Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τα φιλτατα geeks και θέτω το εξης ερώτημα. Ποιες ιδιωτικές σχολές/ΙΕΚ έχετε να προτείνεται πάνω στον τομέα του προγραμματισμού;
Για να προλάβω τις κλασσικές απαντήσεις, ταυτόχρονα θα ασχολούμαι μόνος, θα βλέπω και τους ινδούς μου και θα παρακολουθησω διαφορα courses,  no worries :v
Απλα θελω την σχολη για την βαση μου και την πρακτικη μετεπειτα. FYI για backend θα το πάω. My thanks to you! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cheekibreeki είπε

Χαιρετώ τα φιλτατα geeks και θέτω το εξης ερώτημα. Ποιες ιδιωτικές σχολές/ΙΕΚ έχετε να προτείνεται πάνω στον τομέα του προγραμματισμού;
Για να προλάβω τις κλασσικές απαντήσεις, ταυτόχρονα θα ασχολούμαι μόνος, θα βλέπω και τους ινδούς μου και θα παρακολουθησω διαφορα courses,  no worries :v
Απλα θελω την σχολη για την βαση μου και την πρακτικη μετεπειτα. FYI για backend θα το πάω. My thanks to you! 

Ιδιωτικα ΙΕΚ = ακρως πεταμενα λεφτα

Μπορεις διαδικτυακα να κανεις καποια σεμιναρια free πχ στο freeCodeCamp

Αν θες οπωσδηποτε κατι ιδιωτικο (για αποκτηση πτυχιου), τουλαχιστον πηγαινε σε κολλεγιο, οχι σε ιδιωτικα ΙΕΚ. Αν εισαι Αθηνα, πηγαινε σε Ath/Tech (University of York), Aegean (University of Essex) ή Mediterranean (University of Derby). Aν εισαι Θεσσαλονικη, πηγαινε στο City College, University of York Europe Campus.

Επεξ/σία από Dark_panel
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Ιδιωτικα ΙΕΚ = ακρως πεταμενα λεφτα

Μπορει ο ts να μην εχει την ανεση στα οικονομικα για κολλεγια για αυτο ρωταει για ΙΕΚ!

20 ώρες πριν, cheekibreeki είπε

Ποιες ιδιωτικές σχολές/ΙΕΚ έχετε να προτείνεται πάνω στον τομέα του προγραμματισμού;

για το ΑΚΤΟ εχω ακουσει κατι, αλλα τωρα δεν ξερω 100%

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, akiros98 είπε

για το ΑΚΤΟ εχω ακουσει κατι, αλλα τωρα δεν ξερω 100%

H AKTO ειναι καλη σε ο,τι εχει να κανει με design, ειναι εικαστικη/σχεδιαστικη σχολη.

22 λεπτά πριν, akiros98 είπε

Μπορει ο ts να μην εχει την ανεση στα οικονομικα για κολλεγια για αυτο ρωταει για ΙΕΚ!

Ενω τα ιδιωτικα ΙΕΚ ειναι πολυ οικονομικα..που θες 2-3 χιλιαρικα το 6μηνο και στο τελος παιρνεις απλα μια βεβαιωση κ μόνο..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

H AKTO ειναι καλη σε ο,τι εχει να κανει με design, ειναι εικαστικη/σχεδιαστικη σχολη.

Ενω τα ιδιωτικα ΙΕΚ ειναι πολυ οικονομικα..που θες 2-3 χιλιαρικα το 6μηνο και στο τελος παιρνεις απλα μια βεβαιωση κ μόνο..

ε σε αντιθεση με τα κολλεγια που ειναι χ3 φορες...για καποιων που δεν θελει να δωσει εξετασεις ΕΟΠΠΕΠ ναι μια βεβαιωση περνεις μονο που δεν κανει τιποτα!

χιλιες φορες ΕΑΠ αντι για κολλεγιο γνωμη μου εννοειται

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, akiros98 είπε

ε σε αντιθεση με τα κολλεγια που ειναι χ3 φορες...για καποιων που δεν θελει να δωσει εξετασεις ΕΟΠΠΕΠ ναι μια βεβαιωση περνεις μονο που δεν κανει τιποτα!

χιλιες φορες ΕΑΠ αντι για κολλεγιο γνωμη μου εννοειται

Προφανως και 1000 φορες ΕΑΠ, κι εγω εκει φοιτω κ παιρνω 2ο πτυχιο του χρονου. Απλα ο θεματοθετης ειπε για ιδιωτικο και θεωρησα οτι δεν τον ενδιαφερουν τα δημοσια..

Τα κολλεγια x3 σε σχεση με Ι.ΙΕΚ δε θα το λεγα..εξαρταται και απ το κολλεγιο και με τι πανεπιστημιο "πουλαει" συνεργασια. Αν μου λεγες για Deree ναι, εκει ειναι x3 και x4 σε σχεση με ενα Ι.ΙΕΚ

Δημοσ.
Στις 1/9/2022 στις 11:23 ΜΜ, cheekibreeki είπε

Ιδιωτικές δεν ξέρω, μπορείς όμως να γραφτείς σε κάποιο bootcamp να μαθεις γενικά προγραμματισμό και αν θες περισσότερες γνωσεις στο αντικείμενο της πληροφορικής γράψου στο προπτυχιακό του ΕΑΠ, είναι με πληρωμη αλλά δεν είναι ιδιωτικό. 

Όσο για τους Ινδους σε μένα φάνηκαν χρήσιμοι στις εργασίες για το μαθημα της C αλλά γενικά δε θα έλεγα οτι καταλάβαινα και πολλά. 

Δημοσ.

εγω νομιζω ειναι μια λυση τα ιεκ σου δινουν μια γενικη κατευθνηση καθως και ενα χαρτι με το οποιο μπορεις να δουλεψεις

το αν θα μαθεις κατι ειναι και δικο σου θεμα, αν διαβαζεις την υλη πιστευω θα εισαι καλα και αν αργοτερα θελησεις να αναβαθμισεις το πτυχειο του ιεκ

καποια κολεγια αναγνωριζουν τη φοιτηση και ξεκινας σε προχωρημενες ταξεις και μπορεις να παρεις μπατσελορ

και στην τελικη  καλυτερα ενα χαρτι απο ιεκ παρα κανενα χαρτι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...