Αν το καταλαβουν και οι υπολοιποι καποια στιγμη θα συμφωνησουν , καποτε εβγαιναν 2 μερες τη βδομαδα τωρα βγαινουν καθε μερα ακομη και στις αργιες

Ειναι δυσκολοι οι καιροι... εχεις δει που εχουν φτασει οι τιμες? Πρεπει να βγαλουν το ψωμακι τους ... πανε τα παλια καλα π/σ/κ trolls , τωρα πρεπει να κανουν hustle 24x7 7/7

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Ειναι δυσκολοι οι καιροι... εχεις δει που εχουν φτασει οι τιμες? Πρεπει να βγαλουν το ψωμακι τους ... πανε τα παλια καλα π/σ/κ trolls , τωρα πρεπει να κανουν hustle 24x7 7/7

Σαν το bitcoin ειναι κι αυτοι καθε μερα σκαβουν ασταματητα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, omghi2u είπε

Η αλήθεια είναι λείπουν κάτι τρομερά τοπικ με "Ξεσκαρταρισμα βιβλίων μαγείας" και κάτι " Αρουρια στον καταψύκτη" 

( στο off topic ήταν αλλά χάριζαν τρελό γέλιο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...