Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφει ο τίτλος, ψάχνω keycaps για μηχανικά πληκτρολόγια (corsair συγκεκριμένα), με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δεν έχω βρει σχεδόν πουθενά εκτός από κάτι custom sets με 100€+ αλλά είναι και λευκά, ενώ εγώ ψάχνω μαύρα ή έστω σκουρόχρωμα.

Αν έχει κανείς καμία ιδέα ας με διαφωτήσει!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsamo2 είπε

Όπως γράφει ο τίτλος, ψάχνω keycaps για μηχανικά πληκτρολόγια (corsair συγκεκριμένα), με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δεν έχω βρει σχεδόν πουθενά εκτός από κάτι custom sets με 100€+ αλλά είναι και λευκά, ενώ εγώ ψάχνω μαύρα ή έστω σκουρόχρωμα.

Αν έχει κανείς καμία ιδέα ας με διαφωτήσει!

Για μία τόσο μικρή σε μέγεθος αγορά όπως η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάτσουν οι εταιρίες και να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο.

Είτε θα κάνεις δουλειά με αυτοκόλλητα (μπλιάχ), είτε θα μάθεις που βρίσκονται οι ελληνικοί χαρακτήρες με τυφλό σύστημα.

Δημοσ.

Δεν είναι για εμένα.

Πήρα για δώρο σε ένα φίλο μου ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, αλλά δυστυχώς δεν είχα σκεφτεί ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που χρησιμοποιούν αυτό το πληκτρολόγιο τα οποία δε γνωρίζουν τυφλό σύστημα.

Βρήκα κάτι σε αυτοκόλλητα αλλά ήταν αίσχος.

Δημοσ.

Η Corsair έχει περίεργα δικά της μεγέθη στην κάτω σειρά, οπότε τα περισσότερα generic που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν κάνουν. Τι πληκτρολόγιο είναι, ANSI ή ISO; Για αμερικάνικο αδύνατο να βρεις με ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε πρέπει να βρεις keycaps για το ευρωπαϊκό που αμφιβάλλω πολύ ότι κυκλοφορούν.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βρεις κάποιο χαλασμένο ISO πληκτρολόγιο σε πολύ φθηνή τιμή, αλλά το να βάλεις μεταχειρισμένα καπάκια σε νέο πληκτρολόγιο ομολογουμένως δεν ακούγεται πολύ θελκτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...